Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משכיר דירה - עשה ואל תעשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני בכל הנכס, מעדיף מראש לגבות 50 שקלים אקסטרא לחודש שכ"ד שיכסו את עלות הצביעה בגמר החוזה שתבוצע על ידי איש מקצוע.

בחרתי בעצמי את איש המקצוע במקום שהוא ינחית לי איש מקצוע שלא ידוע לי מה רמתו, על הדרך חסכתי לו התעסקות בעניין.

לזה בדיוק התכוונתי.

בעל דירה ממוצע מעדיף להשקיע כמה שפחות בנכס, להביא את בעלי המקצוע הזולים ביותר, והצחקתם אותו בנוגע לצביעה מקצועית פעם בחמשה-שה שנים. מפילים את התיק על הדיירים, וכל דייר צובע בדיוק כמו שעידן כתב- הכי זול והכי מעפן שאפשר. :-(

מידי פעם מוצאים בעלי בית שממהרים לתקן ליקויים בדירה מיד איך שהם קרו, בעלת הבית הקודמת שלי נתנה לי יד חופשית להזמין את בעלי המקצוע ו״תביא לי קבלה ואתן לך צ׳ק לאתמול״.

בעל בית כזה עושה חשק לשמור לו על הדירה ולהחזיר לו אותה במצב בונבון, ולא להעביר מברשת בסלון כדי לצאת ידי חובתו.

תחשוב על זה. בהצלחה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהסכם השכירות נכתב

על הדייר להחזיר את המושכר כשהוא צבוע ונקי

בעל הבית היה זבל שבזבלים

הבית נוקה טיפ טופ

והיה צבוע בצבע שמן שחור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בתור דייר לבעל בית מעצבן ביותר

ובתור בעל בית (לשעבר) מעוד נוח לדיירים גרועים.

חשוב שהדיירים יהיו "מרוצים" אחרת יעשו לך בעיות עם השכנים / נזקים / ועוד

חשוב שהחוזה יהיה חוזה מדוייק. עם הגדרות של מה מותר ומה אסור.

לדוגמא # החזרת הדירה #

*אצלי בחוזה היה - הדירה תוחזר נקיה. ואחרי צביעה בצבע טמבור מספר - *^^*

משקופים יצבעו בצבע ^%$

בלאי שצריך על הדיירים לתקן על חשבונם. (והיו תמיד בעיות בנושא)

*אצל שכן שמשכיר דירה - הדיירים נותנים 15,000 ש"ח , מזומן / צק בנקאי - ושני ערבים !! על מצב הדירה ופינוי.

מופיע בחוזה שבסוף החוזה בעל הבית משפץ את הדירה (תיקונים שוטפים, צבע/ דלתות / נגר / מסגר כל מה שצריך על בלאי לא סביר. ורק אחרי תשלום הדיירים על העבודות הם מקבלים את המזומן (בקיזוז) / צק - ערבויות חזרה.

לדוגמא # שכנים / ושינויים #

*אצלי בחוזה יש לשמור על השקט והנקיון הבניין. אבל אין מילה על חזית / שינויים / וכו.

*אצל השכן יש בחוזה- אין לקדוח חורים בקירות ללא מטרה, ואין לקדוח / לדפוק להרעיש בעבודה אחרי שעה 8 בערב.

ושקט כללי (בהתאם לחוקי הישוב) החל מהשעה 23 בערב.

אין לעשות כל שינוי חשמלי / מבני / מים / חזית ללא אישור מפורש בכתב מבעל הבית.

לדוגמא # פינוי #

*אצלי בחוזה רשום פינוי תוך חודש. במידה ויש הפרה של החוזה. (בית של 5 חדרים, עם מחסן ענק)

אבל לבעל הבית אין יכולת לפנות את הדירה בכוח. ואין יכולת להחליף מנעול

* אצל השכן פינוי במידה ויש הפרה פינוי בתוך 3 ימים, ובמידה ויש אישור חריג עד שבוע,

אחרי זה לבעל הבית יש אישור לפנות את הדירה. ולהחליף מנעול. ולדייר מאשר את זה בחוזה. (דירת חדר וחצי )

אני ממליץ לך לכתוב חוזה מדוייק.

אחרת יהיה לך בלגן כל פעם. וחוזה מדוייק נותן לדייר נתיב קל יותר ופחות בעיות איתך ועם השכנים.

