Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מחפש רכב ספורט כלשהו וביקש מהמוכר לעשות סיבוב על הרכב. המוכר אמר לו שהביטוח מכסה רק נהג יחיד...

הייתי רוצה לדעת האם מקובל לתת לקונים פוטנציאלים לנהוג על הרכב לפני שניתנה מקדמה או התחייבות כלשהי?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אישית, אם זה לא מישהו שאני מכיר בוודאות וסומך עליו אני לא נותן לו לנהוג. מצידי לעשות לו סיבובים 3 שעות שישמע כל רחש וכל דבר ושיבדוק במכון תחת 8 עיניים בוחנות אבל לא הייתי נותן לנהוג לי ברכב לאדם שיוכל לעשות נזק וללכת...

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אני חושב שסיבוב של כמה דקות הוא חובה, בין אם אני הקונה או המוכר.

זה לא נסיעת מבחן ברכב חדש של חצי שעה. סיבוב, רצוי כמה קילומטרים בתוואי עירוני ועוד כמה דקות במהירות גבוהה יותר.

אף אחד שעולה לנסיעה כזאת לא יתחיל "לקרוע" את האוטו ולהתפרע ואם אני המוכר ומשהו לא יראה לי אני כמובן אעיר לו או אעצור אותו.

פורסם

לפני שאני קונה תמיד עושה סיבוב, זה תנאי רכישה.

בלי להרגיש אם אני מתחבר לרכב אני לא קונה, כבר קרה שפסלתי רכב בגלל שהבעלים התעקש.

כמובן שלא כל רכב שראיתי נהגתי עליו אם הרכב לא יהיה לטעמי לא אבקש סיבוב.

כנ"ל כשאני מוכר אם הקונה הוא רציני והוא ייבקש סיבוב מן הראוי שאתן לו.

פורסם

ומי משלם על הדלק? כל קונה שיבוא יקח סיבוב ומה אם זאת מכונית שתיינית מי ישלם על הדלק?אני חושב שהקונה צריך לשלם לפחות 20 שקל לבעלים על סיבוב

פורסם (נערך)

בחיים לא אתן לזר לנהוג ברכב שלי,במיוחד רכב חדש.

לך תדע מי הוא,יש לו רשיון בתוקף,שלילה,עבר פלילי וכו'.

דלק,ניחא אבל ביטוח.

לי יש ביטוח מעל לגיל 40

מה במקרה שחוליגאן יעשה תאונה ואפילו קלה?

זה יפול על הכיס שלי,ה''ע ויקור הפרמיה ועוד.

בכלל אף אחד לא עולה על ההגה חוץ ממני,

לא עשיתי נהג יחיד רק למקרה חירום.

יש משהו אחר שיותר מציק לי,שאנשים פותחים מכסה מנוע ונוגעים,

בחיים לא אסכים,ואני אומר את זה עוד בטלפון.

לזה יש מכון מורשה.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

כקונה, אני יכול להגיד לך שאין מצב שאני קונה רכב מבלי לנהוג בו.

כמוכר, הכל תלוי בסיטואציה ובאדם שמולך.

אדם מן הישוב בא לעשות סיבוב על גולף GTI ועוצר אצלך עם לאון קופרה דור קודם? כנראה שהכל סבבה.

ילד בן 17 בא עם שני החברים שלו "לקנות" קורבט C7 כנראה שלא יזכה לסיבוב על האוטו, גם לא כנוסע.

פירסמת סידרה 3 ונעצרת אצלך מזדה 3 עם 3 "חיילים" עם כובעי נייקי לבנים? נוס על נפשך!

הרעיון של לגבות כסף על הדלק של הסיבוב לא פחות ממופרך.

אני כבר רואה את השרשור (והתגובות) עם הכותרת "נסעתי מאשדוד לנתניה לראות אוטו ודרשו ממני כסף עבור סיבוב בדיקה"...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן כי במכון המורשה עוטים כפפות מיקרופייבר לפני שהם נוגעים באוטו שלך, נשמע קצת הזוי.

זה אוטו, אתה היית מוכן לקנות רכב בלי לפתוח מכסה מנוע? אמיתי?

