Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
@Nakamichi

המשפט הראשון נשמע טוב, יש סימוכין?

כתוב בביטוח.

אבל זה לא משנה, מכיוון שכפי שכתב יוסי, נניח ותקרא תאונה, מי ישלם בשנים הבאות קנס על הביטוח?

הקונה או המוכר?

(שאלה היפוטתית)

אם הקונה מתעקש, אז לכל היותר הוא יזכה לנסיעה במגרש ריק ולא בכביש בטוח.

כמובן שהכל תלוי על סיכת ביטחון, אם יש רכב שעומד כמו נבלה ואף אחד לא רוצה לקנות, צריך להתפשר, אחרת נחכה לקונה הבא.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נתתי לקונה הרכב הקודם לנסוע כשאני יושב לידו ומשגיח..

זה טבעי בעיני שקונה פוטנציאלי רוצה גם "להרגיש" את הרכב ולא מסתפק רק בלראות אותו

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

ככל הידוע לי, יש את עניין ה"נהג העיקרי" שעל ידי הסעיף הזה (שמופיע בכל פוליסה), חברות הביטוח אוהבות להתנער מהתשלום.

במקרה של פוליסת ביטוח עם שם פרטני שרשאי לנהוג, אין כיסוי ביטוחי לנהגים אחרים גם לא לנסיעה של מטר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

גם בעיני זה טבעי ומתבקש ''לתת סיבוב''

אבל חב' הביטוח לא חושבות ככה.

תבדוק רישיון נהיגה שלו? אולי הוא בשלילה?

במקרה של אדם שאני מכיר אסכים בתנאים מסויימים,

לזר לא אסכים.

למי שכתב שלא יקנה,אז שלא יקנה.יש הרבה אחרים.

(אגב אם תראה רכב שמור ומטופל מאדם מבוגר בעל משפחה אתה רב הסיכויים גם תקנה)

בד''כ אני מוכר רכב פרטי שמור מטופל בחברה עם מעט ק''מ

וגם לא לוקח על תוספות,מניסיון שני דברים:

1)אנשים מתים על מציאות ממש משתגעים.

2)יותר מרשים אותם מוכר פדנט ששומר על הרכב בקנאות מאשר

מוכר לארג' שנותן מה שרוצים כולל הנחות

אני כותב עם כמעט 25 שנה של נהיגה וקניית ומכירת רכבים כל 3 שנים בממוצע.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

זה ממש לא נכון, אין מצב שאני יקנה רכב בלי להרגיש אותו בנסיעה קצרה בעיר ומחוץ לעיר. יש הבדל בין כל רכב בתחזוקה שלו בנסיעה שלו בסחיבה שלו . פעם אחת באתי לקנות רכב והמוכר ביטל את הביטוח מהרכב והעביר לרכב החדש שלו. אמרתי לו אין מצב שאני לא נוהג ברכב. החתמתי אותו שהוא אני נוהג ברכב והוא לוקח אחריות על כל דבר זה אחריות של המוכר לתת לקונה לחוש את הרכב זה בעיני יותר חשוב מאשר ללכת למכון לבדיקה כי בסופו של יום אם העסקה תצא לפועל אתה צריך להרגיש בנוח עם הרכב ולא משנה לי עם זה רכב ב100 אלף שקל או ב20 אלף שקל.

לעשות נסיעת מבחן זה א' ב' ברכב ככה אתה יכול לעלות על תקלות עוד לפני הכל...

בהצלחה לכולם.

פורסם

זה דילמה לא פשוטה כל-כך. מצד אחד מישהו יכול לבוא לנהוג וללכת. ואז מה לעזאזל עשיתי עכשיו? מצד שני יש אנשים שלא יקנו בלי זה.

