Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

power bank

k1235
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-Power Bank שלהם מעולה. ממליץ לרכוש רק ממקומות מוכרים (כמו banggood או gearbest) מכוון שיש ה-מ-ו-ן זיופים בשוק.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לי היה ניסיון בינוני ביותר עם הסוללות שלהם.

2 חברות לעומת זאת שהתרשמתי מהם מעל ומעבר:

1. מופי - יקר אבל מחזיק טעינה המון זמן ותכולת סוללות מעולה.

2. אנקר - מוצרים לא רעים בכלל בצד הזול של הסקאלה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לי היה ניסיון בינוני ביותר עם הסוללות שלהם.

2 חברות לעומת זאת שהתרשמתי מהם מעל ומעבר:

1. מופי - יקר אבל מחזיק טעינה המון זמן ותכולת סוללות מעולה.

2. אנקר - מוצרים לא רעים בכלל בצד הזול של הסקאלה.

Anker זולים?ימות המשיח..

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לי Anker 5600, מהסדרה הראשונה שלהם, הציל אותי עשרות פעמים. עבד יותר מ- 4 שנים וסיים את חייו בהתרסקות כשנפל לי מהכיס.

כרגע יש לי Aukey 20000, עוד מוקדם להסיק מסקנות. בנתיים עושה את העבודה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זול זה יחסי כמו כל דבר בחיים.

אבל כשMophie 6000MA (שאכן מטעין אייפון 7 פלוס פעמיים מהתחלה עד הסוף + עוד קצת ומחזיק טעינה חודשים) עולה 45 דולר:

https://smile.amazon.com/mophie-Powerstation-Duo-Smartphones-000mAh/dp/B008D64M8E/ref=sr_1_8?s=wireless&ie=UTF8&qid=1477070141&sr=1-8&keywords=mophie%2Bcharger&th=1

ולעומת זאת הAnker Power core 1000mah שיטעין אותו 3 פעמים לפחות עולה 24 דולר:

https://smile.amazon.com/Anker-PowerCore-Portable-Ultra-Compact-High-speed-Charging-Technology/dp/B0194WDVHI/ref=sr_1_3?s=wireless&ie=UTF8&qid=1477070236&sr=1-3&keywords=anker%2Bportable%2Bcharger&th=1

וב45 דולר אתה קונה אפילו 20K

אז כן - אנקר זולים.

(יש לציין שאני לא מודע למחירים בארץ / אתרים סינים - אמזון פריים תוך 24-48 שעות אצלי בבית עם משלוח חינם)

אז ברמות מחיר והבדלים האלו ...

קשה לי בדיעבד להצדיק את המחיר של המופי (מה גם ששילמתי עליו יותר בזמנו) - אבל כמות השקט הנפשי שהוא קנה לי בזמן שסוללות אחרות התפגרו / לא החזיקו טעינה / ביומיום לא הטעינו כמו שהוא מטעין - היתה שווה כל דולר.

בנסיעות עבודה (שהיו לי דיי הרבה בשנים האחרונות), בכנסים , בימי מסלול (מטעין את הגופרו Session שיש לו חרא סוללה בזמן שהאוטו נח בין Sessionים של 20 דקות על המסלול) - הוא מתקתק עבודה כמו מטורף.

(מטעין איתו קינדל , אייפד , טלפון , אפל Watch וגו פרו - ובהרבה מקרים יותר ממכשיר אחד בו זמנית)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כדאיות זה עניין אישי, אני ממליץ בחום על הפוארבנק שלהם. לי יש של 10K וזה מספיק לי. תשווה מחירים עם אתר דפוקטוב

+1

גם לי יש את ה 10000 והוא עובד סבבה לגמרי.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עכשיו בטיול של חודש והשיומי 10000 בן השנה שנתיים עדיין נותן עבודה, לא חושב שצריך לקנות משהו מעבר לזה.

פורסם

יש לי השיומי גם ה10K הישן וגם החדש (היותר קטן), שניהם מעולים, הגדול והישן יש לי אותו 3 שנים ועובד מעולה, הייתה תקלה קטנה שאחת ההלחמות של חיבור הUSB נשברה, תיקנתי לבד והכל מעולה שוב.. מטעין מהר ונטען גם מהר. מצטרף לשאר ההמלצות בחום.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם

בהמלצת הפורום, הזמנתי 20 יחידות של השיומי 10,000 - לעובדים ולמשפחה.

חוץ מאחד שלא עובד והגיע דווקא לחמתי, כולם מעולים.

• תוכן חדש...