Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משכיר דירה - עשה ואל תעשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עצה בתור שוכר (נכון שלא רלבנטית כל כך לדירה חדשה אבל עדיין)- תנסה להבין שדירה להשכיר היא לא תרנוגלת שמטילה ביצי זהב.

וגם- לדעתי שקט נפשי וכימיה טובה עם השוכרים חשובה יותר מעוד 300-400 שקל בחודש.

יפה אמרת:mm_yeah:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דור\דורון (?) חבל לא אמרת לפני חודשיים,היינו עוברים אליך :) (יש לך חניה פרטית?)

לגבי תסריטים של שוכרים\משכירים,אפשר לרשום כאן סרט שיגרום לעמוס השרת לקרוס מהר מאוד.

מה שחשוב - לא לעוף עם הדרישות,עו"ד באמת מיותר וסתם ייקח לך כסף או ייתן לך חוזה שאף אחד לא מבין \ יהיה הוגן כלפי מי מהצדדים.

מחזק את קודמיי שדיירים טובים שווים יותר מזהב ובכלל שקט נפשי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לא מתאים לך

כשדיברתי על משכנתא התכוונתי שמדובר במשהו ארוך טווח ובסכומים של מיליונים. פה אנחנו מדברים על חוזה שנתי וכמה עשרות אלפי ש"ח. אם הייתה בארץ השכרת דירות לחמש או עשר שנים הייתי פתוח יותר לרעיון של ערבים, אם כי באופן כללי אני די סולד ממנו.

השכרת רכב וכד' - יש קומץ חברות שיכולות להעמיד את ההון והגיבוי הלוגיסטי הדרושים, לכן הם קובעים את חוקי המשחק. דירות ובעלי נכסים יש הרבה.

פורסם

איך קשור הסכום המצטבר? התשלום החודשי אותו תשלום חודשי.

בכל הקשור לסיכון למחלה או בעיות תעסוקתיות מדוע מסוכן יותר שוכר אחד ששוכר חמש שנים מאשר חמישה שוכרים ששוכרים שנה אחת בלבד?

ואיך כל זה קשור לפוטנציאל הנזק למשכיר שהוא זהה בכל המקרים?

פורסם
שים לב לחד-סטריות בדרישות שלך: הדיירים חייבים לעמוד בהן, ואתה בתמורה נחמד ומתחשב רק כשבא לך. ככה לא עושים עסקים.

והרי ברור שלא תכניס את כל תסריטי האסונות האפשריים ואת תגובותיך לחוזה, הדיירים נותנים בך אמון מסויים ומקווים שבעת הצורך לא יתבדו. אז למה אתה לא נותן בהם שום אמון בתמורה ומחתים אותם על מאה סעיפים דקדקניים על קוצו של יוד? האם אתה באמת לא רואה את הדיסוננס המובנה בסיטואציה הזאת?!

לא אמרתי שאתם משכירים גרועים בפועל, אלא שהייתי שולח אתכם קיבינימט ברגע שהייתי רואה את החוזים האלה. משום שאתם לא מבינים שמדובר בעסקה שאמורה לשרת את שני הצדדים באופן שווה, ולא בטובה שאתם עושים למישהו. קצת פחות סנטימנטים לגבי הנכס היקר שלכם יעזור למשוך אוכלוסיה שמלכתחילה אין צורך להתעכב איתה על דברים כאלה... אלא אם כן יש לכם דירות במיקום מאד ספציפי עם ביקוש גבוה או אוכלוסייה בעייתית, אבל אז כל התמונה משתנה.

תשמע, חבר יקר, יש לך בעיה בהבנת הנקרא כנראה.

על סמך מה ולמה פסקת שאני נחמד רק כשבא לי? וכל זאת בתמורה לדיירים האופציונליים המסכנים שנאלצו לחתום על מאה סעיפים דקדקניים, בזמן שאני עומד מאחוריהם ומצמיד להם אקדח לרכה כדי שיחתמו על הפאקינג חוזה הדרקוני והנדיר שהחלטתי להשתמש בו.

על מה בשם השם אתה מדבר? אני רוצה לראות אותך מנהל דירות בשווי מיליונים בצורה שאתה חושב שזה צריך להיעשות.

קצת פחות סנטימנטים לגבי הנכס היקר שלכם?? שמע, יש לך בעיות... אבל היי, העיקר שככה לא עושים עסקים. צודק.

אני אגיד לך יותר מזה..

באחת הדירות גרה עד ימים אלו (ובתקווה לעוד שנים רבות) בת של איש "חשוב מאוד" מאיכילוב.

רוצה לשמוע קטע? החוזה ביני ובין אבא שלה (הוא זה שמשכיר עבורה את הדירה), הוא בעל פה.

פגישה אחת לפני שנתיים, לחיצת יד ובהמשך, חוזה הכי סטנדרטי שיכול להיות.

ומאז? כל שנה שרוצים לחדש, הכל נעשה בכמה מילים בודדות. אין ערבים. אין צ'ק ערבות. אין שטר חוב. אין כלום.

רק צ'קים עבור השכירות עצמה.

אבל הכי חשוב שאתה לא אדם ששופט אחרים על סמך מה שהוא רוצה להבין. צודק.

אה.. דירות במקום ספציפי? שתיים וחצי דירות במרכז הכי חם של ת"א ושתי דירות במערב ראשל"צ.

אבל היי, ככה לא עושים עסקים. צודק.

תתעורר חבר :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
דור\דורון (?) חבל לא אמרת לפני חודשיים,היינו עוברים אליך :) (יש לך חניה פרטית?)

לגבי תסריטים של שוכרים\משכירים,אפשר לרשום כאן סרט שיגרום לעמוס השרת לקרוס מהר מאוד.

מה שחשוב - לא לעוף עם הדרישות,עו"ד באמת מיותר וסתם ייקח לך כסף או ייתן לך חוזה שאף אחד לא מבין \ יהיה הוגן כלפי מי מהצדדים.

מחזק את קודמיי שדיירים טובים שווים יותר מזהב ובכלל שקט נפשי.

דורון, ובטח שיש חנייה פרטית..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...