Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך מקטים של תושבות מנוע מקוריות לרכב שלי, רצוי רק קדמית ואחורית.

יש לי חשש קל לגבי הבדלים בין התושבות לכן אני צריך לבדוק את זה ולא יעזור לי לבדוק אצלי באיזור.

מי שיכול לעזור - אשמח.

ובקשה יפה: מי שבא לו להתחיל לדבר שטויות ולהפוך את השרשור הזה לעוד שרשור "קורולה-אושריקו-ספאם" שילחץ X בחלון.

תודה וחג שמח!

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

רשום את מספר השלדה של רכבך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי מספר שלדה:

אחורית: 12371-64210

קדמית: 12361-15181

mount.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

תודה רבה, איתמר!

עריכה:

נמצא באתר החלפים של טויוטה את התושבות עם המקט שנתת+עוד תושבת כזו עם מקט אחר!

מודה לך מאוד איתמר , כנראה שעליתי על הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לכל מי שרוצה לדעת - עליתי על הבעיה של התושבות ואני בשוק.

לצערי , להחליף אותן מחדש יעלה קרוב ל1000 שקל לא כולל עבודה, אולי אני אחליף רק אחת אם אסף יוכל לעזור לי.

לא אפרט מה הייתה הבעיה אך ללא ספק זה מנחוס אחד גדול.

לפחות בתיאוריה הבעיה - נפתרה סוף סוף.

איתמר תודה רבה (:

פורסם

בקצרה... התושבות שאני רכשתי בעבר , עלו פחות מהמחיר שלהן כיום זה אחד.

המק"טים שאיתמר נתן לי זה מה שמופיע באתר חלפים של טויוטה+עוד תושבות+ באתר חלפים של טויוטה באנגלית רשמתי את מספר השלדה ומצאתי כל מיני מק"טים לתושבות והמק"ט שאיתמר נתן לי היא מצויינת כקורולה 98-99.

דבר שני ליד התושבות רשום MTM\ATM.

אז בסבירות גבוהה שגם המק"ט היה שונה וגם התושבת של גיר ידני.

בכל אופן גם אם זה שגוי , ההבדלים במחירים הם שונים ולכן אין ספק שרכשתי משהו "שונה".

מבאס אך בר טיפול אם אחליט.

• תוכן חדש...