אצלי אישית רק במידה והקונה נראה מעוניין ובאמת רציני, זאת אומרת שזה הדבר היחיד שעומד ביני לבין המכירה, רק אז הבחור יזכה לנהוג באוטו. זה גם מתבטא באיזה שלב עולה עניין הנהיגה. אם זה עולה על ההתחלה, כנראה שהבחור לא רציני. אבל אם ניהלנו ליד האוטו שיחה רצינית שארכה זמן מה, והבן-אדם התעניין לגבי פרטים לעומק יותר, לא רק כמה כ"ס יש לרכב וכו', אלא איזה שמנים אתה שם, מה תדירות החלפתם, ופרטיים טכניים כאלו. בחור שבא, שואל כמה שאלות שטחיות ומבקש לנהוג זה big no no.

פורסם

אם זה רכב שאני באמת מעוניין בו והמוכר לא מוכן לתת לי לעשות סיבוב מסיבות של ביטוח, ובהנחה שהרכב נראה מתאים והמוכר אמין שבאמת דואג לביטוח. אני קובע איתו אצל המוסכניק שלי שהמוסכניק יעשה סיבוב עם הביטוח של המוסך. אני הולך לראות רכב שאני כבר יודע מה אני מחפש ולא כדי למדוד מרווח לרגלים או איך הרכב מרגיש בסיבובים.

פורסם

ומצד שני על רכבים שאני מוכר כמעט ולא יצא לי לתת למישהו לעשות סיבוב.

הם רואים איך הרכב שמור ומלוקק ומבינים שחבל להם לנסות לבקש בכלל... :-)

פעם אחת הגיע בחור צעיר עם אבא שלו שהבנתי שהם רציניים. למרות שהרכב היה בשביל הבן, נתתי לאבא לעשות סיבוב. עוד ברמזור הראשון הוא הוציא את המקדמה מהכיס כדי להבטיח שהרכב יהיה של הבן שלו.

פורסם

קשה להאמין שאותו אדם יתן למוסכניק לנהוג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
זה דילמה לא פשוטה כל-כך. מצד אחד מישהו יכול לבוא לנהוג וללכת. ואז מה לעזאזל עשיתי עכשיו? מצד שני יש אנשים שלא יקנו בלי זה.

אצלי אישית רק במידה והקונה נראה מעוניין ובאמת רציני, זאת אומרת שזה הדבר היחיד שעומד ביני לבין המכירה, רק אז הבחור יזכה לנהוג באוטו. זה גם מתבטא באיזה שלב עולה עניין הנהיגה. אם זה עולה על ההתחלה, כנראה שהבחור לא רציני. אבל אם ניהלנו ליד האוטו שיחה רצינית שארכה זמן מה, והבן-אדם התעניין לגבי פרטים לעומק יותר, לא רק כמה כ"ס יש לרכב וכו', אלא איזה שמנים אתה שם, מה תדירות החלפתם, ופרטיים טכניים כאלו. בחור שבא, שואל כמה שאלות שטחיות ומבקש לנהוג זה big no no.

אתה יודע מה? הנטיה שלי להסכים איתך במקרה כזה.

יש לבדוק ביטוח מסודר,ולבדוק שאין בעיה עם רשיון הנהיגה שלו,

וכו'.

אם הוא בשלילה אז שום ביטוח לא יכסה ואני מדבר לא רק על רכוש.

ומה עם השתתפות עצמית במקרה של תאונה,

זה לא כ''כ פשוט כפי שנשמע על פניו.נדרש הסכם וזה סתם מסבך.

קשה להאמין שאותו אדם יתן למוסכניק לנהוג.

זה עיניין אחר. אם זה מוסך מורשה אז זה הביטוח שלהם.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

מכל המכוניות שמכרתי עד היום (5) קנו שני פרטיים והשאר הלכו לטרייד אין.

אף פעם מוכר לא ביקש סיבוב על הרכב ועוד לפני כן הבהרתי,שהביטוח אינו מכסה ואין מצב שאני לוקח סיכון.

מוכן להתחייב לך בבדיקה על שילדה נקייה ... רוצה ? סבבה, קח את הרכב לבדיקה ברדיוס האזור כרצונך (אם אנחנו מהצפון לא נסע לת"א וזהו ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...