Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cadillac CTS שנתונים 2005~2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, אז אני מחפש רכב אחר וחבר הפנה אותי לפה אז אשמח אם תתנו לי קצת מידע

אני בנאדם שחולה אמריקאיות, נתחיל מפה , אני מעדיף להסתדר עם תיקונים ועם דלק , עזבו למה.. אמריקאיות זה אני.

אז לאחר המאליבו שהייתה לי החלטתי להשתדרג ומכרתי אותה אז כרגע יש כסף ולאחר חיפושים ראיתי רכב שהדליק אותי , השגתי חבר שיש לו את הרכב ולאחר שנהגתי, נדלקתי, ננעלתי.

אז אשמח לדעת בעיות רציניות ודברים שאני צריך לדעת.

הרכב הוא כמו שהבנתם הקאדילאק CTS דור ראשון בין 2005 ל2007 ( לפני הדור השני )

רציתי פשוט לדעת יתרונות וחסרונות שאנשים יותר מבינים ממני יוכלו לתת לי.

תודה רבה לכם !

פורסם

כן עכשיו הסיבה שבאתי לפה .. שאומרים תיקונים יקרים , עד כמה יקרים ? להחליף ברקסים ב30 אלף שקל אני לא יוכל אז אני לא ירכוש את הרכב , אני צריך בערך כמה מי מו מה..

פורסם

מחירי טיפולים שוטפים במוסכי היבואן סבירים בהחלט. ראה בקישור הבא:

http://www.umiservice.co.il/?CategoryID=159&ArticleID=79

הזן מותג, שנה , דגם ותראה שטיפול קטן 700-800, טיפול גדול 1500-2200.

הבעייה היא אחרת.

ידיד, יועץ שירות ברשת, סיפר לי בגילוי לב שרכבי קדילאק מצויינים בחמש שנים ראשונות. בהמשך זו רולטה רוסית. היצרן האמריקאי יודע שבארה"ב מחזיקים רכבים כאלו חמש שש שנים ואח"כ הערך הנמוך גורם להעברה למקסיקו או לגריטה. היצרן מכוון לכך באורך חיים ממוצע של המכלולים . יש לא מעטים שמזלם שפר עליהם והרכב מגלה אמינות טובה. יש לא מעטים שהקדילק מתחיל לפתח כשלים במכלולים אלקטרוניים- חשמליים שלא ניתנים לתיקון ומחייבים החלפה. מכנית, המנוע והגיר מחזיקים היטב.

מה שמהווה בעייה קריטית - כשלים בחיישנים ומחשבים שונים.

ברר מה עלות מחשב גיר - כ 30,000 ש"ח. לא מתקנים. ברר מחשב ניהול מנוע - 45,000.

גם חלקים מפירוק נדירים ולא זולים.

בקיצור, הימור לאמיצים.

פורסם

יש מצב שזה נכון עבור השוק האמריקאי בלבד? אני יודע שהיבואנית UMI מייבאת רכבי קאדילק שמיועדים לאירופה, גם מבחינת המבנה וגם מבחינת האחזקה של הרכב כנראה לתקופה ארוכה יותר...

פורסם
מחירי טיפולים שוטפים במוסכי היבואן סבירים בהחלט. ראה בקישור הבא:

http://www.umiservice.co.il/?CategoryID=159&ArticleID=79

הזן מותג, שנה , דגם ותראה שטיפול קטן 700-800, טיפול גדול 1500-2200.

הבעייה היא אחרת.

ידיד, יועץ שירות ברשת, סיפר לי בגילוי לב שרכבי קדילאק מצויינים בחמש שנים ראשונות. בהמשך זו רולטה רוסית. היצרן האמריקאי יודע שבארה"ב מחזיקים רכבים כאלו חמש שש שנים ואח"כ הערך הנמוך גורם להעברה למקסיקו או לגריטה. היצרן מכוון לכך באורך חיים ממוצע של המכלולים . יש לא מעטים שמזלם שפר עליהם והרכב מגלה אמינות טובה. יש לא מעטים שהקדילק מתחיל לפתח כשלים במכלולים אלקטרוניים- חשמליים שלא ניתנים לתיקון ומחייבים החלפה. מכנית, המנוע והגיר מחזיקים היטב.

בקיצור, הימור לאמיצים.

אז אתה אומר שבמקרה והמחשב גיר או מחשב ניהול מנוע נכשלים, אני אצטרך לשלם כ30 עד 45 אלף שקל. זה נכון ?

