Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש ברשותי שברולט קרוז 2010 שהתייאשתי ממנה,

מחפש החלפה לרכב זול יותר לתחזוקה ,קטן יותר,חסכוני יותר.

קיבלתי הצעה לרנו קליאו TCE מנוע 0.9 טורבו ידני 2013

הרכב יד 01 ברשיון עדיין באחריות מהחברה,עבר 60K ק''מ.

מבקש לקבל חוות דעת,לא ראיתי רשיונות לכן אני גם לא סגור על המפרט הטכני המלא,מקריאה ברשת הבנתי שמדובר ב90כ''ס.

האם יש בעיות עם התנעה בכפתור ברכב הזה? שמעתי שבסיטרואנים הכרטיסים האלקטרונים האלה שמחליפים את המפתח עושים בעיות..,מה דעתכם?

עדיין לא קיבלתי הצעת מחיר סופית,המחירון של הרכב 48K,מוכנים לעשות טרייד אין על הקרוז כמובן עם תוספת.

מה דעתכם על הרכב?

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

המנוע מרגיש די נמרץ,לא חזק כמו אחיו הבכור 1.2 טורבו אבל מספר בהחלט,הקליאו עצמה ניראית מעולה אך מאחור לא מרווחת,בעיר מרגישה נוקשה אך התנהגות כביש טובה.

המושבים מרווחים אם כי הייתי שמח למעט תמיכה צדדית טובה יותר,איכות חומרים ממוצעת לקטגוריה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש במשפחה רכב כזה - התלונה היחידה עליו היתה רעשי רוח. חוץ מזה רכב מעולה - נמרץ, חסכוני ונוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש במשפחה רכב כזה - התלונה היחידה עליו היתה רעשי רוח. חוץ מזה רכב מעולה - נמרץ, חסכוני ונוח.

נשמע כמו המשלוח הראשון.

היה ריקול לזה והחליפו חינם את הגומיות של הדלתות למי שסבל מזה.

גם אני סבלתי מזה עד שהחלפתי לקליאו יותר חדשה.

באופן אישי אני קצת משוחד. כל כך אהבתי את הקליאו שקניתי אחת חדשה (את ה0.9) שנראית בדיוק כמו הקודמת (שתיהן באדום).

פורסם

גם זאת שבמשפחה הצבע אדום. צבע הכי מוצלח מבחינה חיצונית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בצע חיפוש בפורום. דיברתי עליה כל כך הרבה שכבר כואבות לי האצבעות...

דניאל ,חיפשתי אחי,מבטיח שחיפשתי,אבל לא מצאתי תוצאות חוץ מפוסט אחד של מישהו שעשה השוואה בין הקליאו לפיאסטה ומדובר בפוסט מ2014.

מה לכתוב במנוע חיפוש? פשוט כתבתי את דגם הרכב באנגלית.

חברים תודה רבה על היעוץ והתגובות,אני די התאהבתי ברכב הזה,לקחתי בחשבון את מגבלות המושב האחורי ותא המטען שסה''כ סביר יחסית לגודל של הרכב,הוא לא ענק,אבל הוא די ''עמוק''.

מבחינת עיצוב אני מאוהב ברכב,מסכים עם הבחור כאן שדיבר על איכות פלסטיקה בינונית.

מה דעתכם בעניין המפתח האלקטרוני? מישהו יודע על בעיות מסוימות עם המפתחות האלה?

הרכב משנת 2013 אם זה משמעותי.

באופן כללי אני מתרשם מהתגובות שמדובר ברכב אמין ושווה לי ללכת על האפשרות הזאת?

בנוסף,ביררתי במוסך אנרג'י בחיפה למי שמכיר,יש אפשרות לשדרג את תוכנת ניהול המנוע ולהוסיף כ40 כ''ס,מה דעתכם? מיותר או משהו ששווה לחשוב עליו?

שוב תודה רבה לכל המגיבים.

פורסם

פרטנית תבדוק שההצעה בכלל שווה.. יש עשרות של כאלה למכירה משנים 2013 עד 2015 ביד 2 וכולם נראים במכירים אטרקטיביים..

לגבי תוכנה - מציע שתחפש קצת בפורומים בחול משתי סיבות:

1. זה מנוע טורבו חדש למדי להבנתי.

2. המנוע מאוד קטן ולדעתי לדחוק בו עוד 30-40 כס עלול להיות בעל השלכות לטווח הבינוני של האחזקה

Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk

פורסם
המנוע הושק לקראת סוף 2012 ובארץ הוא מ2013 ובנתיים לא נראה שיש לו מחלות כרוניות.

וזה מעולה, השאלה רק אם דחיקתו כדי להשיג עוד 30 כס לא תשבור אותו

פורסם
דניאל ,חיפשתי אחי,מבטיח שחיפשתי,אבל לא מצאתי תוצאות חוץ מפוסט אחד של מישהו שעשה השוואה בין הקליאו לפיאסטה ומדובר בפוסט מ2014.

מה לכתוב במנוע חיפוש? פשוט כתבתי את דגם הרכב באנגלית.

חברים תודה רבה על היעוץ והתגובות,אני די התאהבתי ברכב הזה,לקחתי בחשבון את מגבלות המושב האחורי ותא המטען שסה''כ סביר יחסית לגודל של הרכב,הוא לא ענק,אבל הוא די ''עמוק''.

מבחינת עיצוב אני מאוהב ברכב,מסכים עם הבחור כאן שדיבר על איכות פלסטיקה בינונית.

מה דעתכם בעניין המפתח האלקטרוני? מישהו יודע על בעיות מסוימות עם המפתחות האלה?

הרכב משנת 2013 אם זה משמעותי.

באופן כללי אני מתרשם מהתגובות שמדובר ברכב אמין ושווה לי ללכת על האפשרות הזאת?

בנוסף,ביררתי במוסך אנרג'י בחיפה למי שמכיר,יש אפשרות לשדרג את תוכנת ניהול המנוע ולהוסיף כ40 כ''ס,מה דעתכם? מיותר או משהו ששווה לחשוב עליו?

שוב תודה רבה לכל המגיבים.

תרשום רנו קליאו בעברית

פורסם
פרטנית תבדוק שההצעה בכלל שווה.. יש עשרות של כאלה למכירה משנים 2013 עד 2015 ביד 2 וכולם נראים במכירים אטרקטיביים..

לגבי תוכנה - מציע שתחפש קצת בפורומים בחול משתי סיבות:

1. זה מנוע טורבו חדש למדי להבנתי.

2. המנוע מאוד קטן ולדעתי לדחוק בו עוד 30-40 כס עלול להיות בעל השלכות לטווח הבינוני של האחזקה

עניין השדרוג של תוכנת ניהול המנוע לא קריטי מבחינתי,סתם אופציה שביררתי לגביה והבנתי שיש אפשרות,ממש לא לחוץ או נחוץ העניין.

לגבי הבדיקה הפרטנית,זאת הסיבה שפניתי לפורום,בחוץ הרבה חברים משבכים את הרכב,החלטתי לבדוק בפורום הזה מכיוון שעוד לפני הרבה שנים קראתי כאן המון והכרתי אנשי מקצוע שמבינים עניין.

יש תשובה לגבי המפתח האלקטרוני? על השאלה הזאת אף אחד עדיין אל ענה לי..

תודה רבה על היעוץ

• תוכן חדש...