Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטובוס שפגע ברכב של הבת שלי והמשיך לדרכו. יש תיעוד של האוטובוס שנפל לו הטמבון מהפגיעה.

בפנייה לחברת האוטובוסים השיבה החברה כי לאחר בדיקה עם הנהג לא נמצא כי יש לו אחריות או רשלנות למקרה ולכן הם דוחים הבקשה להחזר הוצאות תיקון הרכב של ביתי.

אני מתכוון לתבוע בבימ"ש לתביעות קטנות בשם ביתי החזר הנזקים .

את מי לתבוע - את חברת האוטובוסים, או את הנהג שפרטיו נמצאים אצלנו?

פורסם

אם מדובר בחברת אוטובוסים רצינית כמו אגד, שהיא זו שתשלם

מיותר בגדול לתבוע את הנהג.

אבל כיוון שהנייר סובל הכל , אז לא מפריע לתבוע גם את הנהג. ( בתנאי שיש לכם כתובת מגורים שלו )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השאלה היא משפטית טהורה.

אם הנהג יהיה הנתבע, ייתכן שאדרוש לראות גליון הנהיגה שלו לראות עד כמה היה מעורב בעבר באופן אישי בתאונות כאלו ואחרות.

פורסם

לא מלמד כלום על התאונה הספציפית.

סביר שנהג מקצועי שנוהג באוטובוס במשך 8-10 שעות מדי יום, יהיה מעורב יותר בתאונות מאשר נהג של שבת.

סטטיסטיקה...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
השאלה היא משפטית טהורה.

אם הנהג יהיה הנתבע, ייתכן שאדרוש לראות גליון הנהיגה שלו לראות עד כמה היה מעורב בעבר באופן אישי בתאונות כאלו ואחרות.

חבוב, זה משפט אזרחי ולא פלילי. אתה לא יכול לדרוש דבר.

תיק ההרשעות שלו ועברו התעבורתי אינם רלוונטיים. גם בדין פלילי השופט רואה את עברו התעבורתי של הנהג רק אחרי הכרעת הדין.

כאן, בניגוד, יהיו שני אשמים ולכן אין עניין לעברו התעבורתי.

פורסם
השאלה היא משפטית טהורה.

אתה יכול לדרוש מה שאתה רק רוצה. פשוט יצחקו לך בפנים.

לא חייבים ואף אסור להם לספק לך את הנתון הזה. זהו מידע שאיננו רלוונטי אליך ו/או למשפט ומוגן ע"י חוק הגנת הפרטיות.

פורסם

סתם לידיעה, לא מזמן היה לי משפט נגד נהג משאית שפגע בי מאחורה, יצא לי לעשות תחקיר קטן ובאתר תקדין מצאתי כמה מקרים זהים שבהם הוא פגע ברכב והתחמק מאשמה.

ניסיתי להציג אותם לשופטת בטענה שזו לא פעם ראשונה שדבר כזה קורה עם האדם הזה אבל זה לא עזר לי, היא לא הייתה מוכנה לשמוע על התאונות האלה.

דבר שמאוד הכעיס אותי באותו רגע - קבעו שזה לא רלוונטי.

• תוכן חדש...