ונגיד ואני קניתי את הקאדי, מחשב גיר נכשל נשבר וכו בכל מקרה דורש החלפה, אני אוכל למצוא אחד חדש ? גם אם זה 30 אלף שקל, אוכל למצוא אחד בכלל ?

פורסם

במקרה הכי גרוע,תמיד ניתן לייבא מפירוק מעבר לים,ולחסוך המון כסף.

אך זה לוקח זמן ויש סיכוי שתאלץ להעמיד את הרכב מספר שבועות.

Porsche 944 turbo

פורסם

בקיצור, הימור לאמיצים.

בחיי שמעולם לא קראתי כל כך הרבה שטויות כמו מה שכתבת פה.

בשיא הרצינות, אחרי חמש שנים הערך כל כך נמוך שהרכב הולך למקסיקו או לגריטה????

אפילו הלכתי לבדוק רכבים בני 5 למכירה:

a6d5eeb0011a038e3dbcb9c7813d2646.jpg

2a1aec6ac4e0cd16a8b993079aaf6a07.jpg

סתם משווה מחירים בין 535i לCTS למרות שצריך להשוות ל528i.

אפילו אודי A6...

3ff5971bc5800c91f2f6d445d4955aa6.jpg

הCTS תפסה כיוון שונה מהאמריקאיות הרכות ופנתה לכיוון קצת יותר ספורטיבי וחד, בדור הראשון איכות תא הנוסעים לוקה בחסר ועדיין מרגישה פלסטיקית ונמצאת בקו אחד עם שאר התוצרת האמריקאית של אותה תקופה.

במידה ומדובר ב3.6, המנוע נהדר, עדיין בשימוש כיום בCTS הנוכחית (עם עדכונים ועם בערך 30% יותר כוח), הדור הראשון מגיע עם תיבה אוטומטית עם חמישה מהירויות תוצרת ג'נרל מוטורס שנמצאת בכל כך הרבה דגמים (כולל בב.מ.וו סדרה 3 ו5 עם שינויים קלים).

מחירי החלקים של הCTS מאוד נוחים ועם הגישה לאינטרנט ומהירות השילוח אני לא חושב שתהיה בעיה לטפל ברכב במחירים מאוד נוחים.

haters will hate

פורסם

הסוד לאחזקה זולה יחסית של רכבים כאלו הוא כניסה לפורומים בחו"ל, מוסכניק שאתה סומך עליו והזמנת חלפים מחו"ל (לא מזיקה גם יכולת טכנית כמו פירוק טמבון כדי להחליף נורה ראשית כי ב UMI רוצים 1000 ש"ח).

בכל מקרה, אל תסמוך על המלצות של אנשים שאין להם נסיון ישיר עם רכבים כאלו.

יצרני השמועות האלו הם אמנם ברכה עבור אנשים כמוני שמחפשים לקנות רכבים מעניינים בזול, אבל לרוב הם לא מבינים כלום.

אין בעברית שום פורום שיכול לעזור לך לגבי אחזקת קדילאק (או כל רכב יקר אחר חוץ מאלפא לפעמים) ישנה.

תלמד כל מה שיש לדעת על ה CTS ואז תגשים את החלום.

בכל מקרה תשאיר כסף בצד ליתר בטחון.

גילוי נאות: אני בעלים של קדילאק STS V8 משנת 2006 עם 243,000 ק"מ

פורסם

יש תחרות קשה מול לקסוס אינפיניטי ואקורה - מכוניות עם רקורד אמינות מצוין לא יתכן שבקדילק מתכננים רכב ל5 שנים בתנאי שוק כאלו .

פורסם

בדיוק, לכן כתבתי שזאת שטות שמעולם לא שמעתי עליה.

אני גם לא מכיר שום ייצוא המוני למקסיקו, של אף רכב.

דווקא הגרמניות מזייפות לאורך זמן, לא סתם העלתי את ההשוואה לסדרה 5 שנופלת במחירון בגלל מוניטין אמינות מפוקפק ואיכות חומרים לא משהו בכלל, סדרה 7 היא דוגמא מצויינת לירידת ערך של כ70% אם לא יותר ב5 שנים.

Sent from my 6045O using Tapatalk

haters will hate

פורסם

אז אתם אומרים שהחלום אפשרי :)

הכל עניין של סבלנות וחיפושים בפורומים אמריקאים במקרה וקורה משהו .

אני יחפש אחת שווה ! תודה רבה לכם !

• תוכן חדש...