Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה קניתי סטרימר מהמלצות בפורום:

BeeLink GT1

לרוב אני משתמש בקודי ובין היתר יוטיוב ואפליקציות מיותרות אחרות - בגדול עובד תענוג.

היום אני משתמש בשלט שמגיע יחד עם הסטרימר, עכבר ומקלדת אלחוטיים.

לאחר שהורדתי מס' משחקים קלילים ולא כבדים שמתי לב שאני לא יכול לשחק עם כפתורים, לדוגמא:

הורדתי משחק מכוניות כאשר יש בשני צידי המסך כפתורים (גז וברקס), אך איני יכול ללחוץ על הכפתורים האלו רק באמצעות העכבר, מה שהופך את המשחק להרבה פחות כיפי.

בעקבות זאת, אני מתכוון לקנות ג'ויסטיק אלחוטי כלשהו, האם זה יפתור את הבעיה?

האם המשחקים הקלילים שאין להם הגדרות של שלטים וכו' ידעו לתמוך בג'ויסטיק בצורה מלאה?

אשמח לשמוע את תגובתכם בנושא ואת המלצותיכם אם קיימות כאלו,

בתודה

רועי

פורסם

וזו הצרה עם סטרימרים שהם סוג של קומבינה ולא Android TV אמיתי כמו Nvidia shield או אמזון פייר TV.

אתה מריץ משחק שמיועד לפלאפון בעצם במקום לראות רק אפליקציות לטלויזיה / לקבל גירסאות מותאמות.

למי מהם שיש תמיכה במקלדת / בשלט חיצוני למשחקים (לא נפוץ כ״כ באנדרואיד בגירסאות רגילות) אז תוכל.

אני משאר שזה יהיה 50/50 כאשר הגדולים יותר יתמכו.

אתה צריך שלט Bluetooth כמו https://steelseries.com/gaming-controllers/stratus-xl-for-windows-and-android

(זה אחד יקר - יש יותר זולים).

תשים לב שאתה קונה אחד שמתאים לאנדרואיד ולא לiOS כי הם טיפה שונים (או גם וגם).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...