Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז, KICKASS TORRENTS נסגר, יש תחליף מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה להכנס לאתר ספציפי כשיש לך מטא חיפוש?

האתר שצירפתי מחפש בעשרות אתרי טורנט ויתן לך תוצאות רלוונטיות, אני משתמש בו קבוע הוא עושה את העבודה. בסוף החיפוש תקבל רשימה של אתרי טורנט שמהם אתה יכול להוריד את הקובץ שרצית.

https://torrentz.eu

פורסם

תודה רבה.

אני פחות אוהב רק חיפוש כי סרטים/סדרות למשל אני מוריד לפי איכות. אז פחות בא לי להיכנס כל יומיים לאתר ולהקיש שמות של דברים ושוב לראות HDRIP וכל מיני שטויות. אני גם לא תמיד זוכר.

אני אוהב לראות מה יצא, מה מומלץ בתגובות, ואז מחליט אם להוריד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני אשמח, תודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בעניין טורנטליצ',

קיבלתי הזמנה, אבל רועדות לי הוואבוס להוריד משם משהו בגלל כל עניין היחס הדרקוני שלהם (בעבר היה לי חשבון, וקיבלתי באן, למרות שבקושי הורדתי משם משהו והשארתי את הטראקר פתוח 24/7).

יש כל מיני מדריכים על מה/מי/כמה/למה להוריד,

אבל הם ארוכים כמו הגלות.

יש סיכוי שאיזה צדיק בפורום יבצע איזה אמ;לק לסיפור?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

rarbg.to מחליף ל- KAT.

בטורנטליץ' למזמין אין אפשרות לסייע לך עם איזון הרטיו כמו באתרים אחרים ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא שידוע לי,

אבל יש איזו תקופת גרייס שנותנים.

פשוט החשש שלי זה להוריד, לחרוג, למות. אני לא רוצה לשרוף עוד הזמנה. האתר הזה באמת פנומנלי בכל הנוגע למהירות+איכות של טורנטים... אמרתי לעצמי שמתישהו אקרא קצת על האסטרטגיה לשמירה על RATIO אבל זה היה כ"כ ארוך שנשברתי באמצע. סאומו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא הבנתי מה הקושי. אתה פשוט צריך לעלות אותה כמות שאתה מוריד. כלומר אחרי שהורדת טורנט אתה חייב לשמור אותו לפחות 72 שעות בSEED ואם תשמור יותר אז יותר טוב.

תעשה מלא SEED תוכל להוריד הרבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
בעניין טורנטליצ',

קיבלתי הזמנה, אבל רועדות לי הוואבוס להוריד משם משהו בגלל כל עניין היחס הדרקוני שלהם (בעבר היה לי חשבון, וקיבלתי באן, למרות שבקושי הורדתי משם משהו והשארתי את הטראקר פתוח 24/7).

יש כל מיני מדריכים על מה/מי/כמה/למה להוריד,

אבל הם ארוכים כמו הגלות.

יש סיכוי שאיזה צדיק בפורום יבצע איזה אמ;לק לסיפור?

אמ;לק פעם בשנה שוכרים שרת צרפתי עם מהירות 1 גיגה סימטרי ועושים בחודש באפר משוגע. ואז אתה מוריד בלי חשש

סלבה כשאגיע הביתה אבדוק כמה הזמנות יש לי ואעדכן אותך

עריכה אחרונה על ידי yotams4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

משום מה אני מצליח עדיין להוריד מקיקאסס.. מצחיק שקראתי את הכתבה על הסגירה בדיוק אחרי שהתחלתי להוריד משם משהו..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
rarbg.to מחליף ל- KAT.

בטורנטליץ' למזמין אין אפשרות לסייע לך עם איזון הרטיו כמו באתרים אחרים ?

שימו לב שRARBG שותלת איזשהי נוזקה בכל פעם שנכנסים לאתר.

לא יודע אם היא מזיקה או לא אבל מומלץ לעשות סריקת נוזקות לאחרהשימוש באתר הזה.

• תוכן חדש...