Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אין פה רד

אבל יש רדטיוב.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ספוטיפי אני פחות ממליץ בתור משתמש אנדרואיד משלם. הם כבר שנים לא מצליחים להתגבר על בעיות UX פשוטות (לפחות באנדרואיד). מעצבנים אותי מספיק בשביל שאשקול מעבר...

אם זה כך, Apple Music תעצבן אותך פי כמה.

פורסם

גם ב-Tidal הממשק לא משו.

אבל העושר מטמטם, אם אתה חובב מוסיקה....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בנימה זו, יש דרך לפתוח את ספוטיפיי לארץ?

כן, אם תשלם בכרטיס לא ישראלי...

ללא שום תחרות (גם לא אפל מיוזיק) Spotify בלי שום ספק הכסף הכי טוב שאני מוציא בכל שנה.

בחשבון הפרימיום אין צורך בחבילת גלישה כשאני בבית אני מפעיל את הוויפי והשירים יורדים פיזית אל המכשיר ואחכ מאזין להם איפה שאני רוצה.

לאחרונה יש אפילו המון מוזיקה ישראלית.

אני מנסה להיזכר מה הייתי עושה לפני שהיה לי את המנוי ואין לי מושג איך הייתי מסתדר עם להוריד דיסקים ולהתחיל להעביר מוזיקה מהמחשב לטלפון ולשמור שירים בשאזם כדי לזכור להוריד אותם אח"כ, מסורבל ומיותר.

אם זה כך, Apple Music תעצבן אותך פי כמה.

יש הרבה יתרונות נהדרים לספוטיפיי למעט ספריית השירים העצומה. לי יש למשל מערכת סאונד ביתית שאני מפעיל דרך הטלפון. עריכה נוחה של פלייליסטים. מציאת מוזיקה לפי סגנונות ועוד.

לי מפריעים כל מיני ענייני UX/UI שהיו צריכים להפתר מזמן ופשוט לא נפתרים. זה בעצם הבסיס של מה שהם נותנים - ודווקא בזה הם מפשלים בגדול.

למשל שעד לפני לא הרבה זמן, לא היה להם Shuffle אמיתי (אפילו שזה הכפתור הכי גדול בממשק שלהם). בפלייליסט של שירים שנמצאים אצלי על המחשב והכנסתי לספוטיפי, מתוך איזה 700 שירים הם ניגנו אולי 70 בלופ. רק לאחרונה זה תוקן, בערך. ולך תדע אם זה "יישבר" שוב.

למשל החיפוש שלהם - לפעמים הוא פשוט לא עובד מהאנדרואיד. מחפש איזה דקה ובסוף אומר לא מצאתי. השד יודע למה כי במקרים אחרים זה עובד במיידי.

למשל כשפותחים את האפליקציה, בחצי מהפעמים היא נפתחת באיטיות מרגיזה כשנדמה שכפתור החיפוש וכפתור הפליי הם האחרונים להיפתח. ראבאק, זה כל הביזנס שלכם - לאפשר לי למצוא ולנגן מוזיקה מהר. מה אתם נותנים לי לחכות?

יש עוד המון שטויות, אבל הנה סיפור שמדגים את הגישה: לפני קרוב לשנה ראיתי הרצאה של בחור מספוטיפי שדיבר על פיצ'ר שהקבוצה שלו עשתה. בסוף ההרצאה באתי אליו וזרקתי כל מיני "האשמות" על ספוטיפי (אני יודע, לא ממש נחמד מצדי). כשהגעתי לממשק עם כפתור ההמבורגר המטופש הוא ישר אמר "אה, כן, זה הולך להעלם ממש בקרוב". מה קרה מאז? ב-IOS זה נעלם במאי, באנדרואיד - עדיין מחכים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני משתמש בספוטיפיי כבר למעלה מ4 שנים עם אנדרואיד ואני ממש מרוצה מהחוויה.

אפשר גם לשלם על פרימיום עם כרטיס ישראלי, רק צריך לפתוח את המשתמש מחו"ל.

haters will hate

פורסם

ספוטיפי חשבון משפחתי לשישה מכשירים.

כל המשפחה נהנית

רץ גם על הסטרימר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
Spotify פה. אפשר לקנות גיפטקארד באייביי לשנה במחיר זעום

בכמה? אפשר קישור?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

נסו את anghami בשביל הכל חוץ ממוזיקה ישראלית.

הממשק נוח, יציב, מזרים באיכות טובה מאוד ו...חינמית.

משתמש בה מעל שנה ומאוד מרוצה.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נכנסתי לאתר שלהם והוא הציע לי עשרות הצעות של מוזיקה לבנונית. קצת ויקיפדיה ומסתבר שזה אתר לבנוני. אפילו הם הצליחו לעשות שירות מוזיקה נורמלי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נכנסתי לאתר שלהם והוא הציע לי עשרות הצעות של מוזיקה לבנונית. קצת ויקיפדיה ומסתבר שזה אתר לבנוני. אפילו הם הצליחו לעשות שירות מוזיקה נורמלי...

אכן אפליקציה לבנונית.

אפשר לבחור אם החיפוש יעשה על מוזיקה ערבית בלבד, ערבית ובינ"ל או רק בינ"ל.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

התקנתי PIA VPN במחשב בבית ובסלולרי (שהופלש לנוגט אגב) ושומע פנדורה.

משחק עכשיו עם טיידל, נראה איך הוא.

תודה רבה חברים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...