Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרוב הבעיה אינה בקפיץ כי אם בחגורה או במעברים שלה שהתמלאו בלכלוך.

נקיון במים יוכיח (או יפריך) את זה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ברוב ספרי הרכב יש אזהרה כנגד שימוש בחומרי ניקוי על החגורה. קצת מים לרוב עושים את העבודה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חברים מה הסתבכתם זה לא תורה מסיני... מושכים את כל החגורה החוצה וטובלים בדלי עם מים חמים וסבון. משפשפים קצת עם סמרטוט, מנקים גם את נקודת העיגון ברכב וזה הכל.

צילמתי תמונה להמחשה:

f3b8308db92b6ee6dc66e4e888e3518a.jpg

Stay Dirty

פורסם

יש ב-youtube כמה מדריכים לניקוי חגורות בטיחות.

how to clean a seat belt

אני מציע לא להשתמש בשיטה של טבילה של החגורה בדלי מים. לחומרים פלסטיים (החגורה עשויה מסיבי ניילון או פוליאסטר) יש תכונה של ספיגת נוזל ולכן יש להשתמש בכמות מינימלית של נוזלים ודטרגנטים "קלים".

בכל מקרה יש לתת לחגורה להתייבש לחלוטין לפני שמחזירים אותה לגלגלת, כדי שלא תעלה עובש.

• תוכן חדש...