Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

להפסיק עם מוצרי חלב זו עצה טובה בכל מקרה.

יכול להעיד על עצמי שמאז שהפסקתי לצרוך חלב (כמשקה ו/או גבינות), למעט מדי פעם (פה שוקולד, שם איזה קינוח חלבי), אבל ממש לא בכמויות (שכחתי לגמרי מה זה נס קפה למשל), ההרגשה הכללית שלי והגודש באף של הבוקר, השתפרו לאין ערוך.

עריכה אחרונה על ידי XVSTI
  • תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תחסוך לאנשים לא לשנות את האורח חיים שלהם על סתם המלצה שאולי אתה מקשר אותה אליך.

אין שום הוכחה לגבי השפעת חלב מחבד מי שאלרגי לקזאין או רגיש ללקטוז.

כל הסיפורים על חולי/דלקות/צינון/גודש חסרי כל בסיס.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נחמדה הגישה הזו.

אתה קובע עובדה, יוצא מנקודת הנחה שהיא היא הנכונה ומבטל כל דעה נגדית.

כל מה שעשיתי הוא לשתף.

הוא יכול לבחור אם לנסות את זה או לא.

פורסם
-

דבר נוסף - הוא הציע לי להפסיק עם מוצרי חלב.

לא הפסקתי עם מוצרי חלב לגמרי, אבל לפני כחצי שנה ירדתי בצורה דרסטית - אם הייתי מתחיל את היום מקערת קורנפלקס ונס קפה, היום כל הצריכה שלי מסתכמת ביוגורט דנונה ביו 3% בבוקר וסנדביץ׳ עם קוטג׳ או סימפוניה ומלפפון/גמבה.

לא יודע אם קשור, בהתחלה הפסקתי עם מוצרי חלב לגמרי, אבל חזרתי אחרי שקיבלתי כאב בכף רגל שהתברר כשבר מאמץ שהסתדר לבד אחר כך.

אבל בכללי, התחושה הכללית יותר טובה אחרי שירדתי בצריכת חלב, ובעיקר סוכר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים, הפסקת צריכת החלב שלך אינה מלמדת על סיבתיות, במיוחד כשיש ערפלן משמעותי (סוכר) שיש לו השפעות מרחיקות לכת בגמילה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אבל בכללי, התחושה הכללית יותר טובה אחרי שירדתי בצריכת חלב, ובעיקר סוכר.

הניחוש שלי הוא שהסיבה היא בעיקר המודגש.

פורסם

לקטוז זה סוכר, אז זה כנראה גם תורם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני רואה שעברו שנתיים מאז שפתחתי את השרשור, והזכרתם לי את זה עם ההקפצה אז אני מצטרף

לבסוף לא ביצעתי את הניתוח מהחשש שזה יחזור כמו שלא מעט רופאים וכאלו שעברו את הניתוח גם אמרו לצערי.

בנוגע להפסקה עם מוצרי חלב - אני דיי חי עם חלב בסדר, פה ושם בורח לי איזה פוק שיכול להרוג את כל היתושים בבית אבל היות ואני בערך 4-5 פעמים בשבוע בחדר כושר בעליית מסה וכמעט חצי מכמות החלבון היומית שלי מגיעה משם.

אגב הכי מוזר שבזמן אימונים האף נפתח לי לגמרי.

Opel Adam S 2017

פורסם

כנל לגבי אף פתוח באימונים, מרגיש את זה גם אצלי.

כמו כן בקיץ גם יש הקלה ביחס לחורף או בימים קרים (ירושלמי אז יש הרבה כאלו).

היום הייתי בטרום ניתוח, הניתוח מתוכנן לשבוע הבא, יש דגשים שצריך לדעת?

כמו כן לאחר בדיקה נוספת עם מצלמה הרופא אומר שמכיוון שלא טיפלתי בנושא הרבה שנים אז נוצרו פוליפים, ככל הנראה מדלקות שלא טופלו.

