Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים נעלצתי לסועה הרבה במזג אוויר גשום וסוער. איך שאני נכנס לרכב ,החלונות מתחילים להתמלות באדים (ואני לא רואה כלום) מפעיל ת'"מפזר אדים" ***ת'"מפזר אדים" = את מפזר האדים *** לא עוזר.

אפשר לתקן את זה במוסך רגיל?

כמה זה יעלה לי בערך?

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

אפשר פירוט מה בדיוק לא עובד?

בפיאט יש רכבים עם מזגן מוקרי ועם כזה בהתקנה מקומית - מה יש לך?

בכל מקרה החימום תלוי (משתמש) בחום המנוע ולכן מתחיל לעבוד רק כאשר המנוע מגיע לטמפ' עבודה...

ההמלצה ששמעתי כאן היתה לסוע קצת עם חלונות פתוחים מכיוון שהאוויר הקר מפזר את האדים הרבה יותר מהר...

...Carpe Diem

פורסם

אצלי החימום מתחיל לעבוד מתי שאני מדליק אותו ללא קשר לטמפ' המנוע. שהמנוע נמצא בטמפ' עבודה המזגן פשוט מחמם יותר.

פורסם

אני מתכוון לא למזגן אלה למערכת שיש בכל רכב שמוציאה אוויר קר אל החלונות במטרה לפזר את האדים, אז אני מפעיל אותה ואין שום תוצאה.

יש מבול בחוץ אני לא יכול לסועה עם חלונות פתוחים.

אני תמיד אני פותח טיפה אבל זה לא מספיק.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

לדעתי כדאי לך להחזיק סמרטוט ברכב ולנגב את החלק הפנימי של השמשה ועד שהאדים יתפזרו

להשאיר חלונות קצת פתוחים , בכל אופן לי זה עוזר.

גבי

8):oops::-)
פורסם

אי אפשר לנהוג ככה עם היד כל הזמן אל השמשה, עשיתי ככה די הרבה זמן וכבר נמעס.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

היה לי אוטו סיאט איביזה, שבה המאוורר לא עבד. קניתי חומר למניעת הצטברות אדים, אבל זה לא עזר בגרוש. ופעם כמעט עשיתי תאונה בגלל שלא ראו כלום.

אני עדיין לא הבנתי מה לא עובד אצלך? כתבתה "לא עוזר". אבל האם המאוורר עובד, ופשוט לורח זמן עש שהמנועה מגיעה לטמפרטורת עבודה, ואז זה כן מפזר. או שזה לא מפזר גם לאחר זמן רב.

תבדוק שאיוורור מכוון לאוויר מבחוץ, ולא לסירקולציה. ותשים את העוצמה למקסימום. אפילו אוויר קר מבחוץ כאשר האוטו קר יעזה את העבודה.

פורסם

תפעיל את האורור על קירור ולא על חימום.

בגלל שהמנוע לא מספיק להתחמם אז יוצא אוויר לא קר ולא חם בגלל זה אתה לא מצליח להפטר מהעדים.

• תוכן חדש...