Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני או מיני עד 65k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, אני מתלבט מאוד האם להביא רכב מיני חדש, לאחר שכל הבדיקות שביצעתי עולה כי ביכולתי בתקציב הנל להעמיד רכב חדש, אולם אני לא אוהב לשמוע את מנוע הרכב תוך כדי נסיעה בצורה משמעותית , מה שחוצה את כל הדגמים של המיני

לכן חשבתי לרדת שנה או שתיים ולרכוש סופר מיני שהשיקולים המרכזיים הם

1. אוטומטי

2. נוחות

3. ביצועים בעליות (להבנתי זה תלוי בכ"ס/ טורבו), כוון שהרכב ישמש אותי לנסיעות בינעירוניות בעיקר באיזור הררי (ירושלים)

3. צריכת דלק

4. אבזור

חשבתי על הפג'ו 208 שנת 2014/2015

אשמח אם תגיבו על דגמים אחרים שיכולים להיות רלונטים, או לכפור בהנחת היסוד שלי לגבי המיני ולהמליץ על רכב משם

פורסם

היצע הטורבו אוטומט בסופרמיני מסתכם בשלישיית הואגיות ( איביזה פאביה ופולו) בקליאו וב208 כאשר חוץ מל208 לשאר גיר רובוטי כפול מצמדים.

לספארק האוטומטית מנוע 1.4 עם 100 כ"ס ותיבה רציפה, הייתי מציע לבדוק אם אפשר עד כמה היא רועשת תחת מאמץ.

פורסם

לספארק האוטומטית מנוע 1.4 עם 100 כ"ס ותיבה רציפה, הייתי מציע לבדוק אם אפשר עד כמה היא רועשת תחת מאמץ.

ספארק אוטומטית עלתה על כבישי ארצנו רק לפני חצי שנה וגם ב "0" ק"מ הרכב יקר יותר בכמה אלפים מתקציב פותח הנושא.

לעליות כמו בירושלים ספק אם הייתי מתקרב למנועים קטנים,זה לא נראה לי תענוג ממש גדול- כל מה שמתחת ל 1,400,אלא אם הוא טורבו היה נשלל.

הבעיה עם רכבי VAG זה הגיר הרובוטי,שברגע שיתחיל לעשות צרות,לא יהיה ממש נעים.

ה 208 (על אף שאין לי חיבה מיוחדת לתוצרת היבואן) יכולה הכי להתאים מהאפשרויות האחרות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התגובות, חוץ מה208 יש רכב נוסף שיכול להיות רלונטי, אני סך הכל מחפש רכב שלא ירעיש מידי ויעלה בכבוד את העליות לירושלים כמו כן האם כדאי להמתין לינואר 17 על מנת לקבל את ירידת הערך, או שהיא לא ככל ככך משמעותית בדגמים האלה.

כמו כן נסעתי על טויטה יאריס נסיעה ארוכה מהמרכז חכוון צפת והיא לא מהנה כל כך לנהיג ומרעישה.

פורסם

אתה יכול לבדוק גם את הסוויפט למשל והונדה גאז.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...