Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הGT1 כרגע הוא המומלץ ביותר של חברת בילינק והכי משתלם מבחינת מחיר ומה שהוא נותן באופן כללי..

מיניקס יקר ממנו פי 2 ואם השימושים הם קודי, יוטוב סרטים וכו אז ממש אין טעם לקנות אותו, קניתי אותו בתקופה שהבילינק ושאר החברות לא היו כל כך מוכרות בשוק אז הלכתי על מה שהיה ההכי טוב באותה התקופה..

למי ששאל על שגר ושכח, אז יש דבר כזה היום ואין צורך להגדיר דברים לבד, אני אמנם למדתי עם הזמן לסדר לעצמי את הקודי לבד מ-0 אבל אחרי שמצאתי הוויזרד המוכן הפסקתי עם זה, יש שם הכל! סרטים, סדרות, ילדים, מבוגרים, VOD של מאקו, סטנדאפ, סרטים ישראליים וכמובן צפייה ישירה בערוצים של עידן+ ועוד כמה ערוצים מהעולם, למשל יש שם את דיסקברי ברוסית ואני מבסוט עליו.

בכל מקרה, תריצו בגוגל "אבקסיס וויזארד" ותציצו, למי ששוקל לקנות אנדרואיד ולא יודע אם יסתדר עם הקודי או ההורים יסתדרו, שיתקין את זה על המחשב האישי שלו ויתנסה, זה יראה בדיוק אותו הדבר על האנדרואיד בעתיד, התקנתי את זה עד היום לבערך 8 אנשים, גם כאלה שאין להם מושג איך להפעיל מחדש את המחשב כמו שצריך והם מסתדרים עם הסרטים שם מעולה, אם אתם רוצים אני יכול לבנות מדריך קצרצר וקולע ולפרסם אותו באוף טופיק איך להתקין את הוויזרד של אבקסיס ולענות על שאלות למי שיסתבך, לחילופין יש מדריכים מלאים באתר הרשמי שלו והוא זמין כמעט תמיד בעמוד שלו בפייסבוק לשאלות, יוצאים עדכונים על בסיס שבועי והוא תמיד דואג שהכל יהיה שם פיקס.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם מתוך סקרנות ורצון לשתף, קראתי בהרבה פורומים (וגם פה בין היתר) שלא מומלץ לקנות באיביי ועדיף לקנות מאתרים מוכרים כמו GearBest ועוד.. כשמדובר בציוד מהסוג הזה באופן כללי אלקט' וכו.

אז חיפשתי שני פריטים באתר GearBest - את הסטרימר המדובר GT1 ושלט של חברת מיניקס (בשווי של כ100 שקלים).

ובאיביי המוצרים (ביחד) זולים בכ-30 ש"ח.

אז רק מתוך עניין ובדיקה האם באמת כדאי להוסיף את ה30 ש"ח האלו, למה עדיף לקנות באתרים כמו GearBest על פני איביי?

השאלה עולה במיוחד אחרי שאני יכול להגיד שאני קונה די הרבה זמן ודי הרבה מוצרים מהאיביי.

תודה רבה!

פורסם

אם כבר אתרים כמו באנג או אליאקספרס, דווקא GEARBEST פחות.

לרוב באלי תימצא בזול יותר ואם יש מבצעים/קופונים באתרים גדולים כמו באנג וכו' אז גם שם מישתלם.

קנה ממוכר אמין וטוב ומאיפה שאתה רגיל כל עוד אין הפרש רציני שגורם לך לחפש חלופות אחרות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לי יש TV BOX של TRONSMART מבוסס אנדרויד 5.1 והוא הגיע עם Play.

אנדרויד היא מערכת הפעלה טובה אבל היא מיועדת למסכי מגע ולדעתי היא לא כל כך נוחה שהשימוש בה הוא בעזרת עכבר או שלט.

בנוסף עד כמה שידוע לי KODI עובד טוב יותר בגירסא שלו לווינדוס ולכן הייתי אולי קונה TV BOX מבוסס ווינדוס כמו זה למשל :

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Ara-X5-Windows-10-TV-Box-Cherry-Trail-Z8300-Quad-Core-1-8G-Gen-8-Graphics-2G-32G-2-4Ghz-5Ghz-351938.html

זה ממש מחשב לכל דבר אבל בגודל של TV BOX עם מעבד של אינטל.

פורסם

למיניקס יש הרבה חיקויים שנימכרים כמיניקס, בקופסא של מיניקס, לוגו של מיניקס, שלט של מיניקס והכל רק שבפנים זה חומרה אחרת לחלוטין.

