Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי מאזדה 6 שנת 2004 מנוע בנפח 2000

לפני זמן מה התחלתי לראות שנוזל הקירור של המנוע אוזל ואני צריך למלא לעיתים תכופות את הרדיאטור ואת הקונטיינר הקטן. התברר שיש נזילה מהרדיאטור חימום ומאחר ורדיאטור זה עובד על אותו נוזל קירור של המנוע. יש חוסר. ביצעתי ניתוק של הצנרת שהולכת לרדיאטור חימום ובעצם ביטול של עבודת הרדיאטור חימום. כרגע הכל בסדר רק שאין לי חימום. המזגן עובד מצויין על קירור. האם מישהו יודע כמה צריך לעלות להחליף את החלק של החימום. מאחר ויש לי גם ככה ריקול על כריות האוויר שדורש פירוק הדאשבורד. ומאחר והחלק המדובר דורש גם פירוק דאשבורד. חשבתי לנצל זאת ולחסוך את כל העבודה על הפירוק. בתקווה שזה באמת כך...

אז בקיצור בשלב זה רציתי לדעת את עלות החלק כדי להיות מוכן לקראת מה שיגידו במוסך.

ובכל מקרה אשמח לכל המלצה והצעה בעניין

תודה מראש

פורסם

אכן החלפת חימום דורשת פירוק של הדש.

יש לך הזדמנות פז להחליף ולהתחדש בחימום על הדרך.

פנה למחסן החלפים של היבואן ושאל לגבי עלות החלק, עלות העבודה תהיה זניחה אם בכלל.

אנא עדכן למען הבאים אחריך.

seat leon 1.8 20v

פורסם
אכן החלפת חימום דורשת פירוק של הדש.

יש לך הזדמנות פז להחליף ולהתחדש בחימום על הדרך.

פנה למחסן החלפים של היבואן ושאל לגבי עלות החלק, עלות העבודה תהיה זניחה אם בכלל.

אנא עדכן למען הבאים אחריך.

תודה רבה

כרגע בדקתי עם אמסטרדם חלקי חילוף. ממש באתר שלהם מצויין החלק (אני מקווה שאני לא טועה) תחת הגדרה של רדיאטורים חימום. החלק עולה 880 ש"ח לפני מע"מ. עם מעמ זה כבר מעל 1000 ש"ח ועוד עבודה על החלפת החלק... באסה

אמסטרדם.JPG

פורסם
תודה רבה

כרגע בדקתי עם אמסטרדם חלקי חילוף. ממש באתר שלהם מצויין החלק (אני מקווה שאני לא טועה) תחת הגדרה של רדיאטורים חימום. החלק עולה 880 ש"ח לפני מע"מ. עם מעמ זה כבר מעל 1000 ש"ח ועוד עבודה על החלפת החלק... באסה

זה מחיר לצרכן ברוטו ועל זה יש הנחות תרים להם טלפון

פורסם

נתתי קפיצה למוסך מאזדה מורשה שנמצא ממש ליד מקום עבודתי. אז קודם כל הטעו אותי בעניין פירוק הדש. הריקול שיש לי זה החלפת מנגנון של שתי כריות האוויר בצד הנהג ובצד הנוסע מקדימה. זה ממש לא מצריך פירוק הדש. על כן לצערי אין לי אפשרות לנצל את ההזדמנות... בכל מקרה לעניין הרדיאטור. החשמלאי הציע לי פתרון הרבה יותר זול. הוא הציע לעשות מעקף בצנרת כך של מצריך פירוק הדש. את החלק עצמו כמובן יש להחליף ונתן לי עוד מישהו של חלקי חילוף כדי שאביא בעצמי את החלק. כן כן זה במוסך מורשה מאזדה :) אין לי בעיה עם זה כל עוד זה עושה את העבודה. בקיצור אני מניח שסך הכל ייצא כאן עלות של 800 ש"ח פלוס מינוס. אולי אצליח להוריד עוד קצת...

מה אומרים?!

פורסם

לא מובן מה אמר לך אותו "מכונאי" במוסך.

