Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של הבן לא הניע הבוקר. הניע עם כבלים ונסע לחשמלאי. לדבריו, האלטנטור לא טוען.

המצבר בן עד שנה, לא ידוע לי כרגע יום הולת מדוייק.

קיבל הצעה למשופץ ב-700 ש"ח כולל מע"מ ועבודה. מחיר סביר?

נניח שמחר בבוקר הוא יתניע אותו (עם או בלי כבלים), אם אני שולח אותו לת"א, יש מצב שהוא יתקע בדרך בגלל בעיית הטעינה?

פורסם

אם אין טעינה אז גם המצבר יגמר ולא תספיק לחגוג לו יום הולדת.תחליף אלטלנטור והצעת מחיר שקיבלת סבירה בהחלט

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

^^

תודה על ההצעה, אבל אין לי מושג אם יתאים או לא, ומה מצבו. בנוסף, מאחר ואני לא מעורב אישית בתיקון, מעדיף שהבן יפעל מול בעל מקצוע באופן ישיר.

פורסם

איני יודע כמה עולה חדש לרכבך, אך מנסיון אישי - אלטרנטור חדש יהיה טוב לאין ערוך ממשופץ וכנראה גם יותר טוב ומאריך ימים מאחד מפירוק.

שוב - בהתאם למצב (האם אתה נשאר עם הרכב שנים נוספות, כמה הקצית לתיקון וכו').

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...