Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מכשיר סו ויד ביתי שבניתי


SurfHigh
שימו לב! השרשור הזה בן 2412 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

ממליץ בחום על המכשיר הזה:

https://store.anovaculinary.com/products/anova-precision-cooker

+1

יש לי אותו שנתיים כבר והוא עובד מעולה, אני מקפיד לשים לו מים אחרי סינון בריטה לשמור על הגוף חימום.

 

יש לי גם מכשיר ואקום אם כי הסתדרתי יופי שנה שלמה בלעדיו

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חזרתי לעדכן.

סוף סוף היה לי קצת זמן להתעסק עם העניין, אז אחרי שלפני שבועיים קיבלתי את הגוף חימום שהזמנתי מאא, אתמול בבוקר הכנתי לו תושבת:

IMG_20170310_095458877.jpg

 

כאן כבר אפשר לראות את המכשיר בהרצה לשישים מעלות:

 

IMG_20170311_140305659.jpg

 

כמובן שיש הפרש של כמה מעלות בין המרכז לקצה, השיפור הבא יהיה הוספת סירקולציה.

ועכשיו, מישהו יכול להמליץ על נתח ראשון?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נתח, אבל... המאכל הראשון שאני התאמנתי עליו היה ביצים.

אחרי זה חזה הודו, יוצא מצוין בכמה רמות מעל הכנות סטנדרטיות מקובלות.

זרוק מתכונים אם יצא מוצלח

 

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביצים זמן בישול משך 45 דקות

62 מעלות - ביצה רכה מאוד

65.5 מעלות - ביצה רכה

68 מעלות - ביצה מוצקה קלות

73 מעלות - ביצה מוצקה

 

חזה עוף צלוי בלימון כבוש

חומרים לארבע מנות:

4 חזות עוף שלמים, לא משוטחים, נקיים מגידים ושומן

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

1/2 כף זרעוני כוסברה כתושים

5-6 כפות לימון כבוש, קצוץ דק ללא גרעינים

4-5 כפות שמן זית

3 כפות בצל ירוק קצוץ דק

אופן ההכנה בשיטת הבישול בוואקום

מערבבים את חומרי המשרה

מעסים את המשרה לתוך חזות העוף ומעבירים, יחד עם המשרה, לתוך שקיות הבישול ואוטמים.

זמן וטמפטורת בישול

65 מעלות - שעה אחת

62.8 מעלות - שעתיים וחצי

59 מעלות - שלוש שעות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכונים:

לסיבוב ראשון הלכתי על צלעות עגל שנקנו במבצע בשופרסל (מהמותג אנגוס), חתיכה של 650 גרם, כמו שהיא לשקית ב 63 לכמעט 4 שעות. מה שגיליתי בדיעבד זה שהחיישן ישב על קרקעית המיכל וההפרש בין הקרקעית לחלק העליון הוא כמה מעלות. כלומר, הנתח התבשל בטמפרטורה גבוהה מהמצופה, מה שגרם לו לצאת כמעט וול דאן. עדיין יצא לא רע. עוד למדתי, שעדיף נתחים בלי שומן, לדעתי כאלו יותר מתאימים לגריל.

לסיבוב שני, שני חזות עוף שלמים, עם מלח גס, אורגנו ומעט פלפל שחור. פה כבר נזהרתי בטמפרטורות, הצמדתי את החיישן לשקית. שעה וחצי על 62.5 מעלות. יצא נהדר ועסיסי. שדרוג אפשרי - אחרי הבישול לצפות ברוטב סויה ודבש/חרדל ודבש/פלפל שחור וכו', ולתת לו 5 דקות בתנור על חום גבוה או לעבוד עם ברנר לקבלת קראסט.

סיבוב שלישי, 4 שוקיים עם תבלין גריל עוף ומלח גס. הם נכנסו יחד עם החזה מלמעלה רק בשקית אחרת. עדיין לא טעמתי, הם נשארו בשקית כמו שהם. קראתי שזה מחזיק מספר ימים במקרר כי הבישול הורג את כל החיידקים. מחר הם יקבלו רוטב סויה ודבש ויכנסו לתנור להשחמה קלה.

 

לגבי המתקן באופן כללי. הקלקר מצוין למטרה, אחרי חימום ראשוני הגוף חימום כמעט לא עובד, הוא שומר על החום נהדר. שוקל לשדרג בפלטת מתכת בתחית לטובת פיזור חום טוב יותר.

 

רון, המתכון שלך נכנס למחסנית לביצוע בעתיד הקרוב.

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עושה עכשיו חזה עוף. נתתי 62 מעלות שעה וחצי. לפני זה השרתי אותם במרינדה שעתיים. נראה מה ייצא.

 

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

בהצלחה ובתאבון.

כדאי לתת צריבה במחבת בסוף כדי שיקבל קצת צבע שזוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

62 מעלות בשעה וחצי יצא לא עשוי בעליל. נאלצתי לתת עוד חצי שעה של 87 מעלות כדי לגמור עם זה. מסכנה: חזה עוף עדיך בתנור בתוך שרוול. ככה גם יש קראסט וגם יוצא רך מבפנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...