מהו אותו חלק? רדיאטור פנימי מחליפים או מבצעים מעקף בקיר האש ומבטלים את פעולתו.

seat leon 1.8 20v

פורסם
לא מובן מה אמר לך אותו "מכונאי" במוסך.

מהו אותו חלק? רדיאטור פנימי מחליפים או מבצעים מעקף בקיר האש ומבטלים את פעולתו.

אותו חלק הכוונה באותו רדיאטור חימום. כלומר הוא מצליח לפרק אותו ולהחליף אותו ללא פירוק הדש. אבל כניראה זה מצריך מעקף של הצנרת שאליה כנראה לא ניתן להגיע ללא פירוק הדש

פורסם
נתתי קפיצה למוסך מאזדה מורשה שנמצא ממש ליד מקום עבודתי. אז קודם כל הטעו אותי בעניין פירוק הדש. הריקול שיש לי זה החלפת מנגנון של שתי כריות האוויר בצד הנהג ובצד הנוסע מקדימה. זה ממש לא מצריך פירוק הדש. על כן לצערי אין לי אפשרות לנצל את ההזדמנות... בכל מקרה לעניין הרדיאטור. החשמלאי הציע לי פתרון הרבה יותר זול. הוא הציע לעשות מעקף בצנרת כך של מצריך פירוק הדש. את החלק עצמו כמובן יש להחליף ונתן לי עוד מישהו של חלקי חילוף כדי שאביא בעצמי את החלק. כן כן זה במוסך מורשה מאזדה :) אין לי בעיה עם זה כל עוד זה עושה את העבודה. בקיצור אני מניח שסך הכל ייצא כאן עלות של 800 ש"ח פלוס מינוס. אולי אצליח להוריד עוד קצת...

מה אומרים?!

גבר יש לי מזדה 6 2007 גר בקריות (כתוב שאתה מחיפה) ואשמח להמלצה על מוסך

תודה

פורסם
אותו חלק הכוונה באותו רדיאטור חימום. כלומר הוא מצליח לפרק אותו ולהחליף אותו ללא פירוק הדש. אבל כניראה זה מצריך מעקף של הצנרת שאליה כנראה לא ניתן להגיע ללא פירוק הדש

לא הבנת נכון. הציעו לך לעקוף את הרדיאטור ע"י צינור בתא המנוע. מה שאומר שלא תהיה נזילה, אבל גם לא יהיה חימום ברכב.

פורסם

לא הבנת נכון. הציעו לך לעקוף את הרדיאטור ע"י צינור בתא המנוע. מה שאומר שלא תהיה נזילה, אבל גם לא יהיה חימום ברכב.

מה שכתב בוצ'ק.

ללא חימום בחורף תסבול גם מאדים בשמשות וקור מקפיא...

איזה כייף לי :)

פורסם

לא הגיוני מה שאתה אומר. כי בפירוש הוא אמר שהוא מחליף את הרדיאטור חימום ושם חדש. לא סתם הוא אמר לי לחפש את החלק לבד. (כי יעלה יותר זול) אין לי נזילה גם עכשיו כי פשוט ניתקו לי מזמן את הרדיאטור חימום מהצנרת של הרדיאטור הראשי (כי זה פשוט שתה לי את הנוזל קירור) המעקף שהוא הציע זה כדי להימנע מפירוק של הדש שיעלה לפחות 1000 ש"ח עבודה

שוב, אני רק מעביר את האינפורמציה, עדיין לא ביצעתי את זה. חושבים שכדאי ללכת על הפיתרון שהוא מציע? כי בכל זאת זה חוסך 1000 ש"ח

דרך אגב הבחור שהציע את זה הוא החשמלאי במוסך

פורסם

שמעתי על הקומבינה הזאת מה שהוא מתכוון זה שהם הולכים לחתוך את הצינורות ברזל המקוריים לשלוף את הרדיאטור חימום להחליף ובהחזרה להוסיף צינורות גומי עם בנדים

• תוכן חדש...