Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזכירו כאן נתון של 100k יח', אבל אני לא יודע אם זה היעד אליו אלפא מכוונים. מה שכן, בשביל 40k יחידות לא הופכים עולמות.

ועוד דבר, אולי 10% זה מדויק מדי, נלך על 20.

אז מה המחיר של הג'וליה בארץ?

וכמה היא תמכור אם תתומחר בלפחות 10% פחות מ-3 מקבילה?

אתה יכול להיות פוליטיקאי בכיר, עונה בשאלה על שאלה ומתחמק מתשובה.

20%+/- מקובל עלי, אבל מכמה?

תן סוף סוף תשובה.

• תגובות 204
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה יכול להיות פוליטיקאי בכיר, עונה בשאלה על שאלה ומתחמק מתשובה.

20%+/- מקובל עלי, אבל מכמה?

תן סוף סוף תשובה.

כבר כתבתי לך: אני לא מתיימר לדעת.

מה לגבי התשובה שלך?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
כבר כתבתי לך: אני לא מתיימר לדעת.

מה לגבי התשובה שלך?

אז למה אתה פוסל בכזה בוז אנליסטים שכן מוכנים להסתכן בהערכות?

פורסם

כי הוא לא לוקח פה סיכון לדעתי, אלא נותן כמות "סופר בטוחה" וכל מה שיהיה מעל זה בונוס.

להגנתו אפשר לציין את העובדה שזה פורסם ביוני 2015 כשעוד לא ידעו כמעט כלום על הג'וליה.

האם אזכה ממך לתשובה?

Gesendet von meinem D6603 mit Tapatalk

פורסם

[quote=504

אם יש אלפא שבאמת היתה טובה יותר מבימר מקבילה, היתה זו הג'וליה המקורית, שהיתה עדיפה לטעמי על סדרה 02, לפחות ברמות הספק מקבילות (אלפא לא השכילו למצות את המכונית עד תום ולשתול בה מנועי 1750/2000). מנועים אלו מצאו את מקומם בברלינה, לה התנהגות כביש מסורבלת יותר והגה כבד מאוד.

מסכים בהחלט שהג'וליה שלי נוסעת מצוין עם מנוע שיועד במקור לברלינה.

ועד שנת תשעים וחמש או שש, הייתי צעיר, וגם האלפא, והיינו יחד יכולים להראות מה האוטו המרובע יכול לעשות למיצובישי לנסר 92.

אבל אם השנים זה הלך ונעשה יותר קשה לברוח לקורולות החדשות, אז הפסקנו להציק אני לה, והיא לי.

ב-2006 שחזרתי אותה,זה עוד היה בישראל אפילו יש שרשור באספנות על התהליך. מאז היא בגמלאות בבריטניה, יורד עליה כאן יותר גשם בקיץ אחד מאשר בחמישה חורפים בישראל.

היום כל אסטרה דיזל קורעת אותנו ביציאה מהמקום, והאצות הביניים שפעם היו משאירות מאחור סובארו 86 ופיזו 405, לא עושות שום רושם על אף מכונית בכביש.

הג'וליה היא קטנה ביחס אליהם במידותיה גמדית אפילו.

היא מכונית אמיתית של פעם, והנהג מפעיל אותה ונוהג בה.

מציע לכל כותב כאן בפורום שמכונית ישנה עבורו היא מ-1990, לנהוג במשהו משנות השישים והשבעים רצוי עם תיבת חמישה הילוכים, ובלמי דיסק בכל ארבעת הגלגלים. זה יכול רק לפתח עוד מימדים של עומק.

לגבי הג'וליה החדשה -

חבל שאלפא לא הלכו על חזית שטיפה יותר מתכתבת עם החזית שבחרתי לג'וליה שלי (היא אגב הייתה בעבר נובה אך חזית הנובה היא עמוסה מידי בעיני) או של כל ג'וליה אחרת.

אשפוט אותה אחרי שאעשה נסיעת מבחן, כשסופסוף הם יצליחו להעביר את ההגה לצד הנכון כמו ב- 6C, ו-8C האלפות האלמותיות של לפני מחה''ע 2.

2015-04-10 17.40.46.jpg 2015-04-22 13.05.10.jpg DSCF9390.jpg

פורסם
כי הוא לא לוקח פה סיכון לדעתי, אלא נותן כמות "סופר בטוחה" וכל מה שיהיה מעל זה בונוס.

להגנתו אפשר לציין את העובדה שזה פורסם ביוני 2015 כשעוד לא ידעו כמעט כלום על הג'וליה.

האם אזכה ממך לתשובה?

Gesendet von meinem D6603 mit Tapatalk

מה השאלה?

בכמה סמלת יתמחרו את האוטו? המנכ'ל לא עדכן אותי במחירון שלהם.

