Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז, KICKASS TORRENTS נסגר, יש תחליף מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תפסיק עם הדמגוגיה. מי בדיוק נפגע ואיך אתה נפגע? המלצות להגיב על שרשורים תוכל לספר לחברים שלך.

חניה על פסים והפרעה למהלך התקין של החיים של אחרים או זיוף RATIO (ממש השוואה מצאת,גאון) לאדם שאין לו היכולת להעלות נתונים בגלל מצב האינטנרט או כאשר ורשמתי בבירור, אותו אדם השקיע ב SEEDBOX או במנוי כזה או אחר, רוצה לזייף קצת, מי בדיוק נפגע?

במקום לזרוק סיסמאות ריקות לאוויר על קהילות וירטואליות כלשהן שנפגעות, בוא תדבר בעובדות.

לרוב, לכל אתר מכובד או נורמלי, יש להם שרת DEDICATED או שרת SEEDBOX משלהם להרבה מהתוכנן הפופולארי ולכן מקבלים מהירויות גבוהות גם בזמן ההשקה.

בנוסף, אנשים שבאמת יש להם רוחב פס של 100מגהביט בחו"ל, לשם שינוי מזיזים משהו.

כאן, עם רוחב פס של 1מגהביט או 2מגהביט, זה פשוט בדיחה לצערי.

אגב, אל תעלב אבל בחייך, אל תזרוק סיסמאות ריקות מתוכן שמישהו כביכול נפגע מזה, כי למעשה אף אחד לא נפגע.

נפגעת? גש לחנות או ל ORIGIN או ל STEAM ורכוש מקורי, אתה עוד מטיף מוסר בתור אחד שמשתף וגונב זכויות יוצרים ותוכן פיראטי ופוגע בפרנסה של אחרים בעולם? בחיי.

האחרון שצריך להטיף למשתמש עם וותק של קרוב לעשור באתרים אלו ועם מנוי VIP קבוע ונסיון גם ב SEEDBOX וכו', זה לי. וכן גם אני זייפתי RTAIO כי קצת כבד לשלם, מה לעשות? בדיוק כמוך, שגונב תוכן מאחרים (נשיקה בלחי).

בתור מישהו עם seedbox אתה אמור לדעת שמספיק לך חודש גג חודשיים בשביל ליצור באפר מטורף במיוחד באתרים כמו TL שדי קל לבאפר שם.

לצורך העניין יש לי משתמש ב-IPT עם למעלה מ48TB באפר, כנראה יספיק גם לנכדים שלי.

אבל בוא נזייף, זה הרבה יותר קל מלהשקיע כמה שקלים.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה פוגע ב:

מי שהזמין אותך לאתר, יחסם כי הזמין זייפן.

כל הקהילה הישראלית כי בסוף יחסמו IP ישראליים וזה כבר קרה, כי אנחנו עם של זייפנים.

כשמישהו כאן מבקש הזמנה לTL אני תמיד מציע כי אני יודע שמדובר בקהילה איכותית שמבינה עניין ולא ילדים בני 13 מFXP שיורידו רשיומאסטר ויחגגו. יש לי חשבון בTL בערך מ2005 ולא הייתי רוצה לאבד חשבון כי הזמנתי זייפן.

+1 מחזק את מה שכתבת - חבל להרוס את המוניטין שיש לחלק מאיתנו בעולם

קובי

:-)

פורסם
בתור מישהו עם seedbox אתה אמור לדעת שמספיק לך חודש גג חודשיים בשביל ליצור באפר מטורף במיוחד באתרים כמו TL שדי קל לבאפר שם.

לצורך העניין יש לי משתמש ב-IPT עם למעלה מ48TB באפר, כנראה יספיק גם לנכדים שלי.

אבל בוא נזייף, זה הרבה יותר קל מלהשקיע כמה שקלים.

אולי תגדיל לי את הבאפר בהזדמנות?

אני עומד רק על 300 ג'יגה :?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש למישהו הזמנה ל-TL? מתכוון להשתמש נקי עם סידבוקס.

אגב, מחלק 2 הזמנות ל-Torrent Day אם מישהו מעוניין.

פורסם
יש למישהו הזמנה ל-TL? מתכוון להשתמש נקי עם סידבוקס.

אגב, מחלק 2 הזמנות ל-Torrent Day אם מישהו מעוניין.

אני אשמח להזמנה, אשלח לך בהודעה פרטית את המייל שלי.

חגשמח

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

טיפ קטן לכל משתמשי הseedbox, תורידו חלקים מתוך חבילות פורנו, זה מעלה מהר את הרטיו

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אין בTL פורנו, יש להם אתר ייעודי לזה, Pussytorrents

זה מסוג המידע שנפלט בטעות תמימה לגמרי, אבל מפליל אותך קשות :D

למישהו יש TL בשבילי?

פליזזזזזזזז

• תוכן חדש...