Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, במידה והרכבת לא תפעל ביום ראשון (וגם אם כן :) ) אשמח לקחת חיילים קרביים טרמפ מאזור הקריות (ביאליק, מוצקין, חיים) לרעננה לתחנת הרכבת.

אני עובד בראשון ברעננה ואשמח לדגם שלושה חברס (בורקס וקולה בדרך גם עלי)

מוזמנים לפנות פה או בפרטי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

קודם כל -> כל הכבוד על היוזמה.

אך לחיילים יש הסעה ממרכזית המפרץ.

מעבר לכך - אין להם מה לעשות בתחנת רכבת ברעננה -> לא צפויה להיות תנועת רכבות צפונית לת"א + חיילים לא נוסעים חינם בין 6 ל-9 בבוקר (בגלל זה יש להם הסעות)

פורסם

הקו שסגור הוא חיפה-תל אביב, לפחות לפי מה שכתוב בתמקא.

מניח שיש פתרונות נוספים אבל אני מכיר את הדחיסות של הסעות החיילים בטח אם יהיה בלאגן ברכבות.

בכל מקרה, אם לא יהיה ביקוש, גם משקיות ת"ש מוזמנות :)

פורסם
קודם כל -> כל הכבוד על היוזמה.

אך לחיילים יש הסעה ממרכזית המפרץ.

מעבר לכך - אין להם מה לעשות בתחנת רכבת ברעננה -> לא צפויה להיות תנועת רכבות צפונית לת"א + חיילים לא נוסעים חינם בין 6 ל-9 בבוקר (בגלל זה יש להם הסעות)

שר התחבורה ביטל את החוק הזה כי לא נמצא חלופה טובה בפרק הזמן שהוקצב (3 שנים אם אני זוכר נכון)
פורסם

למה אתה כל כך נחוש לאסוף משקית תש חחחח [emoji16] אתה רומז פה על משהו ?!?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אני מתלבט איך להגיב לטרד הזה

יש בי צד שמקווה לכאוס טוטאלי על כביש החוף מחר בבוקר, שלא יהיו רכבות עד שלישי בכלל, שהאוטובוסים יהיו עמוסים כמו סרדינים, שאף חייל לא יגיע לבסיס לפני ארוחת צהריים ועובדים במשק בכלל יאבדו חצי יום עבודה.

אולי זה סוף סוף יגרום לכל החילוניים להתאגד נגד הזנב שמכשכש בכלב ולהביר לממשלה שעד כאן!

מצד שני זה יקח את השרשור לפוליטקה

וגם חבל לי שאם חייל שדווקא כן תומך בפתרונות הגיוניים להנהגת המדינה יקבל עונש שלא הגיע בזמן לבסיס ואפשר להציל אותו מהעונש הזה ע"י פותח השרשור אז דווקא כל הכבוד על היוזמה :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^^מה שכתבת. אולי ככה ילמדו. בגלל ציבור מסויים שגם ככה לא נוסע או משתמש בתחבורה ציבורית בשבת, אין כזו בשבת. ועכשיו זה משפיע גם על שאר ימי השבוע. אני בעד שמחר יהיה כאוס מטורף, כזה שיזכרו כאן. אבל נגד שחייל או עובד כלשהו ייפגע מכך...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

יותר מזה זה ציבור שגם לא ממהר להגיע לעבודה / צבא ביום ראשון אז מה אכפת לו לעשות גהנום לאחרים שהם לא הוא?

זה כבר לא צהריים, זה עד הערב לפחות:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001149880

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

בכוונה נמנעתי מראש לקחת את השרשור לכיוון פוליטי.

אבל אם זה כבר עלה, אני פשוט מזועזע מההחלטה של "ראש הממשלה".

קשה לי קצת לקרוא לייצור הזכוך הזה שכל כולו מרוכז בעצמו ובכסא שלו "ראש ממשלה", הוא יותר ראש של עצמו מאשר של מישהו אחר.

את אותם חיילים שהוא שולח לקרב הוא גם דופק.

הרי לא צריך להיות גאון הדור כדי להבין את ההשלכות של החלטה כזו, לדמיין אותו יושב שם וחושב לעצמו "טוב, ננסה להאבק על עיקרון מוצדק לשם האזרחים העובדים, החיילים ששלחתי לקרב עד לא מזמן, או שנכנע לחבורת הפרזיטים רק כדי לשמור על הכסא המרופד שלי... טוב, לשמור על הכסא, fuck the soldiers"

אבל בסדר, זה מה שמגיע למי שבוחר באינטרסנט המושחט הזה, שהאג׳נדה היחידה שהוא מציע זה לשמור על הכסא (פעם עם לפיד, פעם עם החרדים, מה זה משנה... גם עם אחמדינג׳ד היה הולך בשביל לשמור על הכסא). שלא תבינו לא נכון, אני מכיר כמה אנשים מאוד אינטיליגנטים שנסחפים בקסם המזוקק שלו ומצביעים לו... זה משגע לי את השכל.

אני לפחות לא בחרתי בו, לכן אני מנסה לעשות את המעט שאני יכול כדי לעזור לציבור החיילים שהוא שם עליו *, גם אני הייתי פעם חייל כזה.

ועכשיו, כדי שלא ינעלו את השרשור, בו נחזור להצעה המקורית... יש עוד שני מקומות פנויים :)

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם
היי, במידה והרכבת לא תפעל ביום ראשון (וגם אם כן :) ) אשמח לקחת חיילים קרביים טרמפ מאזור הקריות (ביאליק, מוצקין, חיים) לרעננה לתחנת הרכבת.

רק קרביים? למה גם לא תומכי לחימה או בתפקידים עורפיים (על כל לוחם יש שישה כאלה)?

מי שנוהג במשאיות/מתקן מחשבים/מבשל/דואג לאספקה/מטפל במסמכים/מתקן מטוסים/מפעיל מערכות תקשורת לא תורם?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...