פורסם

מעניין, האם בסמל"ת ידונו בנושא ברצינות תהומית, כשם שאנו בפורום דנים.

או התמחור יהיה, כמה עולה ה3 - בסדר , תוסיפו על המחיר של ה3 עוד 40 כדי שנרוויח.

אבל אנחנו מקבילים את הרכב במחיר נמוך יותר מה 3. כ X-20 .

בסדר, אם זה ההפרש, תוסיפו 60 כדי שבטוח נרוויח. (ולא לשכוח :grin: תשלחו לכולם בונבוניירות)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מכיוון שרצו כאן הערכות סותרות על היקף המכירות של הג'וליה - ומכיוון שאף אחד לא היה מוכן להסתכן בניחוש אז קצת בשביל הפיקנטריה - אלה ההערכות שלי (שמבוססות על מה? על כלום, לא יותר מאשר על תחושות בטן):

בארץ - בהנחה שסמל"ת יתמחרו את הרכב בתמחור רציונלי (10%-20% פחות מהשלוש המקבילות) אז הדגם ימכור בשנת 2017 כולה סביב ה- 250 עותקים, כל מה שמעבר ל- 300יחידות ייתפס בעיני כהצלחה.

בחו"ל - בהתייחס לנתוני מכירות הג'ולייטה והאנליסטים השונים:

כישלון - עד 35,000 יחידות לשנה.

סביר - 35,000-50,000 עותקים לשנה

הצלחה - מעל 50,000 ג'וליות שימכרו בשנת 2017.

פורסם
מעניין, האם בסמל"ת ידונו בנושא ברצינות תהומית, כשם שאנו בפורום דנים.

או התמחור יהיה, כמה עולה ה3 - בסדר , תוסיפו על המחיר של ה3 עוד 40 כדי שנרוויח.

אבל אנחנו מקבילים את הרכב במחיר נמוך יותר מה 3. כ X-20 .

בסדר, אם זה ההפרש, תוסיפו 60 כדי שבטוח נרוויח. (ולא לשכוח :grin: תשלחו לכולם בונבוניירות)

אייל.

אני מאוד מקווה שהם עוקבים באדיקות אחרי הפורום ודעותינו כאן, ולא יתמחרו תמחור הזוי ולא ריאלי, בסופו של יום כפי שאמרו כאן כמה חברים, תמחור צמוד מדיי ל3 ייפגע משמעותית במכירותיה של הג׳וליה.

בוא כולנו נקווה שהתמחור שלה יהיה 10-15% פחות מהמקבילה.

ואם כבר ניחושים על המכירות, אז אני יכול להעריך שימכרו בארץ בתמכור שאמרתי כ300 יחידות ומעלה. (תקווה מהולה בתחושת בטן)

Sent from my iPhone using Tapatalk

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

קורה ספורטיבו כנראה נהנה לאמץ אמנזיה סלקטיבית כאשר האנליסטים ההזויים הם מבית אלפא רומאו אז כשרות לציבור ולזכרונו הרעוע של CS, הנה הצפי ישירות מפי הסוס הרלד ווסטר:

Alfa expects to sell more than 100,000 Giulias globally in 2017, its first full year on sale, Wester said.

http://www.autonews.com/article/20160527/COPY01/305279926/alfa-will-start-europe-sales-of-make-or-break-giulia-next-month

וסליחה שציינתי שזה 100K, התרגום הנכון הוא "יותר מ 100K".

איזה עזות מצח לדבר על אנליסטים הזויים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה לא אנליסט, זה ה-CTO של פיאט, עד לא מזמן מנהל המותג של אלפא ומזארטי בפיאט.

מה שאומר שפיאט דווקא מרוצים מהעבודה שהוא עשה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן ולא (לגבי המרוצים). מצד אחד, הוא הפך להיות ה-CTO של הקבוצה. מצד שני, הוא הוזז במפתיע.

אני מנחש שהם מעריכים את הישגיו הטכניים, אך פחות את אלו השיווקיים.

פורסם

אכן טעות שלי.

הוא היה CTO ומבקביל הוביל את מזראטי ואלפא.

למעשה, ביטלו לו את המינוי ושמו איש שיווק ייעודי למותגי אלפא ומזראטי, עם רקע שיווקי בארה"ב.

לא בהכרח מרוצים, אבל גם לא סימן שלא מרוצים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שימו לב להתפתחות הטבעית של השרשור - ביקורת על רכב, ממישהו נייטראלי לחלוטין ועוד אחד שבחן רכב או שניים בחיים שלו והביקורת, הפלא ופלא, חיובית. לא טוב ביקורת נייטרלית חיובית על אלפא. הפתרון - בואו נסיט לאותו הנושא של השרשור הקודם. עולם (פורום) כמנהגו נוהג.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...