Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש מערכת מולטימדיה לרכב- סיטרואן c4 2008. מסקר קצר ושיטוטים מצאתי שמערכת בילט אין תעלה לי באי ביי סביב 1,500- סיני או 3000 צפונה בארץ (כולל חלק ייעודי לקונסולה המרכזית). לבסוף נראה לי שהכי מתאים זה מערכת עם מסך נשלף (הבנתי שהקונסולה המרכזית בסיטרואן היא גם מחשב הרכב ולכן יכול לעשות בעיות אם אחליף מה גם שהסכומים מוגזמים בשביל משהו סיני). מצאתי פיוניר מסך נשלף ב- 1500 שקל באי ביי, מצד שני מצאתי גם מערכת של boss ב-500, כמו כן ראיתי כל מיני יצרנים כגון Power Acoustik PD-724HB גם אלו נעים סביב ה 500.

מה דעתכם? האם מסך נשלף הוא אם כל התשובות או שזה משהו שביר/איכות ירודה? מה דעתכם על boss או על פאוור אקוסטיק?

מה שחשוב לי זה: דיבורית בלוטות מובנית, חיבור לשליטה מההגה, כניסת יו אס בי למוזיקה ואם יש אפשרות למירור- גם מגניב. תקציב- סביב 1000 שקל. מבלה כל יום כשעה וחצי ברכב, חובב מוזיקה אבל לא מאלו שמכינים בביתם אלבומים (יותר חשוב רדיו).

אשמח לקבל המלצה או חוו"ד בהתאם לאמור לעיל, תודה רבה לעוזרים!:-P

• תוכן חדש...