Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול סיאט איביזה 1.0 TSI 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יש ברשותי סיאט חדשה 2016 מנוע 1.0 TSI

אני חודש הבא צריך לעשות טיפול, רציתי לדעת איזה שמן מומלץ לשים באוטו ובנוסף מה עושים מעבר להח' פילטר שמן ושמן בטיפול זה ?

תודה מראש,

אור.

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם

תסתכל הספר רכב לקראת הסוף שם צריך להיות רשום או בחוברות טיפולים שנתנו לך יש פירוט מלא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
טיפול ראשון זה החלפת שמן ומסנן שמן.

השמן המומלץ לרכב זה castrol edge 5w40.

המליצו לי די הרבה אנשים על שמן של מוטול .. איך הוא ?

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

פורסם
המליצו לי די הרבה אנשים על שמן של מוטול .. איך הוא ?

מוטול נחשב הרבה יותר טוב מקסטרול, אבל זה כבר פונקציה של מחיר. לדעתי הקסטרול לרכב שלך זה מעל ומעבר.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

לא כל שמן של ברנד X טוב יותר משל ברנד Y. צריך להשוות תפוחים לתפוחים באותה רמת מחיר. לא ראוה צורך להשתמש בשם מפוצץ. כל שמן של קסטרול יהי המספיק טוב לך במיוחד שהם ה OEM של הקונצרן. אני אפילו משתמש בכל שמן אחר שעומד בתקן היצרן ולאו דווקא קסטרול. רק תקפיד על טיפולים בזמן עדיף תקצר לכל 10 אלף או שנה.

הזול עולה ביוקר

פורסם
לא כל שמן של ברנד X טוב יותר משל ברנד Y. צריך להשוות תפוחים לתפוחים באותה רמת מחיר. לא ראוה צורך להשתמש בשם מפוצץ. כל שמן של קסטרול יהי המספיק טוב לך במיוחד שהם ה OEM של הקונצרן. אני אפילו משתמש בכל שמן אחר שעומד בתקן היצרן ולאו דווקא קסטרול. רק תקפיד על טיפולים בזמן עדיף תקצר לכל 10 אלף או שנה.

+1

גם אני עושה לאיביזה שלי טיפול אחת ל-10k ולא 15k.

(1.2tsi) אני משתמש רק בקסטרול אדג' וחייב לציין שמאז הטיפול האחרון עברתי 5k ולא צרך שמן כלל. לא יודע אם זה בהכרח קשור לשמן, בטיפול הראשון שמו לי שמן של פז (בצ'מפיון) ועד הטיפול צרך לי קרוב ל300cc.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

אם אפשר להצטרף לשרשור, כמה אמור לעלות טיפול ראשון לאיביזה כמו של פותח השרשור? במוסך מורשה כמובן (כל עוד תחת אחריות. אחר כך אצל רון המלך)

פורסם
אם אפשר להצטרף לשרשור, כמה אמור לעלות טיפול ראשון לאיביזה כמו של פותח השרשור? במוסך מורשה כמובן (כל עוד תחת אחריות. אחר כך אצל רון המלך)

ההצעה הכי נמוכה שקיבלתי ממוסך מורשה ע"י חברת צ'מפיון מוטורס 780 ש"ח כולל מע"מ

אם למישהו יש את המפרט אשר צריך לעשות בטיפולים של 15,30,45,60 אני אשמח שיעביר לי או שירשום פה זה מאוד יעזור :)

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

• תוכן חדש...