* ולגבי סעיף של מה באחריותך. מה באחריותו.

הגדרה של בלאי טבעי, סעיף שמחייב את הדייר לשמור שמירה טובה על האיבזור בדירה

מזגן / בהשתתפות של עד 25% הדייר / לפי החלטה של בעל הבית. (מהסיבה, שדייר גם יכול לעשות ונדליזם במזגן. )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בתור אחד שמשכיר לא מעט דירות כבר כמה שנים, אני יכול לומר בהחלט שדייר טוב, שווה את ה- 200 ש"ח בחודש.

השקט הנפשי שיש לך כשהדיירים שלך שומרים על הדירה הוא עצום.

דבר נוסף שלא ראיתי התייחסות אליו, למרות שהוא מאוד(!) חשוב.

מעבר לסעיף בחוזה שהדייר מקבל את הדירה נקיה וצבועה בצבע לבן, ושכך הוא מחויב להחזיר אותה, לאחר שניקה וסייד מחדש(!),

בכל דירה שהשכרתי, לכל שוכר, תמיד דאגתי לציין בחוזה, סעיף שהדייר משאיר צ'קים של ערבון. ואסביר..

הדייר משאיר צ'קים חתומים(!), אבל ריקים מתאריך וסכום. הוא משאיר 4 כאלה.

1 לפקודת ועד הבית, 1 לפקדות חברת החשמל, 1 לפקודת חברת המים, 1 לפקודת העירייה (ארנונה).

עקב כך שחשבון גז הוא תמיד נמוך, אני לא מייחס חשיבות לזה.

חוץ מדירה אחת בבעלותי, אשר בה יש דוד שעובד על גז. בדירה הזו, אני מבקש גם צ'ק לחברת הגז.

וכך, לא יווצר מצב שדייר שמסיים חוזה, פשוט נעלם ומשאיר אותך עם חובות.

זה מאסט בכל חוזה לדעתי.

בהצלחה.

פורסם

^^^

שמעת על שיקים שחוזרים.

שמעת על דייר שנתן לך שיקים משוכים על בנק א' וסגר את החשבון.

המשכיר מעמיד נכס ששווה הרבה מאוד כסף ולכן רצוי להיות זהיר למי הוא משכיר

דייר טוב שווה את משקלו בזהב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הדירה תוחזר נקיה. ואחרי צביעה בצבע טמבור מספר - *^^*

משקופים יצבעו בצבע ^%$

הדיירים נותנים 15,000 ש"ח , מזומן / צק בנקאי - ושני ערבים !! על מצב הדירה ופינוי.

הדייר מקבל את הדירה נקיה וצבועה בצבע לבן, ושכך הוא מחויב להחזיר אותה, לאחר שניקה וסייד מחדש(!),

הדייר משאיר צ'קים חתומים(!), אבל ריקים מתאריך וסכום. הוא משאיר 4 כאלה.

^

מה, ובלי מציצה בסוף כשהדייר מחזיר את המפתחות?

לדברי המשכירים איתם יצא לי לעבוד בעשור האחרון, אני נחשב לשוכר מוצלח למדי - רווק סגפן ויציב כלכלית שנוסע לתקופות ארוכות, מתקן לבד כל מה שמתקלקל בבית, לא מחזיק בע"ח ומשלם בהוראת קבע. אז בתור קליינט מועדף שכזה, מה שאנו קוראים לעיל זו דוגמה לשני בעלי בית שהייתי שולח קיבינימט.

הפתרון לכל המכשולים הפוטנציאליים שצויינו עד כה בשרשור הוא ערבות בנקאית ע"ס שלושה חודשי שכירות, שבד"כ גם אותה אפשר להפסיק בתום השנה הראשונה כאשר יש אמון בין הצדדים. זוהי האופציה הכי בטוחה לבעל הנכס, שבתור בונוס גם תסנן את הזוגות והאנשים שנוהגים לחיות במינוס כעניין שבשגרה, ועלולים להחליט יום אחד שלא בא להם לשלם לך. מי שאין לו 10-15k לסגור בחשבון, כנראה עדיף שלא יחפש דירה חדשה ברמת גן אלא יסתפק במשהו צנוע יותר.

פורסם (נערך)

אתה חכם גדול. בגלל שרושם מספר צבע זה בעל בית גרוע?

דייר שלי דיווח לי שהתקלקל המזגן בסלון / מטבח (מזגן בן 15 שנה)

למחרת הגיע טכנאי בדק וקבע המזגן גמור.