אישית נתקלתי ב2 כאלו שהוזמנו מאיביי

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ! חג הרווקים הגיע ובקרוב יש לאבא שלי יום הולדת.

המלצה עדכנית לסטרימר טוב שמגיע עם קודי עליו ? קישורים יתקבלו בהרבה אהבה!

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)

לדעתי עדיף ליקנות מיני מחשב, ראיתי שירדו כבר מתחת לרף המכס:

http://www.banggood.com/Original-Win10-Licensed-MeegoPad-T05-Wireless-Mini-PC-Intel-Atom-Z3735F-2GB-DDR3L-32GB-eMMC-p-1026828.html?p=2O09152737382013098T

חפש כאלה גם באלי ותנסה ליתפוס משהו במחיר טוב, מומלץ מאוד דגם עם מאוורר כי לי יש גירסה ראשונית בלי והייתי חייב לשים לו מאוורר בשביל מצב הטורבו.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני חושב שאנדרואיד מתאים טוב יותר לשימוש של קודי, ובנוגע לקודי אם המכשיר יבוא כשהוא מותקן כבר זה לא כל כך יעזור עדיין צריך להגיד אותו ולהתקין עליו הרחבות, בכל מקרה הקודי עצמו זמין בחנות של גוגל וזאת לא בעיה.

ממליץ על הGT1 במקרה ותחליט שאנדואיד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לדעתי עדיף ליקנות מיני מחשב, ראיתי שירדו כבר מתחת לרף המכס:

http://www.banggood.com/Original-Win10-Licensed-MeegoPad-T05-Wireless-Mini-PC-Intel-Atom-Z3735F-2GB-DDR3L-32GB-eMMC-p-1026828.html?p=2O09152737382013098T

חפש כאלה גם באלי ותנסה ליתפוס משהו במחיר טוב, מומלץ מאוד דגם עם מאוורר כי לי יש גירסה ראשונית בלי והייתי חייב לשים לו מאוורר בשביל מצב הטורבו.

עם ביטוח משלוח, יוצא 75.58$, עילה לכאב ראש במכס או יעבור חלק?

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אגב הזמנתי גם את הgt1 וגם את הMXIII , נראה אם אני שם לב להבדלים בשימוש עם קודי בינהם וגם ביחס למיניקס X8

פורסם

אני רכשתי את הסטרימר הזה:

Nexbox A95X Amlogic S905X 2GB DDR3 RAM 8GB eMMC ROM Quad Core Android 6.0 4K 60fps HD Kodi 16.1 Pre-installed 2.4G WiFi LAN HDR10 VP9 H.265 HEVC TV Box Android Mini PC

https://banggood.app.link/Hd2mTzNF8x

יש לו אנדרואיד 6,כרגע הכי חדש בסביבת הסטרימרים, עוד לא ראיתי עם 7.. במחיר שלו אין לו מתחרים עם 2 ג'יגה זיכרון, הוא פועל חלק, ממשק נוח ומהיר, הוספתי גם מקלדת קטנה אלחוטית (אלה שדומים לשלט) ואפשר לשלוט בדיוק כמו טלפון רק על הטלוויזיה.. הקודי פועל מעולה ויציב, במשך חודש שהוא נמצא אצלי לא היו בעיות כלל. פיזיץ מדובר גם במכשיר קטנטן מאוד,לא מתחמם כלל.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם

אני קניתי גם את הסטרימר הזה, בגירסת 2GB/8GB עוד בימים הראשונים שיצא בכ30$ ולאחרונה גם בגירסת 2GB/16GB שהיה במיבצע גם סביב ה30$, כעת המחירים יקרים יותר.

אחלה מכשיר, בגירסת 16GB הוא קיבל OTA ברגע שחיברתי לאטינטרנט שזה מאוד חשוב- לרוב המכשירים הזולים לא ניתמכים בOTA.

פורסם

הגיע ה MXIII

אריזה ומכשיר נראים איכותיים

מגיע כבר עם קודי מעודכן עם הגדרות מותאמות למכשיר כך שזה מצריך פחות התעסקות מאשר מכשיר שמגיע ללא קודי.

התקנתי עליו בדיוק את אותם דברים שיש לי על המיניקס, בכל שלבי ההתקנה נראה שהוא רץ יפה ללא תקיעות.

אקסודוס עובד יפה מאוד ולא הבחנתי הבדל בין יכולות עבודה בין MXIII לבין מיניקס X8PLUS בצפיה ישירה.

מתאר לעצמי שגם עם ה GT1 המצב לא יהיה שונה.

מבחינתי זה מוצר מעולה שעושה את העבודה בשליש מחיר מX8.

• תוכן חדש...