Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היום שמתי לב, שהתחיל רעש זמזום קל מאוד ורציף מחוץ לרכב (בפנים לא שומעים בכלל).

(ייתכן שהרעש היה ולא שמתי לב עד עכשיו?? :shock:)

הרעש קורה רק בסל"ד נמוך (נדמה לי) ובכל המצבים בתיבה האוטומטית.

כשפתחתי את מכסה המנוע לא שמעתי את הרעש, אך יכול להיות שהוא נבלע ברעש העבודה הרגיל.

את הרעש אני שומע הכי טוב שאני מתכופף מתחת לדלת הנהג.

מה לדעתכם יכול להיות הגורם לבעיה? O_O לי זה נשמע כמו משהו חשמלי.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

לדעתי זאת משאבת הדלק, משום מה שומעים אותה באופן מוגזם בלנסר מהדור הזה.

נסה להתקרב לגלגל האחורי, האם הרעש מתחזק?

Stay Dirty

פורסם

היי אסף, תודה על התגובה :)

האמת זה ממש מבלבל להבין מניין מגיע הרעש, כשניסיתי לאתר את המקור שלו נמשכתי דווקא לכיוון דלת נהג פחות או יותר.

אם זאת באמת המשאבה, זה מעיד על זה שהיא הולכת להתפגר?

עכשיו שאני חושב על זה, במרצדס של אבא שלי יש זמזום הרבה יותר חזק אך דומה ממשאבת הדלק שלו ..

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

סיכוי גבוהה שזה רעש וויברציה של מכסה המנוע ,שהגומיות המונעות את זה כבר לא עושים את העבודה

נסה לתת לחץ עם היד (בזמן שזה קורה) למכסה המנוע כלפי פנים וכפי חוץ ועדכן

בהצלחה

רמי

פורסם

תודה על ההצעה. ניסיתי וזה לא עבד :(

בנוסף, נראה לי שאסף צודק. תחבתי את ראשי בין הגלגל האחורי לחיפוי שלו ואכן נראה שהרעש בוקע משם.

יש לציין שגם שם לא מדובר ברעש חזק אלא רק זמזום קליל, שפשוט נשמע יותר חזק בלילה. היום בבוקר בקושי שמעתי אותו.

מישהו אחר בכלל לא היה מייחס לזה חשיבות :D

בכל אופן, האם זה רעש עבודה טבעי של המשאבה? או שהיא בתהליכי חשבון נפש עם הבורא?

פורסם (נערך)

כמו שאמרתי לך קודם, נתקלתי בזה במספר לנסרים מהדור הזה, ככה שאני מניח שזה תקין emoji-ok.jpg סע לשלום.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...