Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארה"ב קליפורניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצות לכל מה שעולה בראשכם...

שכירת רכב [מיני וואן]

מלונות ב LA, סן פרנסיסקו, מונטרי, כרמל וגאס...

איזורים מומלצים ללינה

אטרקציות ודברים ש"חייבים" לעשות לראות ולאכול

קניונים שווים במיוחד

אולי נעבור דרך לייק טאהו (בכל זאת ילדים סינגפורים שלא יודעים מה זה שלג... או קור)

לא נעשה פארקים בגלל מגבלות זמן ומזג אוויר

באוריינטציה משפחתית עם ילדים גדולים.

תבוא עליכם הברכה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא סוגרים כלום מהארץ, רוצה להנות, תגיע, שכור רכב ותטייל, המחירים יהיו טובים יותר ולא תהיה לחוץ.

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

פורסם
מחפש המלצות לכל מה שעולה בראשכם...

שכירת רכב [מיני וואן]

מלונות ב LA, סן פרנסיסקו, מונטרי, כרמל וגאס...

איזורים מומלצים ללינה

אטרקציות ודברים ש"חייבים" לעשות לראות ולאכול

קניונים שווים במיוחד

אולי נעבור דרך לייק טאהו (בכל זאת ילדים סינגפורים שלא יודעים מה זה שלג... או קור)

לא נעשה פארקים בגלל מגבלות זמן ומזג אוויר

באוריינטציה משפחתית עם ילדים גדולים.

תבוא עליכם הברכה.

לפני הכל - שבוע אחרי ה f1 איך היה? ראית?

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם

השאלה החשובה היא מתי אתם מתכננים להגיע?

השיא של השלג זה בסוף דצמבר ככה ובכללית אם זה משפחה, טאהו וסברבן יתאימו יותר כי עם מיניוואן לא תוכלו להתקרב לטאהו, הכבישים חסומים וגם עם שרשראות, מדובר בכבישים מפותלים ומסוכנים.

haters will hate

פורסם

אני מתכוון להגיע בסוף דצמבר.

בעבר כבר הייתי בלייק טאהו בחורף, לא זוכר שהיתה בעיה. לא מתכוון להתעקש על זה, אם נוותר על טאהו נעשה את סן דייגו

אני מגיע עם ילדים/משפחה ולא יכול להתחיל לחפש מלונות, בטח שלא בימים הראשונים, וגם לא להתחיל לחפש רכב שכור.

הייתי מעדיף שלכל הפחות תהיה לי הזמנה לרכב ומלון ב LA לימים הראשונים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני הכל - שבוע אחרי ה f1 איך היה? ראית?

די, כבר נשבר הז@@ן מה F1

בהתחלה הולכים כל שנה... לאט לאט מפסיקים.

גם ההופעות מאפנות... בחייאת קווין בלי פרדי...

שיחפשו פראיירים אחרים.

חוץ מזה שכל העיר סגורה, אפילו לעבודה בלתי אפשרי להגיע.

חלאס עם ה F1

פורסם
די, כבר נשבר הז@@ן מה F1

בהתחלה הולכים כל שנה... לאט לאט מפסיקים.

גם ההופעות מאפנות... בחייאת קווין בלי פרדי...

שיחפשו פראיירים אחרים.

חוץ מזה שכל העיר סגורה, אפילו לעבודה בלתי אפשרי להגיע.

חלאס עם ה F1

אני צוחק כי חברים שלי מהעבודה היו וגם כעסו על הפקקים.

לגבי קווין בלי פרדי, זה לא קווין נקודה!

קובי

:-)

פורסם
לא סוגרים כלום מהארץ, רוצה להנות, תגיע, שכור רכב ותטייל, המחירים יהיו טובים יותר ולא תהיה לחוץ.

כשאני ביקרתי בל.א. לא מזמן, השכרת רכב מהארץ הייתה זולה יותר.

מה גם שיש לחברות ההשכרה כל מיני הנחות והסדרים עם כל מיני מקומות עבודה.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אני לא יודע איך בדקת אבל כבר הראתי את המחירים כשמשכירים מפה, לגבי ביטוח, במידה ושוכרים רכב כם אמריקן אקספרס, הכרטיס מבטח את הרכב השכור.

יש ויש, כמובן שאם באים עם ילדים זה קצת שונה, בכל מקרה אשמח לעזור עם מה שצריך, אני נמצא צמוד לסן פרנסיסקו.

haters will hate

פורסם

בנצי ודאי צודק, אבל כמשפחה יצר ההרפתקנות צריך להצטמצם למינימום ההכרחי.

סגור קצוות,ככל הניתן,טרום הנסיעה.

לעניין רכב,אני נוסע בשבוע הבא וסגרתי דרך אלבר גרנד צ׳ירוקי ל14 ימים,איסוף בווגאס והחזרה בל.א , ללא קנס על החזרה במדינה אחרת, ביטוח מקיף במיוחד,באלפיים שח בערך. לא על השקל הדיוק.

בסכום כזה,לא רואה שום סיבה לספונטניות.

אגב,לייק טאהו מקום מדהים בעיניי.

פורסם
אני לא יודע איך בדקת אבל כבר הראתי את המחירים כשמשכירים מפה.

השוותי מחירים דרך אתרי אינטרנט.

סוכנויות בארה"ב לעומת סוכנויות בישראל.

פיספסתי משהו?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אני עכשיו עושה את המסלול שאתה מדבר עליו, הזמנה מראש מהארץ הייתה יותר זולה מהרגע האחרון ובקשר להשכרת רכב, תנסה דרך Expedia / rentalcars רק תוודא שאתה בוחר באופציה עם ביטוח.

סתם להשוואה רציתי לשכור רכב לכמה ימים ניגשתי לסוכנות השכרת רכב רצו 54$ ליום בלי ביטוח, דרך Expedia קיבלתי שברולט אימפלה חדשה מאותה הסוכנות ל5 ימים עם ביטוח מלא ב 134$

פורסם (נערך)

2000 ש"ח לשבועיים לגרנד צירוקי זה מחיר מעולה - אשמח לקבל שם של איש קשר להזמנה

הכי זול שמצאתי למיניוואן ~ 4000 ש"ח

car.gif

אשמח להמלצות של מלונות, מקומות, אטרקציות, אוטלטיים שווים

מטרת הנסיעה ... לנשום אוויר מערבי, אחרי שהאוריינטלי חנק אותנו קצת

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
פורסם

דרך אלבר,ויש עוד חמישה אחוז במעמד החיוב כרטיס.

נסה לפנות אליהם ותגיד שאתה מ"חבר".הוא לא באמת יודע לאיזה מועדון משתייך כרטיס האשראי המשלם.

לעניין אאוטלטים,זה בקמריו פשוט מעולה,וגם בגילרוי.אני מתכנן לקנות לא מעט בווגאס אבל גם באחרים.היות ואסיים את הטיול בניו יורק,אשלים קניותיי לםני ההגעה לשם.

אטרקציות? בלי סוף.תלוי אופי והרכב משפחתי.

אנחנו נישן לילה בממות' לייק ליד יוסמיטי ונקדיש לו זמן.פארק ציון,סכר הובר וסקיי ווק,מונטריי וכרמל(כולל האקווריום במונטריי),סוסוליטו,לה הוייה,סן פרנסיסקו כמובן,סנטה קרוז,דיסנילנד באנהיים ויוניברסל סטודיוס,nba בסטייפלס סנטר ו...מה שנספיק.

• תוכן חדש...