אם אתה כל כך פדנט לגבי הביטוח תמיד אפשר לסדר משהו לחודש כדי שהקונים הפוטנציאליים יוכלו לבדוק את הרכב.

אם הייתי מתקשר אלייך ומקבל את רשימת הדברים הזאת שאי אפשר לעשות הייתי מוותר על האוטו שלך בשניה ואפילו מתעצבן.

לגבי הדלק, אני אפילו יותר בהלם, ספיצ'לס.

פורסם (נערך)

מגיע קונה שרוצה לראות אם הרכב מתאים לו מבחינת ישיבה ברכב וקשיחות,כן

הוא רוצה לקנות את הרכב שלך,הוא לא משוכנע שזה מתאים לו...בא לבדוק.

לא בא עכשיו לעשות נזק או לעשות נסיעת מבחן כמו און יעקובסון עכשיו.

האיש הולך לשלם 40 אלף שקל (דוגמה קטנה)על רכב שבחיים לא נסע בו.

נניח וזה היונדאי I10 של אישתך,מה לא תתן לו לשבת מול ההגה ולעשות סיבוב

סביב השכונה.

כמו שאמר בגירה,כל עניין לגופו ,ולגופו הקיצוני אם קיים.

אם אני לא נוהג על הרכב,לא קונה אותו מכם...פשוט הולך מהמקום ונעלם,סורי זו

דעתי.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

אני תמיד נהגתי ברכבים שבדקתי,לפעמים נתנו לי למהוג לבד בכלל,לדעתי זה חובה,להרגיש את הביצועים נוחות ממושב הנהג,שדה ראיה אני לא הייתי קונה ללא נהיגה.

ברכב ספורט המצב שונה מעט כי שם כניראה הבודק ילחץ יותר,אבל אם רואים שזה מישהו רציני ולא ילד שסתם רוצה לעשות סיבוב למרות שגם הוא קונה פוטנציאלי יכול להיות הייתי נותן במיוחד ברכב ספורט ששם לנהיגה יש משקל רב.

מוטי22 ,20 שקל לדלק אף אחד לא ישלם זה לא מקובל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מבקש לעשות סיבוב בו בעל הרכב נוהג ואני יושב לידו. מלמד אותי הרבה על היחס לרכב ועל מצבו המכני.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בהחלט כמו שבגירה כתב. כל מקרה לגופו. אם מוכר לא יאפשר לי לנהוג ברכב - אני לא אקנה אותו.

כשמכרתי רכב שטח כלשהו, לקחתי את הקונה ל'מגרש משחקים' לא רחוק ונתתי לו להרגיש את האוטו בשטח ולראות שכל המערכות עובדות.

מצד שני, אני מוכר עכשיו רכב אספנות, ויש מצב שאני לא אתן לאף אחד לנהוג בו. אני מתייחס לרכב כאל 'אתרוג', והמבחן לרכב הוא מבחן שונה לחלוטין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בקשר לביטוח - ביטוח הוא לנהיגה כדרך קבע, זאת אומרת אם חד פעמית מישהו שאינו כלול בביטוח נוהג - אז זה בסדר.

לגבי עניין הדלק - נו באמת.

בעל רכב שלא יסכים לתת לי לנהוג - אני לא אקנה ממנו. ואני ממש לא לוקח את הרכב ועושה איתו גמאיקנה.

סה״כ סיבוב של 5 דקות - שהאצה חלקה ותקינה, בלימה תקינה ולא רועשת ואין רעידות בהגה. בדיקה שאין רעשים בפניות ושיבושי כביש ונסיעה בקטע קצר שמאפשר מהירות בין עירונית וזהו. זה רק לבדוק שאין איזו נורה אדומה.

אם לא עולה משהו חריג - אז זה בסדר מבחינתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שאתה (כנראה) לא היית מוכן לרכוש רכב בלי לנהוג בו, אז גם ההיפך.

כמובן שזה גם תלוי באדם שעומד מולך. ככל שהרכב שמוכרים הוא יותר "מעניין" אז הסיכוי למשוך קונים "מעניינים" יותר גדול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...