Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען מצברים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה זמן אני מתכנן רכישת מטען מצברים לתחזוקה השוטפת של מצבר הרכב שלי.

התבייתתי זמן רב על המטען הזה של סולן, אך כשהזמנתי אותו היום התברר שהוא לא במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב (איזה מן יבואן זה:x).

לאחר שיטוט הגעתי למטען הזה. הוא רחוק מאד מהיכולות של המטען של סולן, אך בחנות אמרו לי שהוא מספיק לתחזוקה שוטפת ומונעת של מצבר רכב (אינני מדבר על טעינת מצבר ריק).

מה דעתכם?

האם יש למישהו הצעה טובה יותר? אני מחפש משהו עד 300 ש"ח. לא יותר מזה.

תודה מראש לעונים.

פורסם
השאלה מה המטרה או כוונה של רכישת מטען מצברים לתחזוקה השוטפת ?

בשביל מה אתה צריך את זה ?

הרעיון הוא שמירה על חיי המצבר.

מצבר רכב שמידי פעם נותנים לו לילה של טעינה יכול להחזיק אפילו 5-6 שנים.

רוב המצברים שלא מטופלים מתים מתישהו בסביבות סוף השנה השלישית...

לחבר יש מטען (יקר מאד) של CTEK ויש לו ברכב מצבר שמתקרב לאמצע שנתו השישית...

לפני 4 שנים רכשתי לחבר מטען מסוג זה

מה שהבאת אינו זמין עוד.

וחוצמיזה, עד כמה הוא טוב מחזיק מעמד לאורך השנים... בכל זאת סיני...

פורסם

שים לב שמדובר על הדגם הכי מתקדם שיש ל CTEK להציע שכולל הצגת טמפרטורה ועוד כמה חמוצים.

אתה יכול לקנות דגמים פחות מתקדמים שלהם ולחסוך כמה שקלים אבל אני עדיין בדעה שאם קונים אז קונים פעם אחת והכי טוב.

פורסם

שנפ הם היבואנים הרשמיים של ctek שנחשב למטען טוב מאד. אתה יכול לחבר את המצבר לטעינה כמה זמן שתרצה והמטען ישמור לך עליו לרבות ביצוע מחזורי פירוק סולפיזציה ככל שנדרש. המטען בארץ אכן יקר יותר, אבל יש לך אחריות מקומית של היבואן.

מרבית אולמות התצוגה של היבואנים משתמשים במטענים של ctek.

תיכנס לאתר שנפ ותראה מה מתאים לך.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם (נערך)

שאלה שומרים על המצבר כשהאוטו *לא* מונע כדי למנוע פריקה ודואגים שהוא ישאר במיטבו כל זמן שהם מחוברים אליו

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

תודה רבה לכל העונים, וסורי על הדיליי...

אם אתה כזה מעוניין ב CTEK הוא לא כזה יקר...

ב 100$ הוא יכול להיות שלך, זה עדיף מאשר לקנות משהו קצת יותר זול שבסוף לא יעשה עבודה טובה ואז תקנה אחד אחר.

זה מסוג הדברים שקונים פעם אחת.

מטען 5A יספיק לי? (אינני מבין גדול בעולם החשמל)

שים לב שמדובר על הדגם הכי מתקדם שיש ל CTEK להציע שכולל הצגת טמפרטורה ועוד כמה חמוצים.

אתה יכול לקנות דגמים פחות מתקדמים שלהם ולחסוך כמה שקלים אבל אני עדיין בדעה שאם קונים אז קונים פעם אחת והכי טוב.

דווקא ראיתי שיש להם דגם מתקדם יותר CTEK MXS 7.0 - עם זרם הטעינה של 7A. האם זה יתן לי ערך מוסף כלשהו?

פורסם

הידע שלי בחשמל כנראה דל משלך, מה שאני יודע זה שאמפר בדרך כלל מסמל קיבולת.

יש את החשמלטור של הפורום מרק10, נחכה לתשובתו והמלצתו.

פורסם

A= אמפר יחידת זרם . AH=צריכת זרם לשעה.

ביחידות AH נהוג גם לציין את קיבולח המצבר שזה לא ממש מדוייק או מבטא במדוייק את קיבולת המצבר.

איזה כייף לי :)

פורסם
תודה רבה לכל העונים, וסורי על הדיליי...

מטען 5A יספיק לי? (אינני מבין גדול בעולם החשמל)

דווקא ראיתי שיש להם דגם מתקדם יותר CTEK MXS 7.0 - עם זרם הטעינה של 7A. האם זה יתן לי ערך מוסף כלשהו?

הערך המוסף של מטען עם זרם טעינה של 7A היא היכולת להטעין את המצבר בפחות זמן. מטען חכם בדרך כלל קובע את זרם הטעינה בהתאם 'למצב' המצבר וסוג המצבר קרי מצבר AGM, EFB מצבר קלציום/סילבר לכן ייתכן מצב שזרם הטעינה לא יגיע לעולם ל-7 אמפר.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

תודה מרק

כולמר המטען שרועי הציע (בד"כ) יספיק למטרה שלי (= תחזוקת מצבר רגיל של Power up/Varta בקיבולת 60AH)?

עריכה אחרונה על ידי Sh&Y
  • תוכן חדש...