באותו יום הוזמנו אחר כבוד שני מזגנים אלקו הייטק אינוורטרים. אחד לסלון ואחד ומטבח פינת אוכל. (13,000 ש"ח)

דייר אחר צלצל שיש לו קצר בבית (20 דקות לפני שבת)

הגעתי לבית בתוך שעה, עשיתי בדיקה. הקצר זה הפלטת שבת שלהם. מקפיצה את הבית. (ואני לא גר מטר מהם. חצי שעה נסיעה כל כיוון). טופל במקום.

תאמין לי. אני מאחל לכל דייר בעל בית כמו שהייתי.

להורים שלי היתה דיירת.

חצי שנה לא שילמה שיכירות / מים / חשמל.

פנו לבית משפט, הוא קבע פינוי תוך שבוע. לקח לה חודש לפנות. והשאירה חוב של 30 אלף שקל. (שכירות של חצי שנה. ו4 חודשים הייתה אחרי שהיתה צריכה לפנות

בחוזה החדש כתוב שחור על גבי לבן.

לבעלי הבית יש את הזכות לפנות בתוך 72 שעות את הדירה לרחוב. ולהחליף את המנעול. במידה ויש הפרה יסודית של החוזה.

בחוזה החדש. יש ערבות של 10,000 שקל (צק ביטחון / מזומן) ויש 2 ערבים על הדירה (שכירות , מצב, פינוי)

להיות שוכר טוב זה קל.

לפגוש בעל דירה שנפגע משוכר חרא. יותר קל.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

להיות שוכר טוב זה קל.

לפגוש בעל דירה שנפגע משוכר חרא. יותר קל.

היו לי גם כאלה, כאשר שכרתי יחידת דיור נחמדה בכפר סבא. לכן בסיבוב הבא (כשהגיע תורי) הם הקשיחו קצת נהלים, סיננו יותר טוב מועמדים, ביקשו ערבות בנקאית והורידו במחיר השכירות כדי למשוך את האנשים הנכונים. הם לא התחלקו על השכל והתחילו להנפיץ דרישות הזויות.

מילא בשביל הלוואה או משכנתא, אבל לדרוש ערבים בשביל דירה שכורה? צאו מהסרט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה חכם גדול. בגלל שרושם מספר צבע זה בעל בית גרוע?

תאמין לי. אני מאחל לכל דייר בעל בית כמו שהייתי.

בחוזה החדש כתוב שחור על גבי לבן.

לבעלי הבית יש את הזכות לפנות בתוך 72 שעות את הדירה לרחוב. ולהחליף את המנעול. במידה ויש הפרה יסודית של החוזה.

יכול מאוד להיות שאתה בעל הבית המושלם, אבל אם אני הייתי נתקל בחוזה כזה הייתי מקבל את הרושם שמדובר בבעל בית אנאלי עם תסמונת OCD ואפילו אם הדירה הייתה דירת חלומותיי במחיר אטרקטיבי הייתי פשוט מוותר והולך הלאה (וגם אני שוכר אידיאלי, ואפילו עדיין בקשר עם בעלי דירה ששכרתי לפני כמה שנים טובות)

לגבי החלק השני של ההודעה שלך- לא הבנתי איך על ידי הכנסה של סעיף בלתי חוקי שלא יעמוד בפני בית משפט אתה מגן על עצמך מפני דיירים שאפילו על מה שבית המשפט קבע זורקים זין.

אבא שלי משכיר דירות (ברבים) כבר כמה יובלות, החוזה שהוא משתמש בו כבר עשרות שנים זה צילום דהוי של חוזה סטנדרטי שהיו מוכרים בסטימצקי לפני המצאת האינטרנט-

עד עכשיו לא היו לו בעיות, (טפו טפו טפו), הטריק הוא לקחת קצת פחות ממחיר השוק מה שמאפשר לך לבחור את השוכרים עם פינצטה ולא לקחת את הבנאדם הראשון שמגיע.

כמובן שצריך גם יכולת שיפוט טובה וקריאה של אנשים, אם אין לך את אלה גם החוזה הכי דרקוני לא יציל אותך.

