Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו brz

lieden
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני רכישה של אחת , ובחיים לא היה לי קשה כל כך למצוא רכב , אני ממש במסע רדיפה למצוא אחת אוטומטית .

כבר פעמיים סיכמתי עם בן אדם על יום ושעה ופעמיים הם נמכרו עוד לפני הזמן .

הבנתי שהשוק של הרכב מעולה , הן גם הולכות מעל המחירון , השאלה שלי היא כזאת , יש אחת שעברה מנוע , שמטופלת לפי הספר , עם התחייבות מלאה בבדיקה , מצד אחד זה טוב שיש מנוע חדש ועוד הוחלף במסגרת אחריות במוסך מורשה .

מצד שני הרכב אמין , אז למה הגיעו למצב של החלפת מנוע?

והאם לא יהיה לי קשה בעתיד למכור רכב שהוחלף לו מנוע גם אם זה במורשה ובמסגרת אחריות?

מה אתם חושבים ?

תודה מראש

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

יצרן אמין, רכב אמין אבל מנוע ספציפי דפוק.

אין להשליך על הכלל מן הפרט.

אותי אישית מנוע מוחלף אשר הוחלף במסגרת אחריות היצרן אינו מטריד.

אם זאת, ישנה בהחלט השפעה פסיכולוגית -סחירותית.

"גלח" כמה שקלים למען המכירה העתידית וההרגשה הטובה ותתחדש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

להונדה S2000 מודל 2009 היו סידרת מנועים פגומים ,שהוחלפו על ידי הונדה בכל העולם. אם קרה להונדה יכול לקרות לכל יצרן .קיבל מנע חדש אולי הוחלפו התושבות על הדרך מה רע.

פורסם

אוטו שעשו לו מנוע לעולם לא יהיה כמו אוטו חדש מאחר וקשה לי להאמין שיש מכונאי מושלם שישחזר 1:1 את עבודת הרובוטים והמתקינים של הייצרן. יש כאלו שעושים עבודה טובה אך מושלם זה לא. אם יש בחירה אז עדיף להמנע, אם אין בחירה אז צריך לראות מי עשה את העבודה. זה לא אימפרזה, זה רכב שנמכרו ממנו כמה מאות ואולי בודדים עשו מנוע עד היום. וזה כל מה שיש לי להגיד על זה (:-

• תוכן חדש...