Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכלום, דבר ראשון חיפשתי בפורום פתרון לבעיה שלי אך לא מצאתי פתרון, אני יתחיל

לפני שבוע התקני ברכב שלי (סוזוקי ספלאש) מערכת.

דאבל דין קאנווד, מגבר 4 ערוצים קראנצ' סאב JBL וקומפוננט מקדימה של מורל טמפו, 2 זוגות RCA של קיקר וחיווט 4 גאייג', ההתקנה בוצע ע"י מתקין.

הבעיה כשאני מגביר אני שומע מין רישרוש מעצבן מהטוויטרים בחלק מהשירים, בדרכ זה שירים שקטים אייל גולן וכו' אבל בטרנס דאנס אין. זה מחרפן אותי כי בעבר היה לי טמפו ולא היו לי בעיות כאלו.

*ניבדק החיבור של הטוויטרים תקין

*גם החיבור בקרוס למגבר תקין

אני מבואס אשמח לעזרה

פורסם

זה קורה בגלל שהמגבר שלך נוטה להיות קראנצ'י אז יש פצפוצים בסאונד.

מה?!

מה זה רשרוש? תנסה להגדיר יותר טוב.

האם מדובר ביללה שהולכת ומתגברת כשאתה לוחץ על דוושת הגז? האם זה קורה רק כאשר הרכב מונע?

או האם מדובר בסאונד מלוכלך, רמקול מעוות בעוצמה גבוה?

או שמדובר בסאונד שחותך את האוזן? חד מידי, צורם?

במוזיקה אלקטרונית כאשר אתה מנמיך, ממש שקט - זה עדיין קיים?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא שריקת אלטרנטור, זה קורה גם כשברכב מכובה ומונע

האמתי שהטוויטר חותך קצת את האוזן צורם קצת ויש מי עיוות של רישרוש, לא כשאני מנמיך שומעים בסדר ללא הפקעות

פורסם

אני נוטה יותר להאמין מהתיאור שלך שהטוויטר לא מחרחר או מעוות בקצה התחתון שלו אלא פשוט מקבל יותר מידי הספק\גיין.

האם הדלתות מבודדות?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1. הסט שלך לא מאוזן נכון - הטוויטרים מקבלים יתר הספק

2. המידבאסים שלך לא באים לידי ביטוי כי הם רואים נפח גדול מידי מהדלת וצריך להקטין אותו.

האפשרויות שלך הן:

א. להנחית את הטוויטרים בעזרת נגדים (תריץ חיפוש על LPAD או L-PAD - כתבתי על כך רבות).

ב. לבודד את המידבאסים.

ג. -> א+ב.

באפשרות א

אתה תקבל סט שאין לו כוח ואולי רק בהספקים הגבוהים אתה תתחיל להנות ממנו וזה במידה והHU והמגבר שלך לא יעוותו שם.

באפשרות ב

אתה כבר תהנה מתחום באס נורמאלי שיאזן את הטוויטרים ובהספקים נמוכים עד סבירים אתה תהנה מסט מאוזן ונעים לאוזן - אבל בהספקים הגבוהים הטוויטרים יצרמו.

באפשרות ג אתה תקבל את הטוב מכל העולמות.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה, אך אני מבודדת מידבאסים?

אם אני יורד מהג'יין זה לא יפתור את הבעיה ?

פשוט זה מוזר לי בעבר היה לי סט טמפו לא היו לי בעיות כאלה, גם לחבר שלי מחובר סט טמפו למגבר סיני ושומעים בסדר גמור

תודה מראש

פורסם

נא להריץ חיפוש על "בידוד דלתות קידמיות" ועל שרשור שלי אשר בכותרת שלו רשום "הסבר מפורט על ידי נציג STP"

Pioneer TS-X150

פורסם

פשוט לא מסתדר לי עם העבודה והלימודים, השאלה שלי אם מורדים קצת את הג'יין זה יפתור את הבעיה

אני סטודנט ובאמת ניסיתי להרכיב במקסימום כסף מערכת נחמדה, בידוד דלתות זה עסק לא זול ולי אישית אין ידע וזמן לעשות לבד

פורסם

מציע להגיע לאחד ממפגש האודיו הקרובים ולהתייעץ\להעזר בחברי הפורום.

Pioneer TS-X150

פורסם

דיוויד מה רע בצרחות? בייחוד כשזה לא של טוויטרים או ילדים :-P

גיין -> GAIN

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...