פורסם

החוזה מיועד למצב בו יש חילוקי דיעות ולא למצב בו הכל כשורה. במצב בו יש חילוקי דיעות רצוי שבחוזה יהיה כתוב ברחל בתך הקטנה מה יש לעשות. לכן, אם הדירה צריכה להיות מוחזרת צבועה, עדיף לרשום באיזה צבע. אגב, מישהו רשם פה קודם שעל הדיירים לסייד את הדירה - כדאי לו מאוד לתקן את הניסוח. באחת הדירות ששכרתי נתקלתי בדיירים שסיידו את הדירה ככתבו וכלשונו, בעזרת סיד.

לגבי ערבויות, ערבות בנקאית אוטונומית כמובן הכי טובה. לאחר מכן ערבות בנקאית ולאחר מכן 2 ערבים חתומים על חוזה ושטר חוב.

אם אתה משכיר דירה טובה באיזורי ביקוש קל יותר לבקש ערבות בנקאית. במקומות אחרים רבים השוכרים שלא יבינו על מה אתה מדבר בכלל. אני למשל מאוד אוהב בעלי דירות שמבקשים ערבות בנקאית. לא קשה לי לתת בכלל אולם לשוכרים אחרים עם 2 רכבי אפס קילומטר בהלוואה ומינוס בבנק קשה לתת, אז זה לרוב מתבטא במחיר הדירה.

דרך אחרת לקבל קצת יותר בטחון ביכולת הכלכלית של השוכר אם לא ניתן לקבל ערבות בנקאית, לבקש תשלום חודש ראשון וחודש אחרון מראש. בנוסף תשלום מהיום הראשון לכניסה לדירה. לא בקבלת המשכורת, לא באמצע החודש ולא כל תירוץ אחר.

תשלום בהוראות קבע לדעתי בשום אופן לא. הוראת קבע ניתן לבטל בשיחת טלפון פשוטה. גם המחאה ניתן לבטל שיחת בשיחת טלפון, אולם עם המחאה ניתן לגשת להוצאה לפועל או לסדר דין מקוצר. עם הוראת קבע שבוטלה למיטב ידיעתי לא.

דירה שמשופצת מעל הסטנדרט הנהוג באיזור תמשוך יותר שוכרים ותאפשר יותר גמישות בבחירת שוכר לטעמך.

אם מדובר בדירה למשפחה, הזמן הטוב ביותר להשכיר הוא כמובן בחודשי הקיץ לפני תחילת גנים ובתי ספר. לאחר מכן המבחר מצטמצם משמעותית. אם השוכר רוצה לצאת שלא בחודשים אלה חשוב שוכר חלופי. בדירה לזוגות צעירים התקופה משנה פחות, אפשר להסתפק ביציאה בתמורה לפיצוי מוסכם על בזבוז זמנך בהתעסקות.

כמובן כל הקשקוש על פריצת המשכיר לדירה ופינוי הדייר הוא קשקוש לא חוקי למרות שכתוב בהרבה חוזים.

פורסם (נערך)

כבר היה דיון דומה על הנושא. ערבות בנקאית בחיים לא אתן למשכיר, לא משנה כמה הוא אחלה וכמה הנכס בחלה. זה פשוט לתת לבנאדם כסף מזומן ואז לך תרדוף אחריו, כשלך בתור שוכר יש אפס שליטה על העניין. צ׳קים לבטחון? סבבה. ערבים? גם זורם.

כשחיפשתי דירה ושמעתי את צמד המילים ״ערבות בנקאית״ פשוט הלכתי - ועבור כל דירה כזאת ווידאתי מראש שאוכל לשלם שכ״ד לתקופה קדימה (בד״כ לכל השנה) וכן כיסוי מספיק לכל צ׳ק ביטחון, שאם ח״ו ימומש (למרות שאף פעם לא הייתה ולא תהיה סיבה) יהיה לו גיבוי.

בתור משכיר, אם הדירה כוללת ציוד כלשהו (גם בלוני גז נחשבים ציוד) אז לא להתעצל ולפני שמשכירים לוודא שהכל שם ולא נוצר מצב שבו משכירים קודמים לקחו משהו ואתה החתמת דייר חדש על אותו ציוד שכבר אינו שם. סתם גורם אי נעימויות ובלאגן.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
^

מה, ובלי מציצה בסוף כשהדייר מחזיר את המפתחות?

