Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תאמין לי, הלוואי הייתי ראש הממשלה, הייתי דואג לרכבת בשביל כל ציבור חיילי צבא הגנה לישראל. כולם תורמים.

בגלל שיש לי רק שלושה מקומות (כסא תינוק ברביעי) אני מעדיף לדגם קרביים. בכל מקרה, last call מתקרב כך שאם יש תומך לחימה שרוצה הוא גם מוזמן, הכי בכיף.

ג׳ובניק שחוזר כל יום הביתה אני לא לוקח, גם לי יש גבולות :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אשמח לדגם שלושה חברס

מנסה לדגם את החיילים

מעדיף לדגם קרביים

9d488c4dd6b949416c85906c5bd7a4c3d3163632d5606a6a068e487c0f3a2d73.jpg

אתה מנסה לגהץ להם את המדים ולעזור לשים גומיות בנעליים, או שאני שהיתי יותר מדי זמן בחו"ל והמילה 'לדגם' קיבלה משמעות נוספת בשנים האחרונות?

פורסם

חזרתי לימיי הדיגומיים בצבא :)

לדגם זה לא רק במשמעות הגיהוצית של המלה, מישורי הדיגום הצבאיים הם אין סופיים, כשאני הייתי חייל דיגום היה החל מסידור תיק ע"י אמא ועד קולה קרירה במחסום השכונתי ברמאללה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לפנק?

השתחררתי מקרבי לא מזמן ולא שמעתי שמישהו אומר את זה בקונוטציה שכזאת, האמת שגם גוגל לא מכיר את המושג בהגדרה שכזו

Peace

פורסם

גם אני לא. ואני הייתי בכיפת ברזל והדרומיים האכילו אותנו עד שכבר תרמנו אוכל בעצמנו

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...