Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,צריך עזרה בשביל אחי.

לאח שלי יש סילברדו שנת 2010(הדגם ללא האוריאה) יד ראשונה מהחברה מטופל במורשה עם 210K ק"מ, הרכב ממש לא עובד קשה וברוב הזמן נוסע לא עמוס וכשהוא עמוס זה בטרקטורון על הארגז או על עגלה מאחורה,לא משהו שאמור לאתגר את המנוע המפלצתי הזה, השבוע הוא נסע עם הרכב ופתאום התחיל רעש חזק של דפיקות ולאחר כ250 מטר הרכב כבר לא יכל להמשיך בנסיעה והיה צריך להיגרר הרכב לא היתחמם ולא היה חסר שמן או מים ,הוא נגרר למוסך מורשה ושם נקבע שנשבר הקראנק,עכשיו השאלות הן אלו:

הגיוני שישבר קראנק לאחר 210K ק"מ במנוע כזה שיחסית לא עבד קשה בכלל ואמור להחזיק מאות אלפי ק"מ?

האם יש מקום לפנות ליבואן למרות שנגמרה האחריות על הרכב מזמן? אפילו המוסך מורשה אמר שהוא החליף רק פעם אחת מנוע כזה ולא בגלל קראנק שבור והוא לא ראה מקרים כאלו בעבר,וחשבתי אולי אפילו יש פה בפורום נציג של היבואן שאולי יוכל לעזור ולבוא לקראת למרות שהאחריות נגמרה כי זה נראה לי מקרה חריג.

ובכללי מה אתם הייתם עושים במקומו, נכון לעכשיו אחי מחפש מנוע מפירוק כי זה רכב עבודה והוא חייב להשמיש אותו אז אין לו ברירה אבל בגלל שזה המנוע ללא האוריאה די קשה להשיג אותו והמחירים די גבוהים ומגיעים לאזור ה35-40K ש"ח.

אשמח לתגובות שלכם או לתגובת היבואן אם נמצא בפורום נציג שלו.

עריכה אחרונה על ידי NIR2220
פורסם (נערך)

תנסה לדבר עם יבואני מנועים אולי ייבוא מנוע מחו"ל יהיה יותר זול משמעותית למרות שלפי איך שזה נשמע לא יהיה לאחיך את הזמן לחכות אם מדובר ברכב עבודה.

עריכה:

האם לא ניתן להחליף רק את הקראנק?

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם
אז מה אתה שואל? איך זה קרה או האם יש סיכוי לקבל תיקון באחריות?

האמת שאני שואל גם וגם, אבל יותר מעניין אותי האם יש סיכוי לקבל את התיקון באחריות או חלק ממנו או אולי להגיע לאיזה הסדר עם היבואן כי זה באמת מקרה חריג לדעתי ולדעת שלושה מוסכים מורשים פה באזור הצפון והעלות שלו כמובן לא קטנה כמו שרשמתי.

איך זה קרה זה גם מעניין אבל פחות עזור לי כרגע.

פורסם

לגמרי נשמע כמו מקרה חריג, אני אישית ראיתי מנועים כאלו שהיו גוררים אחריהם שני טון ואפילו יותר בתנאים קשים שעברו את החצי מליון ולא היתעייפו אפילו במעט, לפי מה שאתה מספר במידה וזה נכון והרכב לא עבד קשה ועגלה עם טרקטורון זה אכן לא מזיז לרכב הזה ואכן הוא עשה את כל הטיפולים במורשה ובזמן לאחר 200K ק"מ שישבר קראנק זה נשמע לגמרי כמו כשל שהיה מההתחלה.

בעיקרון היצרן לא חייב לך כלום אבל לדעתי זה אכן מקרה חריג וכן יש מקום מצד היבואן לבדוק את המקרה לגופו ולדעתי בין היתר במקרים כאלו חריגים נמדד יבואן טוב

פורסם
האמת שאני שואל גם וגם, אבל יותר מעניין אותי האם יש סיכוי לקבל את התיקון באחריות או חלק ממנו או אולי להגיע לאיזה הסדר עם היבואן כי זה באמת מקרה חריג לדעתי ולדעת שלושה מוסכים מורשים פה באזור הצפון והעלות שלו כמובן לא קטנה כמו שרשמתי.

איך זה קרה זה גם מעניין אבל פחות עזור לי כרגע.

יש לך צילום של השבר?

פורסם
עשית במקרה איזה מעבר מים בזמן שזה קרה?

לא הרכב לא עבר במעבר מים, הרכב הזה לא ירד מעולם לשטח ונוסע רק על הכביש, ולא אין לי צילום של השבר,הרכב כרגע במוסך מורשה.

וכן אני יודע שהיבואן לא חייב כלום אבל חשבתי אולי בגלל שזה באמת מקרה די חריג שגם במוסכים מורשים עוד לא שמעו עליו אז אולי יש סיכוי שהיבואן יעשה מחווה טובה,או שאני יכול לשכוח מזה לדעתכם ולבלוע את הגלולה המרה.?

פורסם
ניסית לפנות ליבואן?
עוד לא ניסיתי, רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאני עושה זאת. ובמידה ואחליט לפנות,למי אני צריך לפנות?
  • תוכן חדש...