לדברי המשכירים איתם יצא לי לעבוד בעשור האחרון, אני נחשב לשוכר מוצלח למדי - רווק סגפן ויציב כלכלית שנוסע לתקופות ארוכות, מתקן לבד כל מה שמתקלקל בבית, לא מחזיק בע"ח ומשלם בהוראת קבע. אז בתור קליינט מועדף שכזה, מה שאנו קוראים לעיל זו דוגמה לשני בעלי בית שהייתי שולח קיבינימט.

הפתרון לכל המכשולים הפוטנציאליים שצויינו עד כה בשרשור הוא ערבות בנקאית ע"ס שלושה חודשי שכירות, שבד"כ גם אותה אפשר להפסיק בתום השנה הראשונה כאשר יש אמון בין הצדדים. זוהי האופציה הכי בטוחה לבעל הנכס, שבתור בונוס גם תסנן את הזוגות והאנשים שנוהגים לחיות במינוס כעניין שבשגרה, ועלולים להחליט יום אחד שלא בא להם לשלם לך. מי שאין לו 10-15k לסגור בחשבון, כנראה עדיף שלא יחפש דירה חדשה ברמת גן אלא יסתפק במשהו צנוע יותר.

לא חבר יקר, בלי מציצה בסוף. כאילו, אם הדייר יתעקש, אז אולי אני אחשוב על זה, אבל נראה שאוותר בסוף..

ואם נהיה רציניים, אני לא כל כך מבין מה בדיוק אתה רוצה. בעל נכס יכול להגן על עצמו בכל דרך שנראית לו לגיטימית. אתה לא חייב לקבל את זה.

החוזה נועד כדי להגן על מי מהצדדים. עליך ועליי כאחד.

ולאחר ששוכר שלי השאיר אותי עם חוב לעירייה על סך כמעט 4000 ש"ח, אני חושב שזו בקשה הוגנת.

הרי אני לא מתכוון לשלם בעזרת הצ'קים האלו את החשבונות שלי את יודע. או שלא, אולי אתה חושב שאני גם אגזול כסף שהוא לא שלי.

מהצד השני, אני נותן את החופש המוחלט לדיירים לעשות ככל העולה על רוחם בתקופת ההשכרה.

רוצים לצבוע את הבית בשחור? לבריאות. אבל אל תצפו שככה תחזירו את הדירה.

אני תמיד משכיר דירה צבועה ונקייה ללא רבב. אז ככה אני מצפה לקבל אותה.

ויש והיו לא מעט מקרים של תקלות. אני מטפל בהם במיידי(!), ללא כל סחבת.

אם יש תקלה במזגן, אני לא יכול לצפות שאנשים יחיו בלי מזגן כמה ימים. זה לא אנושי.

היה לי מקרה של דיירת נחמדה, שהתקשרה אליי ב 1 בלילה בבכי שכמעט כל הדירה מוצפת. הייתה לה סתימה קשה מאוד בצנרת של הביוב, מתחת לאמבטיה.

גם קו האסלה היה מחובר על אותו קו, אז גם שם הייתה בעיה. מקרה מאוד לא נעים.

באותו לילה, דאגתי שיגיע אליה בעל מקצוע. הייתה שם בעיה רצינית ונאלצו לפרק את כל האמבטיה.

כמובן שהכל טופל באותו הלילה. תוך יומיים כבר באו להתקין לה ריצוף במקום האמבטיה ומקלחון חדש, כי לא היה טעם להחזיר את האמבטיה הישנה.

אם זה משנה משהו, באותו לילה וביום שלמחרת, דאגתי גם שהיא תתקלח אצלי (גרתי באותו בניין בתקופה ההיא והרי לא היה לה איפה להתקלח).

לבסוף, כפיצוי על עוגמת הנפש הבאמת לא נעימה, החלטנו שהיא פטורה מתשלום שכר הדירה לחודש שלם, החזרתי לה את הצ'ק עבור החודש הזה,

ועקב כך שההצפה גרמה לה להניח את כל המגבות שלה כדי לספוג את המים, קניתי לה סט מגבות חדש :)

אז אתה יכול לסלוד כמה שתרצה, אבל אני לא רואה שום דבר פסול בלהגן על עצמי כשצריך, כל עוד זה עובד בשני הכיוונים.

בסופו של יום, כשחותמים חוזה, התקווה הכי גדולה היא שלא להצטרך "להשתמש" בו.

והיו לא מעט תקופות בחיי שגם אני גרתי בשכירות. גם היום אני גר בשכירות.

