Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לא מניע - Citroen c4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

citroen c4 2009, לאחרונה בעיה שחוזרת על עצמה כנראה עקב הגשם וחוטים חשופים.

מזין קוד, מסובב סוויץ ואין כלום, לא סטרטר ולא שום דבר אחר. זה לא המצבר בוודאות כי יש אורות, פשוט הרכב מצפצף ומופיעים סמלי אזהרה אדומה, STOP וסמל של צינור בצבע כתום. ביום שישי בגשם זה קרה לי והסתדר אחרי כשעה, עכשיו זה קרה שוב.

מישהו יכול לכוון בערך לבעיה?

תודה.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם
בתור התחלה הייתי ממליץ לבטל את הקודנית ולנסוע תקופה בלעדיה ולראות אם היא הגורם לבעיה.

חייב אותה בגלל הביטוח, שנית אני נוסע על הרכב כמעט שנה, מה הסיכוי שזה בגלל הקודן פתאום?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הביטוח לא יודע אם אתה מבצע ביטול של הקודנית רק לשם בדיקה אז בצע זאת. ישנם קודנים שמתפגרים מהר אז אל תהיה מופתע אם הבעיה היא בה. ושוב, הביטול הוא רק לצורך בדיקה.

פורסם
זה לא המצבר בוודאות כי יש אורות,

סטרטר דורש הרבה יותר זרם מהדלקת אורות לכן זה שיש אורות לא בהכרח אומר שהמצבר תקין

פורסם

אתמול הרכב נגרר למוסך, מספר נתיכים נשרפו. תודה בכל זאת [emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...