Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי לאכזב, אבל מי שהטריל את השרשור הזה וסחב אותו לאן שסחב אותו הוא CS.

התנהל פה דיון ענייני על הרכב, כן דומה לסידרה 3, לא דומה, כדאיות יבוא דיזל, כדאיות יבוא ידני, ממש נופת צופים.

ואז הגיע CS ללחום את מלחמת דון קישוט על כבודה של הסוסה הצולעת העונה לשם רוסיננטה דה-לה-אלפא.

חן טרול, אני הייטר, האנליסטים הזויים, רוני (להזכירך, אחד מכתבי הרכב הבכירים בארץ) לא יודע להתרשם מהרכב מכמה שעות, יורה על אוטומטית לכל כיוון ולכל מי שרק מעיז ולו ברמיזה קלה, לא להתעלף מהג'וליה.

תסלח לי, ככה לא מנהלים דיון ולכן כל מה שקורה לכל שרשורי אלפא הוא 100% בזכותו המלאה ובאשמתו המלאה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 204
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צר לי לאכזב, אבל מי שהטריל את השרשור הזה וסחב אותו לאן שסחב אותו הוא CS.
מסורתית, זה התפקיד שלך.

חן טרול, אני הייטר, האנליסטים הזויים, רוני (להזכירך, אחד מכתבי הרכב הבכירים בארץ) לא יודע להתרשם מהרכב מכמה שעות, יורה על אוטומטית לכל כיוון ולכל מי שרק מעיז ולו ברמיזה קלה, לא להתעלף מהג'וליה.
רוני נסע בה חצי שעה או כמה שעות? מעניין מי יורה כאן על אוט'.

אגב, מכיוון שזה כבר ניסיון שני שלך - אני באמת לא זוכר, איפה כיניתי אותך הייטר?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מציע להצמד לרעיון המקורי, זה לפיו מה שבסוף ידפוק את האוטו אלה הכפתורים המחורבנים, כי בכל הנוגע לשאר, הוא מגלה סוג של נסיון כנראה מוצלח, להיות לא ממש גרוע. ובכל הנוגע לתחזיות המלומדות כאן, אלו הנוגעות למספרים בכמה ובמיוחד למה יימכר, ממליץ על סבלנות, אף אחד לא באמת יכול לחזות, גם לא בקירוב, בדיוק כפי שקצת קשה לדעת איך הוא באמת מרגיש, נוסע וננהג, גם לא אחרי שקוראים חוות דעת של כל מיני אורים וגם תומים.

פורסם
שימו לב להתפתחות הטבעית של השרשור - ביקורת על רכב, ממישהו נייטראלי לחלוטין ועוד אחד שבחן רכב או שניים בחיים שלו והביקורת, הפלא ופלא, חיובית. לא טוב ביקורת נייטרלית חיובית על אלפא. הפתרון - בואו נסיט לאותו הנושא של השרשור הקודם. עולם (פורום) כמנהגו נוהג.

דווקא הפעם זה אחד האלפיסטים שלקח את השרשור הזה להפך אותו לזירת התגוששות פומבית...

המטריל את המוטרל, טרול (בשורוק)?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יימכר וימכר לא רע, אולי לא מעל 100K בשנה אבל חרף איומי "תחזיקו אותי לפני שאני סוגר את הבסטה", אני לא רואה את FCA סוגרים כ"כ מהר את אלפא רומאו, יהיה להם גם קרוסאובר בקרוב, יזרים קצת מזומן לקופה, יהיה בסיידר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שימו לב להתפתחות הטבעית של השרשור - ביקורת על רכב, ממישהו נייטראלי לחלוטין ועוד אחד שבחן רכב או שניים בחיים שלו והביקורת, הפלא ופלא, חיובית. לא טוב ביקורת נייטרלית חיובית על אלפא. הפתרון - בואו נסיט לאותו הנושא של השרשור הקודם. עולם (פורום) כמנהגו נוהג.

ת'כלס.

רוני (להזכירך, אחד מכתבי הרכב הבכירים בארץ) .

לשעבר! וגם אז לא יודע לגבי רמת הבכירות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לשעבר! וגם אז לא יודע לגבי רמת הבכירות...

נכון, אבל זו בדיוק הסיבה שהדעה שלך מוערכת כאן, זו דעה נקייה חפה משיקולים מסחריים.

פורסם

אישית גם הפרונט (חוץ מהמשולש המסורתי) וגם הפרופיל נראים לדעתי בדיוק כמו Q50.

הקונסולה המרכזית נראית בדיוק כמו BMW.

פתחי המזגן נראים כמו מרצדס.