ומעולם לא הרתיעו אותי כל מיני סעיפים בחוזים, כי אני לא מתכוון לשבור אותם.

על אותו משקל שעושים ביטוח לרכב, אבל מקווים לא להשתמש בו בכלל.

על רכוש שהוא לא שלי, אני משתדל לשמור טוב לפחות כמו על רכוש שלי, אם לא יותר.

וזה גם מה שאני מצפה מאדם שאני משכיר לו את הדירה שלי. שישמור, שיכבד ושיהנה ככל האפשר.

פורסם (נערך)

החוזה נועד כדי להגן על מי מהצדדים. עליך ועליי כאחד.

אז אתה יכול לסלוד כמה שתרצה, אבל אני לא רואה שום דבר פסול בלהגן על עצמי כשצריך, כל עוד זה עובד בשני הכיוונים.

שים לב לחד-סטריות בדרישות שלך: הדיירים חייבים לעמוד בהן, ואתה בתמורה נחמד ומתחשב רק כשבא לך. ככה לא עושים עסקים.

והרי ברור שלא תכניס את כל תסריטי האסונות האפשריים ואת תגובותיך לחוזה, הדיירים נותנים בך אמון מסויים ומקווים שבעת הצורך לא יתבדו. אז למה אתה לא נותן בהם שום אמון בתמורה ומחתים אותם על מאה סעיפים דקדקניים על קוצו של יוד? האם אתה באמת לא רואה את הדיסוננס המובנה בסיטואציה הזאת?!

לא אמרתי שאתם משכירים גרועים בפועל, אלא שהייתי שולח אתכם קיבינימט ברגע שהייתי רואה את החוזים האלה. משום שאתם לא מבינים שמדובר בעסקה שאמורה לשרת את שני הצדדים באופן שווה, ולא בטובה שאתם עושים למישהו. קצת פחות סנטימנטים לגבי הנכס היקר שלכם יעזור למשוך אוכלוסיה שמלכתחילה אין צורך להתעכב איתה על דברים כאלה... אלא אם כן יש לכם דירות במיקום מאד ספציפי עם ביקוש גבוה או אוכלוסייה בעייתית, אבל אז כל התמונה משתנה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

מילא בשביל הלוואה או משכנתא, אבל לדרוש ערבים בשביל דירה שכורה? צאו מהסרט.

שים לב לחד-סטריות בדרישות שלך: הדיירים חייבים לעמוד בהן, ואתה בתמורה נחמד ומתחשב רק כשבא לך. ככה לא עושים עסקים.

והרי ברור שלא תכניס את כל תסריטי האסונות האפשריים ואת תגובותיך לחוזה, הדיירים נותנים בך אמון מסויים ומקווים שבעת הצורך לא יתבדו. אז למה אתה לא נותן בהם שום אמון בתמורה ומחתים אותם על מאה סעיפים דקדקניים על קוצו של יוד? האם אתה באמת לא רואה את הדיסוננס המובנה בסיטואציה הזאת?!

לא אמרתי שאתם משכירים גרועים בפועל, אלא שהייתי שולח אתכם קיבינימט ברגע שהייתי רואה את החוזים האלה. משום שאתם לא מבינים שמדובר בעסקה שאמורה לשרת את שני הצדדים באופן שווה, ולא בטובה שאתם עושים למישהו. קצת פחות סנטימנטים לגבי הנכס היקר שלכם יעזור למשוך אוכלוסיה שמלכתחילה אין צורך להתעכב איתה על דברים כאלה... אלא אם כן יש לכם דירות במיקום מאד ספציפי עם ביקוש גבוה או אוכלוסייה בעייתית, אבל אז כל התמונה משתנה.

לא מתאים לך

באת לשכור רכב ראית את הסכם השכירות? יש בו משהו לטובתך?

כן בעל הדירה מעביר לך את "הבעלות" על הדירה שלו ששווה לא מעט כסף.

מה אתה נותן בתמורה? דמי שימוש= שכ"ד

אתה לא רואה את החד סטריות בכך.

לכן בעל הבית מנסה לעגן בהסכם הגנות עליו.

השוכר לא צריך הגנות, הוא צריך רק לדאוג שבעל הבית יעמוד בהבטחתו לתקן ללא דיחוי תיקונים רציניים כמו דוד שמש / מזגן ששבק / נזילת מים מהתקרה.

איך הוא יגן על עצמו?

נכון, בהסכם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...