Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם באילת זו חנות יבואן רשמי אז ברור שיעלה יותר יקר

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

החנות עלמות השם ברמת גן אולי מקבלת את האיפונים שלה מאנשים עלומי שם שחוזרים עם המכשירים במזוודה בלי מכס ומע״ם. סתם אפשרות...

פורסם

שום מוכר באילת לא מחוייב למכור במחיר נמוך יותר מאשר במרכז.

מכיוון שאנשים בחופשה נוטים לבזבז כסף בקלות רבה יותר, וגם נוטים להניח, כמוך, שהמחירים באילת נמוכים יותר, זה לא ממש מפתיע.

:turn-l:
פורסם

לא מדויק יובק, המחירים של הסלולרי באילת ברוב המקרים זולים מאשר במרכז, בטח ובטח יבואן רשמי, תבדוק ברשתות הגדולות של הסלולרי, קיי אס פי, אייבורי וכו.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

לא טענתי אחרת. רשת שמפרסמת את המחירים באינטרנט פונה ללקוחות שמשווים מחירים ויקנו באילת רק אם יהיה זול יותר.

צפוי שהמחירים באילת יהיו נמוכים יותר - אבל לא מחוייב שכך.

פורסם

המחירים בחנות iDigital אילת נמוכים מחנות iDigital תל אביב ב-14.5%, בדיוק כפי שצריך להיות. יודע מניסיון - ביקרתי בשתיהן בשבועיים האחרונים.

אם אתה משווה תפוחים (==מכשיר ביבוא מקביל שקר כלשהו) לתפוזים (==מכשיר ביבוא רשמי) אז יצא לך סלט פירות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אחרי כמה שנים שאני רוכש באילת מחשבים/פלאפונים/מדפסות ועוד -חד משמעית הם תמיד יותר זולים.

צריך לבדוק מכשיר מול מכשיר/יבואן רשמי, דגם זהה. (מספר מכשיר)

יש יבוא מגביל שמוזיל את המחיר, אחריות שונה, על כל המשתמע מזה.

פורסם
המחירים בחנות iDigital אילת נמוכים מחנות iDigital תל אביב ב-14.5%, בדיוק כפי שצריך להיות. יודע מניסיון - ביקרתי בשתיהן בשבועיים האחרונים.

אם אתה משווה תפוחים (==מכשיר ביבוא מקביל שקר כלשהו) לתפוזים (==מכשיר ביבוא רשמי) אז יצא לך סלט פירות.

:roll: מע"מ זה לא 17% ?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם (נערך)
:roll: מע"מ זה לא 17% ?

מע"מ זה 17%, כשאתה מחשב מלמטה (10 ש"ח + מע"מ = 11.7 ש"ח, דהיינו המע"מ הינו 1.7 ש"ח).

אך בערך 14.5%, אם אתה רוצה לחזור מהמחיר כולל מע"מ, למחיר לפני מע"מ (17% מ-11.7 שווה בערך 2 ש"ח, 14.5% מ-1.17 שווה בערך 1.7 ש"ח )

עריכה אחרונה על ידי yariv26
פורסם

מה שאתה אומר לא מסתדר.

10+(17/100)*10=11.7

11.7/117*100=10

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

1.

הוספת מע"מ, תוספת 17%, כפל ב 1.17

100*1.17=117

2.

מציאת מחיר לפני מע"מ, חילוק ב 1.17:

100/1.17=85.47

שקול להורדת 14.52% מהמחיר

100-14.52%=85.47

פורסם
מה שאתה אומר לא מסתדר.

10+(17/100)*10=11.7

11.7/117*100=10

אני מניח שהוא מתכוון לחשבון כזה:

11.7*(100-14.7)%=11.7*85.3%=9.98

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אכן, הדרך הנכונה היא לקחת את המחיר שכולל את המע"מ ולחלק אותו ב 1.17 (לא להכפיל ב 0.83).

מחיר הבסיס הוא המחיר ללא המע"מ ועליו מוסיפים 17 אחוז, 17 אחוז מסך המחיר שכולל את המע"מ

מהווים יותר מסכום המע"מ האמיתי.

יצא מינוח מסובך, בקיצור ולעניין - תחלקו את הסכום המלא (שכולל בתוכו את המע"מ) ב 1.17 ותקבלו את המחיר ללא המע"מ.

פורסם
החנות עלמות השם ברמת גן אולי מקבלת את האיפונים שלה מאנשים עלומי שם שחוזרים עם המכשירים במזוודה בלי מכס ומע״ם. סתם אפשרות...

או מתקנים אייפונים שבורים עם חלקים סוג ז'.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...