מרגיש שעשו מטבוחה אחת גדולה וזה קצת מבאס.

כמכלול, הרכב (בתמונות) נראה מצויין.

אם היא תגיע מצויידת בדיפינציאל מוגבל החלקה, יש לי סיכוי טוב להתאהב.

פורסם

השאלה העיקרית בשביל קברניטי אלפא היא לא אם היא תצליח בארץ אלא אם היא תצליח בעולם. בעיקר באירופה. שם היא כבר הושקה ושם יש מחירים קרובים מאוד לבמוו.

ישראל היא קטנה מידי בשביל שיקחו אותה בחשבון, היא לא תשפיע על ההצלחה העולמית של אלפא ולא תהיה הסיבה להמשך פעילותה של החברה או להפסקת הפעילות.

לכן, לדעתי, היצרן לא ינהיג מדיניות מחירים מיוחדת לישראל, מה שיביא את המחירים לקרובים מאוד (לדעתי מידי) לבמוו.

אז אולי יהיו עוד כמה תוספות קטנות, אולי על הנייר תרד בעשירית השניה ב 0-100 מהבמוו המקבילה, אבל לדעתי זה לא מספיק כדי שהרכב "יתפוס" בארץ. כלומר, אם זה יהיה התמחור, לא יצליחו להעביר לקוחות במוו סדרה-3 לאלפא בהמוניהם.

רק כאנקדוטה, קחו למשל את סובארו DL של שנות ה- 80, בכל העולם כמעט ולא נמכר, ביפן סובארו נחשב כרכב עם נישה קטנה מאוד. ובארץ.... שבר את כל שיאי המכירות. אולי כי הוא הראשון שנכנס אחרי החרם הערבי, אולי כי התמחור לתמורה היה מצויין, אולי כי לא היו מתחרים בשוק באותם שנים ואולי כי הוא הפגין אמינות בלתי רגילה (אבל את זה לא ידעו הקונים הראשונים). בקיצור, ישראל היא לא בדיוק מדד.

פורסם

לנושא חיובי יותר:

התקשרו עכשיו מחברת שליחויות שעובדת בשביל אלפא רומיאו, מחר תגיע אלי חבילה מהם (הזמנה להשקה אני מאמין), איך שאקבל אעדכן את התאריך כאן. אם מישהו יקבל\קיבל אשמח אם תפרסמו כאן.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם
השאלה העיקרית בשביל קברניטי אלפא היא לא אם היא תצליח בארץ אלא אם היא תצליח בעולם. בעיקר באירופה. שם היא כבר הושקה ושם יש מחירים קרובים מאוד לבמוו.

ישראל היא קטנה מידי בשביל שיקחו אותה בחשבון, היא לא תשפיע על ההצלחה העולמית של אלפא ולא תהיה הסיבה להמשך פעילותה של החברה או להפסקת הפעילות.

לכן, לדעתי, היצרן לא ינהיג מדיניות מחירים מיוחדת לישראל, מה שיביא את המחירים לקרובים מאוד (לדעתי מידי) לבמוו.

אז אולי יהיו עוד כמה תוספות קטנות, אולי על הנייר תרד בעשירית השניה ב 0-100 מהבמוו המקבילה, אבל לדעתי זה לא מספיק כדי שהרכב "יתפוס" בארץ. כלומר, אם זה יהיה התמחור, לא יצליחו להעביר לקוחות במוו סדרה-3 לאלפא בהמוניהם.

רק כאנקדוטה, קחו למשל את סובארו DL של שנות ה- 80, בכל העולם כמעט ולא נמכר, ביפן סובארו נחשב כרכב עם נישה קטנה מאוד. ובארץ.... שבר את כל שיאי המכירות. אולי כי הוא הראשון שנכנס אחרי החרם הערבי, אולי כי התמחור לתמורה היה מצויין, אולי כי לא היו מתחרים בשוק באותם שנים ואולי כי הוא הפגין אמינות בלתי רגילה (אבל את זה לא ידעו הקונים הראשונים). בקיצור, ישראל היא לא בדיוק מדד.

ישראל לא רלוונטית באף מקרה.

לגבי הג'וליה שתגיע לארץ, היא תתחיל מ-200 כ"ס ו-6.6 שניות ל-100 קמ"ש.

המחיר? נו נגלה בקרוב מי צדק ומי טעה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בספר הרכב הנתון עודכן ל-6.7 שניות, לא שזה משנה משהו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נכון, אבל זו בדיוק הסיבה שהדעה שלך מוערכת כאן, זו דעה נקייה חפה משיקולים מסחריים.

גם כשלא הייתי "לשעבר" הדעה שלי הייתה חפה משיקולים מסחריים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...