Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני הייטקסיט נשוי ללא ילדים ומחפש רכב בעיקר לנסיעות לעבודה.

ליסינג מטעם העבודה גוזל כ-3000 בחודש כאשר אני לא מרבה לנהוג לכן לא כל כך קורץ לי לקחת רכב.

לאחרונה נתקלתי בשירות של avis ביונדאי i20 inspire חדשה 2016 לתקופה של 18 חודשים בעלות של 900 ש"ח לחודש עם מקדמה של 7500 ש"ח כמו כן חבילת ביטוחים וטיפולים בתוספת של 350 ש"ח. כלומר 1250 ש"ח בחודש ולשלם רק דלק.

האם יש המלצות או הסתייגויות בנדון?

אני די רואה בזו עסקה טובה מאחר והיא כוללת פטור נזק או גניבה.

אשמח לשמוע המלצות וכדאיות בדבר לפני שאחתום.

תודה וגמר חתימה טובה.

פורסם

הנסועה קצת מעל הממוצע השנתי לרכב פרטי.

הI20 אינה רכב חסכוני במיוחד תוכל לבדוק לקחת רכב אחר במקום? אולי רכב עם מנוע טורבו קטן כמו סיאט איביזה בדיל שלהם..וככה תוכל לחסוך בדלק..החיסכון לדעתי לא יהיה גדול בנסועה שלך עם רכב כמו I20.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם אני חשבתי כך, כנראה ההנחות שלהם על ה-I20 הן גדולות יותר.

אין רכבים נוספים בטווח מחירים אלה לצערי, האיביזה הקרובה ביותר.

האם לדעתך העסקה על ה-I20 אכן משתלמת?

פורסם

הכל תלוי בסגנון הנהיגה שלך..לדעתי בנהיגה חסכונית באיביזה תוכל להשוות את ההפרש - היונדאי לא מאוד חסכונית בדלק בגלל מנוע פשוט וגיר מיושן עם 4 הילוכים.

באיביזה מנוע חסכוני ותיבת הילוכים כפולת מצמדים עם 7 הילוכים - בכל מקרה ההפרש הוא לא יהיה גבוהה ברמה החודשית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נסיעה רגועה בעיקר, כרגע אני עם מאזדה לאנטיס 1840 סמ"ק ועושה משולב 1/12,

ויחזקו את דבריי הברקסים שלא החלפתי כבר 5 שנים :-o (הם עדיין חדשים)

פורסם

באיזשהו אופן אני מסכים אתך, אך יחד עם זאת זה רכב שמלווה אותי מגיל 20 כבר 9 שנים, הוא באמת במצב נדיר והייתה לו תקלה אחת מאז של סליל הצתה.

בסופו של דבר אני כן מעוניין לחסוך, אך גם רוצה באיזשהו אופן להתחדש, מה גם שזה כבר לא שיא התענוג לנהוג על רכב בשנתון כזה.

מאחר ואני עובד בהייטק אני לא יודע מה יוליד יום ואיזה רכב יציעו לי מחר בעבודה לכן 18 חודשי חכירה מבחינה זה מצוין.

פורסם

במקרה הזה לדעתי, רכב כזה יעלה בערך 45K שם אני נדרש להוציא את כל הסכום או לשלם ריבית להלוואה.

כמו כן תהיה גם ירידת ערך אמנם קטנה יותר אך אין את החוסן של אחריות.

מה יכול להיות מומלץ ומשתלם יותר?

האם אפשר למצוא כזה בליסינג?

פורסם

אני בעסקה השנייה שלי באויס.

העסקאות לדעתי לתקופות ארוכות יותר - 36/30 חודשים יותר הגיוניות.

בכל מקרה, לרכב חדש זאת עסקה טובה, ואם בכל מקרה התכוונת לרכוש אחד - אז בהחלט ממליץ.

מצד שני, אין ספק שאחזקת רכב משומש זולה יותר.

פורסם

אויס אקספרס כמו כל חברה בתחום על דגמים מסוימים שעשו עסקאות ניתן לקבל מחיר מעולה.

סיאט איביזה יש רק שנתיים אחריות, אם לדוגמא עשית עסקה ל36 חודש ובשנה השלישית הלך הגיר, אתה זה שתספוג את עלות התיקון ולא חברת הליסינג, מסוכן לרכוש רכב ללא 3 שנות אחריות בליסינג לא תפעולי מלא.

• תוכן חדש...