Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי קורולה 2001 ואני רוצה לקנות רפידות חדשות שיהיו לי ברגע שהקיימות יגמרו, אני מעוניין ב-Wagner ThermoQuiet, אבל לא בטוח אם מתאים לי הדגם QC741 או QC562 .

ניסיתי לחפש בכל האינטרנט תשובה אך ללא הועיל . (רק לדגמים אמריקאים)

https://www.amazon.com/gp/product/B000CLL830

https://www.amazon.com/gp/product/B001O0U0C8

אשמח לעזרה. תודה

פורסם

למה לקנות כזה בחו״ל? זה לא שמדובר על איזו מכונית אקזוטית. כל רפידה מחברה סבירה ב100₪ לסט יעשו את העבודה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מדובר בבלמים קרמיים באיכות גבוהה מאוד. שקטים, בולמים חזק, אורך חיים גבוה ועם מעט אבק בלימה. מישהו יודע איך בודקים איזה דגם מתאים ?

פורסם

אל תקנה מחו"ל - זה חלק בטיחותי ו90 אחוז שתיתקל במסכת גהנום אם זה יהיה בידיים של המכס. קנה בארץ - הרכב לא צריך רפידות טופ של הטופ העיקר לא יהיה סיני או חברת עלומת שם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

קנייה באמזון מבטיחה שתקבל את המוצר עד לדלת ביתך ללא תשלום נוסף אן כאבי ראש למינהם. מעדיף להוסיף את הסכום הזניח כדי לקבל רפידה ברמה גבוהה וללא חריקות בלימה מיותרות.

פורסם

רצונך כבודך, קח בחשבון שטויוטות בארה״ב מורכבות במקסיקו והמפרטים שונים. תחפש באמזון בריטניה שם הדגמים יותר דומים

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

באמזון בריטניה כל הרפידות זבל.

יש דרך לבדוק אם הרפידות בקורולה 2001 אמריקאית זהות לקורולה 2001 אירופאית ? כי זה נראה שה-QC741 מתאים .

פורסם

לי יש קורולה שנת 2000.

שמו לי רפידות של hi-q והם מתחממות מהר ושורקות.

למרות שניסו מספר פעמים לשמן את זה או מה שזה לא יהיה (לא מתמצא בדיוק), לא עזר. זה עדיין שורק אחרי נסיעה ארוכה ומתחמם אחרי מספר לחיצות בירידות מירושלים דבר שמאלץ אותי להשתמש גם בהילוכים לעצירה ולתכנן את העצירות, מה שלא היה לפני כן כלל עם רפידות מקוריות. החליפו לי פעמיים במסגרת האחריות ולא נפתרה בעיית השריקה לגמריי.

לא ממליץ על החברה הזו.

בטיפול הבא יוחלף לחברה טובה יותר או למקורי.

• תוכן חדש...