פורסם
רוצה לתרום מהידע שלי והניתוח שלי: (הרדמה מלאה)

1. גם אני סבלתי מנזלת, אף סתום בנחיר אחד עיקרי יותר מהשני ומן הסתם בדיקות אלרגיה הראו אלרגיה להרבה דברים שגרתיים אבל דבר אחד קצת יותר שהראה את אותותיו, הוא האבק, העור היה רגיש לאבק אבל... לא נראה שקשור לאף

2. בצעתי ניתוח באופן פרטי דרך לאומית זהב (משלם איזה 100 שקלים ובוחר את המנתח וכו') באסותא.

3. האשפוז באסותא היה יומיים וביום השלישי, הרופא שאליו אתה מגיע למרפאה, מוציא לך את הטמפונים מהאף (תתכונן, זה כאילו שמושכים לך את המוח מהראש, כמובן שמרככים את זה עם מי מלח וכו' אבל עדיין, תלוי ברמת היובש ובאיזה קריש דם זה נתפס).

4. לאחר שחזרתי מהרופא, כנראה נמשך קריש דם כלשהו, היה לי דימום שלא פסק אל תוך הפה ומזל שלא הלכתי לישון ככה והספקתי לנסות כל מיני שיטות שהרופא המליץ לעצור את הדימום עם הצרת כלי הדם (קרח וכו'), לא עזר = הייתה לי הפניה ישירה לקפלן מראש כי זה אחריי הניתוח.

5. בקפלן, היו כמה אפשרויות, צריבה וכו', אבל לבסוף, הוכנסו לו 2 טמפונים באף בשידור חי (ללא הרדמה) ואוכל לספר לך שזה אחד ה- דברים, ונשארתי לעוד 3 ימים בקפלן.

6. לאחר מכן, ביום של ההוצאה, לקחתי מהאחות כמה בקבוקוני מלח ושפכתי אל תוך האף וספגתי הכל, כשהוציאו, היה קל ולא היה דימום, שוחררתי הביתה.

7. במשך שבוע או חודש הייתי צריך לעשות שימוש בתרסיס מיוחד כלשהו, מי מלח וכו', אבל זה שטויות.

8. הפצעים יגלידו ויחלימו ואתה תוציא מהאף המון חרא מגעיל של דם ונזלת קרושה וכו'... תהיה מוכן.

חיי היו לפניי הניתוח והסיבוך הקליל ולאחריו, שיפור עצום באיכות החיים, בשינה ומבחינת אף סתום.

נזלת יש מן הסתם כמו לכל אחד בתקופות שהיא מגיעה וכו', אבל אני יכול אשכרה לרוץ עד לשלב מסויים ולנשום דרך האף, תענוג.

מה הניתוח כלל? מסתבר שפטיש ואיזמל (לא צוחק) וטוב שלא ידעתי.. אבל יש כמה סוגי ניתוחים, עם לייזר, פטיש ואיזמל וכו', בדרך כלל מסירים אחת משלושת הכריות באף בכמה שיטות, הרופא יתאים לך את השיטה, ממליץ להתייעץ עם 2 רופאי אף אוזן גרון שנחשבים לטובים בתחום לפניי הכל.

מאוד מרגיע חייב לציין!

הלך הלילה - רק סיוטים עכשיו

האמת גם אני סבלתי מזה ועדיין תמיד אמשיך לסבול מזה אני מניח - הייתי מכור לטיפות אף במשך שלוש שנים - לא יכלתי לחיות בלי זה עד שבמעבר דירה האחרון נשבר לי והחלטתי שאני נגמל בבת אחת אבל על הדרך גם מתחיל לטפל בנזלת אלרגית ובלכלוך באף.

הטיפול היה משולב משלושה מרכיבים -

1. רכיב חדש לטיפול בנזלות אלרגיות - מכשיר חשמלי על בסיס סוללות שמקרין אור אולטרא אדום לתוך הנחיריים ונקרא BIONET

התדר האולטרא אדום שורף ומייבש נזלות אלרגיות ואבקנים.

4 דקות - פעמיים ביום למשך שלושה שבועות.

2. כל בוקר וכל ערב שטיפת נטי-פ#@ לשני הנחירים - מקלון מי מלח מספיק לכמה ימים.

