Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חייב לשפר את האנגלית שלי, יותר נכון לילמוד אנגלית, הרמה שלי באנגלית די נמוכה.

קריאה/כתיבה הכל.

אני עם שלושה ילדים בבית ומחפש מסגרת מתאימה.

מה האופציות שיש היום מבחינת בתי הספר המוכרים ללימודי אנגלית/ אולי אפילו מורה פרטי, מוכן לשמוע הכל.

אשמח מאוד להמלצות מניסיון אישי

אזור השרון

פורסם

בתור אחד שעובר את אותו תהליך עכשיו, האתרים האלה או כל מורה אחר לא יעזרו אם לא תכניס את האנגלית ליום יום שלך.

גם אם תלמד 100 מילים ביום, ברגע שלא תשתמש בהן יותר משבוע, אתה תשכח אותן.

אך לשלב את האנגלית במהלך חיי היום יום? קודם כל, לצאת מאיזור הנוחות. תתחיל מהדברים הקטנים. תשנה את שפת המערכת במחשב/בסמארטפון לאנגלית. תתחיל לקרוא חדשות על בסיס יומי באנגלית, תעשה עם אשתך דבר נחמד שבכל יום משעה מסויימת עד שעה מסויימת אתם מדברים רק אנגלית. כמובן שגם רצוי לראות סרטים/סדרות עם תרגום באנגלית או לתרגם שירים אהובים.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

לעניין הקריאה אוכל להמליץ לך על סדרת הספרים Reading power , יותר משחשוב הכמות חשובה ההתמדה מדי יום בקריאה.

בשלב כלשהו אתה תמצא את עצמך קורא באנגלית וחושב רק באנגלית, קורא מיומן נמדד לא רק באוצר מילים שהוא יודע אלא גם במיומנות שלו להבין שאנגלית זה שפה אחת ועברית שפה אחרת, וברגע שאתה קורא משפט כלשהו באנגלית ומנסה לתרגם זה מהאט את הקריאה שלך פי כמה וכמה.

אני אישית במסגרת הלימודים [הוראה באנגלית], צריך לתרגם לפעמים קטעי קריאה מאנגלית לעברית, ישנו מרחק שנות אור בין זה שאני מבין מילה מסוימת לבין להעביר אותה לעברית.

אז בוא נסכם, תיקח על עצמך מדי יום לקרוא קטעי טקסט קצרים דרך Reading power [מחולק לרמות תתחיל עם הרמה הבסיסית], 20דק' זה זמן סביר, ממליץ אם יש אפשרות תתארגן על מילונית כלשהי, ואל תתרגם מילים על הטקסט, תתרגל לקרוא טקסט חלק תמיד.

לעניין הכתיבה, ככל שתרבה לקרוא יהיה לך חוקיות מבחינת תבניות, שוב זה כמו שמרבית האנשים בישראל לא ידועים לשון, ועדיין כותבים פחות או יותר נכון, ככה זה עם אנגלית, ברור שיש אפשרות שתלמד דקדוק והכל, אך זה לוקח זמן.

לעניין הדיבור, יש מלא שיטות לאותם חבר'ה שאין להם בסביבה דוברי אנגלית, מקריאת צל [ אתה חוזר על המילים של קטע שאתה שומע], אני ממליץ בתור התחלה לקנות מיקרופון ולנסות את השירות הבא

http://englishlive.ef.com/en-wws/

זה כמו ממשק העבודה של וול טסטריט רק זול במאות אחוזים .

ולבסוף ככל שתיחשף יותר תדע יותר, וכמו שהדגשתי התמדה זו מילת המפתח ממש כמו במתמטיקה.

בהצלחה

פורסם

אני לא אחזור על מה שכבר אמרו, אבל בתור מורה לאנגלית אני רק אדגיש לך כמו שכבר אמרו, שאין מנוס מלקרוא. זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לילדים שאני מלמד, אבל עם כל ההפרעות קשב שיש היום, אין להם סבלנות לשבת על התחת ולקחת ספר ל 20 דקות ביום ולקרוא. הם ישר שואלים אותי אם יש על זה סרט כדי לקצר. הקריאה תלמד אותך סדר של משפט, דקדוק, מילים.

בנוסף להמלצות המצויינות שנתנו פה, אני אתן לך גם את האתר הזה

http://www.newsinlevels.com/

חדשות יומיות מהעולם שמחולקות ל 3 רמות. לכל רמה יש גם אפשרות לשמוע את הטקסט שאתה קורא. יש שם מילים נבחרות מודגשות.

• תוכן חדש...