Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

כתוצאה מהצלקת שהשאירה לי הפונטו שלי שקניתי אותה לפני חצי שנה והלך לה גיר,אני יודע שעשיתי טעות שקניתי רכב טיפטרוניק בשנים כל כך מוקדמות (2001).

אני מחפש לקנות רכב אמין! לא רוצה להכנס למוסכים כל שני וחמישי כמו שהיה עם הפונטו.

מחפש רכב אמן ומרווח(אני בחור גדול) רכב שישרת אותי לעוד 3 שנים מעכשיו,רכב שיחסית יהיה זול בתחזוקה שלו,עם ממוצע דלק סביר 1-10.

יש לי כמה אופציות לאחר חיפושים וקצת ידע שאני יודע.

מאזדה לנטיס 323

הונדה סיוויק 2000-2002..

(או הצעה אחרת? פתוח להצעות נוספות)

אני בכוונה הולך לכיוון היפניות,לפי כל הדעות הן הכי אמינות,גם הקוראיניות.

אני אהיה בעתיד בעזרת ה' גם סטודנט אז מחפש רכב באמת אמין שיהיה ושילווה אותי לכל תקופת הלימודים,ושיהיה חזק שאני יוכל לנסוע איתו לאילת,טבריה,והצפון אם אני ארצה בלי שום שיקולים אחרים.

רצוי 1400+ נפח מנוע.

הצעות חברים? :)

אשמח גם לדעת מה "המחלה" של כל רכב שתפרטו.

פורסם

בתקציב הזה הרכב האמין ביותר הוא זה שטופל בצורה הטובה ביותר. וכמובן שבתקציב הזה משאירים כסף בצד לתיקונים ולהפתעות.

מומלץ לקרוא את המדריך הבא מההתחלה עד הסוף: (אגב יש מדריכים נוספים מעולים בפורום שאפשר למצוא כאן)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532527-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9

פורסם

ב 15,000 שקל אתה קונה הימור, לא אמינות.

בתקציב הזה גם רכב עם שורשים יפניים או קוראניים עלול להתגלות כלימון חמוץ במיוחד ועל כן יש לייחס אקסטרה חשיבות להיסטוריית הטיפולים והתקלות ברכב הספציפי אותו אתה קונה.

בתקציב הזה הייתי מחפש יונדאי גטס. מבין שלל הזבל שיש בשוק יש גם מציאות פה ושם, רק צריך סבלנות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האפשרויות שהצעת ישנות מדי.

1 ל10 תקבל במאזדה 3 ואולי גם בלאנסר , פוקוס ואימפרזה.גם ניסאן אלמרה אפשרית

אבל כמו שאמרו לך : תחזוקה זה שם המשחק

פורסם

בנוסף, בתקציב הזה כל תקלה קטנה יכולה "לקזז" את ה"חסכון" בדלק, ככה שעדיף לחפש רכב שטופל כראוי עם היסטוריית טיפולים מלאה ומשנתון מתקדם עד כמה שניתן.

פורסם

שים עוד סימן קריאה, ותבין שברכב מזדקן אי אפשר לחזות תקלות עתידיות (גם אם הוא היה אמין אמין ואמין הכי הכי בעולם, אבל רק עד התקלה...).

כמו שאמרו לך - זה הימור וכדי למזער נזקים עתידיים - תצטרך לסנן והתמקד ברכבים מטופלים עם הסטוריה "טובה" (ושוב - לא שזה יבטיח לך אמינות מוחלטת).

alfa 156 2.5.

פורסם

לדעתי, אתה בחרת שני רכבים האולטימטיביים לתקציב שלך. מניסיון, הונדה סיוויק - רכב מאוד אמין. ממה ששמעתי מחברים - גם מאזדה לנטיס לא אמורה לאכזב. תמצא אותם במצב שיתיאם לך ויהיה בסדר. בהצלחה!

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם

אני נוהג ברכב בן 13 שנה, סוזוקי ליאנה, ולאשתי מזדה לנטיס 2002. אתה לא טועה, בשנתונים האלו, קח רק יפנית. הן מזדקנות הכי טוב ומפגינות אמינות מזהירה.

שני הרכבים , למעט טיפולים שוטפים, כמעט ולא עושות בעיות כלל. נוסעות מעולה והכל עובד תקין.

המזדה עברה את ה-200 אלף אך נוסעת כמו חדשה. המנוע לא מראה ולו לרגע סימני עייפות.

פורסם (נערך)

אני חושב שבמחיר הזה תוכל למצוא מאזדה 323 שנתון 2002 עם נפח 2000 עם עודף בכיס עדיף כי צריכת הדלק דומה ל1600 ולמנוע 2000 יש יותר כוח וחלון גג היה לי רכב כזה הוא מעולה רק שים לב שאין נזילות מים בשנתונים האלה לפעמים יש חורים קטנים בצינורות הקירור המתכתיים וגם אולי לבדוק אחרי הקנייה שהטרמוסטט לא תפוס וכמובן שהרכב לא עבר תאונות קשות.

צריכת הדלק הייתה בעיר באיזור חיפה 1-9. הרכב שהיה לי היה שמור.

עריכה אחרונה על ידי ak the joker
פורסם

האמת שאפילו שברולט אופטרה או יונדאי אלנטרה/אקסנט יוכלו לתת תמורה נאה למחיר ובשנתון גבוה יחסית. למה ללכת ליפניות מזדקנות? אין סיבה ללכת 6-5 שנים אחורה רק בשביל לקנות יפנית.

• תוכן חדש...