קצת לוחץ ומרגיז אבל שוטף את כל הלכלוך מהאף וזה אחרי השימוש בביו-נט.

3. תרסיס שכרגע אני לא זוכר את שמו שלוקחים למשך שלושה שבועות והוא משקם את רירית האף - הפעולה ההפוכה לזו של טיפות אף.

הלילה הראשון היה זוועה - לא ישנתי.

בלילה השני כבר שני הנחיריים נפתחו ומאז אני כבר גמול מטיפות אף שנה שלמה ברציפות וגם כשהייתי מצונן פשוט לא נגעתי בזה.

פה ושם אני נושם מהפה אבל רוב הזמן אני נושם מהאף והשינה אכן השתפרה פלאים בגלל זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי נזכרתי - אבאמיס.

זהו - זה מה שרציתי לאמר :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסיבה שהאף נפתח במהלך פעילות גופנית היא האדרינלין.

בזמן פעילות גופנית משוחרר אדרנלין שגורם לכיווץ הריריות (קונכיות?) באף

פורסם
מאוד מרגיע חייב לציין!

הלך הלילה - רק סיוטים עכשיו

האמת גם אני סבלתי מזה ועדיין תמיד אמשיך לסבול מזה אני מניח - הייתי מכור לטיפות אף במשך שלוש שנים - לא יכלתי לחיות בלי זה עד שבמעבר דירה האחרון נשבר לי והחלטתי שאני נגמל בבת אחת אבל על הדרך גם מתחיל לטפל בנזלת אלרגית ובלכלוך באף.

הטיפול היה משולב משלושה מרכיבים -

1. רכיב חדש לטיפול בנזלות אלרגיות - מכשיר חשמלי על בסיס סוללות שמקרין אור אולטרא אדום לתוך הנחיריים ונקרא BIONET

התדר האולטרא אדום שורף ומייבש נזלות אלרגיות ואבקנים.

4 דקות - פעמיים ביום למשך שלושה שבועות.

2. כל בוקר וכל ערב שטיפת נטי-פ#@ לשני הנחירים - מקלון מי מלח מספיק לכמה ימים.

קצת לוחץ ומרגיז אבל שוטף את כל הלכלוך מהאף וזה אחרי השימוש בביו-נט.

3. תרסיס שכרגע אני לא זוכר את שמו שלוקחים למשך שלושה שבועות והוא משקם את רירית האף - הפעולה ההפוכה לזו של טיפות אף.

הלילה הראשון היה זוועה - לא ישנתי.

בלילה השני כבר שני הנחיריים נפתחו ומאז אני כבר גמול מטיפות אף שנה שלמה ברציפות וגם כשהייתי מצונן פשוט לא נגעתי בזה.

פה ושם אני נושם מהפה אבל רוב הזמן אני נושם מהאף והשינה אכן השתפרה פלאים בגלל זה.

מעניין מאד מה שאתה אומר.

ניסיתי כבר תקופה ארוכה את כל מה שאתה אומר מלבד ה- BIONET.

האבמיס עוזר אבל ממש קצת.

אז כרגע אתה יכול להגיד שלאחר כל הפרוצדורה הזו האף שלך אכן פתוח?

מה דעתך על ה- BIONET הרגשת שהוא באמת עשה משהו?

פורסם

אז כרגע אתה יכול להגיד שלאחר כל הפרוצדורה הזו האף שלך אכן פתוח?

מה דעתך על ה- BIONET הרגשת שהוא באמת עשה משהו?

מצטרף לשאלה..

אני כנראה המכור הכי כבד כאן לטיפות אף, 30 שנים של שימוש יומיומי... (נשמע כמו פגישה של "משתמשים אנונימיים") וחוסר יכולת ללכת לישון ללא טיפות אף.

ניתוח לא עזר במיוחד, הייתי "נקי" מספר חודשים ועם הצינון הראשון חזרתי "להשתמש".

אני מחזיק טיפות אף בעבודה, בבית ברכב ולוקח איתי בקבוקון לכל יציאה של יותר משעתיים שלוש....

האמת, נורא ואיום.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...