Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בבית קשישה בת 20 טויטוה סטרלט שלא עושה בעיות עד לאחרונה.

הגיר בוא גיר אוטומטי

מסתבר שלטויוטה יש שני תאי שמן תא שמן גיר שיש לו מד מדידה

ותא לשמן ממסרה שאין לו מד מדידה

על המכונאי לפתוח במהלך הטיפול לאחר שהוא מרים את הרכב על הליפט ולבדוק אם חסר ולהוסיף וזה לא נעשה למצער. אני לא הייתי ער לענין.

כשהחל הרעש סוג של שריקה נסעתי 400 ק"מ לערך עד לזיהוי התקלה נגשתי למוסך החלפתי שמן גיר שמתי תוסף לגיר והוסיפו שמן לממסרה.

הרעש פחת אבל לא עבר מהעולם

פניתי למכון גיר במייל לבדוק אפשרות תיקון ונאמר לי שזה גיר ישן לא ניתן לתקן אלא רק להחליף?

ברור שאין טעם לקנות גיר מפרוק שכן הרכב נוסע ולמעט הממסרה הגיר במצב מצוין שקט מאוד כך שעדיף לנסוע עד שיתבלה ואז להחליף

האופציה המועדפת עלי זה תיקון המימסרה מיסבים מה דעתכם בענין? האם ניתן כלל לתקן? ומה עלות של תיקון שכזה לערך? ואם כן אודה להמלצות למי לגשת אזורים רלבנטים חולון בת ים ראושן מערב תל אביב רמת גן בני ברק. תודה

פורסם

לפי דעתי ונסיוני:

בכל הנוגע לגיר ומכלוליו אני ממליץ לך לא לגעת/לא לפתוח, עד שתהיה חייב כי בגיר אין דרך חזור, נגיעה לא במקום אתה מחרבש אותו לגמרי ולא תצא מזה וגם המוסך לא.

איזה תוסף שמת בגיר ?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לגבי המונחים בהם עשיתי שמוש

שמן שיש לו מדיד הכונה לשמן לתיבת הלוכים שמתי תוסף BG אקט פלוס ושמן חדש . התיבה שקטה

שמן ממסרה שאין לו מדיד שמתי שמן 90

תודה

• תוכן חדש...