Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, ואם כבר העלינו את השאלה - אז:

1. איזה עדיף (אבקה, הלון וכו')?

2. איםה לקנות?

3. מחירים (למטף קטן ככל האפשר בטווח האפקטיבי)?

4. איפה עדיף לאחסן? תא מטען? מתת למושב נוסע?

.We apologise for the inconvenience

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה כולה מילוי של מטף 1 קילו? יש לנו ברכב והוא מתקרב לתחום האדום במד לחץ.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בכל רכב מסחרי,חובה מטף כיבוי קטן. בלי זה הרכב לא עובר טסט. במשך כל השנים שהחזקתי רכב מסחרי לא הייתי צריך לתחזק אותו. על המטף יש מין שעון, וכל עוד החץ מצביע על התחום הירוק, אין מה לגעת במטף.

אצלי בטסט השביעי (ז"א הרכב והמטף היו בני 7 שנים) נבדק השעון של המטף, היה מחוץ לאיזור הירוק. נכשלתי בטסט על זה וקניתי מטף חדש.

למה ברכב מסחרי כן חייב מטף?

אני לא מדבר על הסעות נוסעים אלא על הדובלו שהייתה לי,קנגו,בה הם שונות מפרייבט?

כי זה החוק. רכב שמוגדר ברישיון N1 (ומעלה N2, N3) צריך מטף.

צריך גם פסים זוהרים, מדבקת רישום משקולות, מדבקות "אל תזרוק בדלי סיגריות וגפרורים החוצה", מאפרה.

במה זה שומה מרכב פרטי? לא שונה. אבל יש תקנה ישנה שאף אחד לא עידכן.

את הברלינגו אפשר להזמין גם עם רישוי M1 (רכב נוסעים פרטי), שם לא צריך את הדברים האלו. אותו רכב בדיוק כמו הדגם המסחרי N1.

פורסם

אם אני זוכר נכון, יש איזה חבר פורום שפעם הרכב שלו עלה באש והוא ניצל. תכלס ארוע מאוד טראומטי ואולי באמת כדאי להחזיק מטף. רק גם צריך לדעת להשתמש בו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
רק גם צריך לדעת להשתמש בו.

לגמרי.

שימוש במטף בזמן דליקה ברכב זה לא עניין של מה בכך.

תאר לך אנשים ניגשים עם מטף למכסה מנוע מעשן ופותחים אותו. כי, היי, מה כבר יכול לקרות ממגע בפח לוהט, נכון? ולמי אכפת שבפתיחת מכסה המנוע רק הזנו את הלהבה בעוד חמצן? אנשים רוצים לשחק אותה כבאים! :lol::wink:8)

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אם אני זוכר נכון, יש איזה חבר פורום שפעם הרכב שלו עלה באש והוא ניצל. תכלס ארוע מאוד טראומטי ואולי באמת כדאי להחזיק מטף. רק גם צריך לדעת להשתמש בו.

המור"ק המפורסם על הולדת הסטיומטר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

יש לי כבר מטף עם סטנד ממש נחמד שיושב יפה,אי אפשר לקחת את הקיים ולמלא אותו בחומר?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לי יש מטף 2 קג ברכב.

לפני שבועיים קניתי מטף 6 קג לרכב של אשתי. עולה 199 כולל מעמ. מילוי של מטף 6 קג עולה 130 שח.

מטף אבקה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מדבקות "אל תזרוק בדלי סיגריות וגפרורים החוצה".

.

שהיית ילד, לא הבנתי למה מבקשים "לא לזרוק בדלי (bucket) סיגריות"...זה היה נראה לי ממש טיפשי

:-D

פורסם (נערך)
בתאונה הזאת סמטף כנראה לא היה עוזר.

כמו שאמר vlad - ברכב מסחרי חייב להיות מטף, לפחות בזמן הטסט.

עבדתי בחברה עם כמה ברלינגו ושות' - היו לנו כמה מטפים שהיינו מעבירים בינינו, לא נוסעים לטסט ללא מטף.

בכל מקרה זה בטח לא מזיק שיהיה ברכב, אם אין בעיה של מקום.

לא יודע אם ישנה תגובה יותר הזויה מזאת. אפשר לחשוב כמה כבר הבעלים חסכו? היום מטף של 1 קג עולה פחות מ 100 שקלים, 2 קג פחות מ 150 שקלים. מה שהכי ממרמר שמדובר בחברה. מטוף זאת הוצאה מוכרת ב 100 אחוזים לעסק. טימטום וקמצנות לשמה. קונים מטף ומקזזים את זה בהוצאות, גם יש מטף וגם משלמים פחות מס. חורניות ישראלית לשמה. בא לי להקיא.

ורק כדרך אגב, אני רוכב על אופנוע, יש לי מטף של 1 קג במזוודה. אירוניה אם אי פעם חלילה אגיע לאזור תאונה ואראה אחד מהברלינגויים שלכם עולה באש. בחור פשוט שכמותי שדאג למטף יאלץ לבזבז אותו על חבורת קמצנים.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לי יש מטף 2 קג ברכב.

לפני שבועיים קניתי מטף 6 קג לרכב של אשתי. עולה 199 כולל מעמ. מילוי של מטף 6 קג עולה 130 שח.

מטף אבקה.

כל הכבוד על היוזמה. ספק אבל אם אישה מסוגלת להרים מטף של 6 ק"ג. בכל מקרה, תסביר לה שבשעת חירום חס וחלילה חשוב לשמור על קור רוח ולא להיכנס לפאניקה. תראה אם היא מסוגלת להרים כזה מטף. אולי עדיף 2 קטנים יותר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לי יש מטף 2 קג ברכב.

מטף אבקה.

6 קילו זה חתיכת מטף,נשאלת השאלה בשביל מה?

http://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=28123

המחיר הכי טוב שראיתי,החיסרון שזה ליד חיפה.

• תוכן חדש...