Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז, KICKASS TORRENTS נסגר, יש תחליף מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כנראה ששום דבר לא "עוצר" את האתר הפופולרי Kickass. ללא ספק אתר מאוד נוח להורדות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4832770,00.html

אבל גם בלעדיו? לא יהיו חסרים מקורות אחרים. זה משהו שלא ניתן לעצור לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא יודע מה אתכם אני משתמש מ2009 בערך בiptorrents

Torrent leech

HD space

Hebits

ויש לי כל מה שאני צריך, לא נסגר ואין דאגה

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ, אני לא מצליח למצוא אתר עם לינקים טובים ודאטה בייס גדול, יש משהו היום או שסגרו את כולם והכל מתנהל באתרים סגרים שצריך להם הזמנה?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

יש את torrentz2.eu שמחליף את torrentz הישן שנסגר.

זה אתר שמחפש בכל מיני אתרי טורנטים ונותן רשימה של אתרים שמהם ניתן להוריד את הקובץ של הטורנט.

torrentproject ו torlock הם אחלה. אבל מקבלים שם רשימה ארוכה של עוד אתרים שניתן להוריד מהם את הטורנט.

פורסם

אני היחיד שיודע שהרבה משתמשים ב https://thepiratebay.org לכל ההורדות שלהם?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
בעניין טורנטליצ',

קיבלתי הזמנה, אבל רועדות לי הוואבוס להוריד משם משהו בגלל כל עניין היחס הדרקוני שלהם (בעבר היה לי חשבון, וקיבלתי באן, למרות שבקושי הורדתי משם משהו והשארתי את הטראקר פתוח 24/7).

יש כל מיני מדריכים על מה/מי/כמה/למה להוריד,

אבל הם ארוכים כמו הגלות.

יש סיכוי שאיזה צדיק בפורום יבצע איזה אמ;לק לסיפור?

לא קראתי את כל העמודים אבל בתור משתמש רשום במשך 8 שנים, יש כמה פתרונות:

1. אתה רוכש מנוי VIP, רכוש מנוי שנתי ואתה מוגן מבאן ומכל RATIO שיהיה לך + אין מגבלת מקומות הורדה, תוריד כמה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה, ההשקעה הכי טובה שתעשה למשך שנה, אין ברירה.

2. רוכש שרת SEEDBOX כלשהו או DEDICATED ומעלה תכנים במשך חודש ולאחר מכן, קונה VIP אם כבר, אם צריך.

3. מעלה באמת, אבל עם מהירות העלאה שלנו, זה לא כל כך ישים כאשר התכנים היום הם בגדלים לא ריאליים

4. הפתרון המושלם אם תצליח, RATIOMASTER. כן... גם אני עשיתי בו שימוש פעם אחת אבל העלתי במהירות סבירה של עד 50-100 מגהביט כי זה ריאלי במשך כמה ימים טובים. אבל זה כאשר הייתי כבר חבר VIP מספר פעמים, בעל וותק וכו' וכו'.

אחלה תוכנה לזיוף, כל עוד לא תתפס ותעשה חכם.

פורסם

עשיתי את 4 בעבר, נתפסתי, באן.

עשיתי את 1 בחצי שנה האחרונה, אירוניה שכזו - *היום* נגמר לי המנוי. היום! התזמון שלך הזוי.

מבאס אותי לשלם על תוכן פיראטי - לא כי מפריע לי לשלם, אלא כי הייתי שמח לשלם לספק האמיתי. אבל בשביל לעשות את זה כיום, צריך חשבונות במס' שירותים שונים, חלקם דורשים התעסקות מציקה (למען הסר ספק, אני לא מוכן לשלם שקל לחברות הכבלים/לווין, בקטע עקרוני).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מקפיץ, אני לא מצליח למצוא אתר עם לינקים טובים ודאטה בייס גדול, יש משהו היום או שסגרו את כולם והכל מתנהל באתרים סגרים שצריך להם הזמנה?

כל התכנים זמינים בלי שום בעיה. נכון KICKASS היה נוח - אבל לא חסרים אתרים אחרים

די חביבים/נוחים להורדות. (כמה דפים אחורה ציינתי כמה)

שיטה לחיפוש אתרים,תכניס שם של סרט/סדרה כולל גרסת הכתוביות שלו

תקבל שלל אתרים להורדות - חלקם ידידותיים,חלקם פחות.

פורסם
עשיתי את 4 בעבר, נתפסתי, באן.

עשיתי את 1 בחצי שנה האחרונה, אירוניה שכזו - *היום* נגמר לי המנוי. היום! התזמון שלך הזוי.

מבאס אותי לשלם על תוכן פיראטי - לא כי מפריע לי לשלם, אלא כי הייתי שמח לשלם לספק האמיתי. אבל בשביל לעשות את זה כיום, צריך חשבונות במס' שירותים שונים, חלקם דורשים התעסקות מציקה (למען הסר ספק, אני לא מוכן לשלם שקל לחברות הכבלים/לווין, בקטע עקרוני).

אז תחדש את המנוי שלך לעוד שנה, מה הבעיה? אתה משלם 150-200 שקל לשנה או משהו כזה ויש לך תכנים חינם כל השנה! עסקה טובה יותר מזה אני לא יכול למצוא.

• תוכן חדש...