Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במאזדה 3 2.0 2004 P0102 P2188 קודים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 2004 מנוע 2000. שמתי לב שהאוטו בהתחלת נסיעה לא סוחב "עייף" עד שמטפס ל2500 סלד ואז סביר. אחרי סריקה לסירוגין צצה תקלה P0102 וP02188 המצביעות על חיישן מד כמות אוויר. ניקיתי אותו כמה פעמים לפעמים עזר לתקופה קצרה עד שחזר שוב, האוטו לא עובד חלק בטורים נמוכים גם בניוטרל וגם בD. ניקיתי גם את הפילטר אוויר וריססתי את המצערת יניקה.

יש אפשרות לבדוק את החיישן עצמו לפני שקונים חיישן\במידה וצריך חיישן מאיפה ניתן להשיג, מאמין שבמאזדה צריך משכנתא עבורו. אני מאיזור חיפה

תודה לעוזרים

פורסם

כאשר קיימת תקלה המצביעה על חיישן MAF תקול ניקוי כבר לא יעזור ועלול גם לגרום לנזק נוסף במידה והניקוי נעשה בצורה מרושלת.

כנס למוסך אשר מכיר את הרכב ובצע איבחון ממוחשב מקצועי ותקבל גם חוות דעת מה לתקן.

איזה כייף לי :)

פורסם

בהמשך למארק,

במזדה 3 ישנה מחלה של חיישן נקישות שמחזיר נשמתו לבורא בתרם עת, נתקלתי כבר במקרה שסורק גנרי התריע על חיישן כמות אויר כשהתקלה האמיתית הייתה בחיישן נקישות.

כפי שאמר מרק, בצע איבחון עם סורק יעודי ורק אז תחליט על דרך פעולה.

אגב, עם מה ניקית את חיישן כמות האויר? זה חיישן רגיש שעדיף לנקות עם ספריי יעודי ועל פי ההוראות, אחרת קל מאוד לגרום לו נזק.

יום טוב גם לך

פורסם

אני מניח שהתקלה בחייישן כמות האויר ולא בחיישן הנקישות אם הבחור מתאר שלפעמים ניקוי עזר והבעיה נעלמה לפני שחזרה שוב. בכל מיקרה לא מנקים עם סתם חומר אלא עם חומר יעודי כמו שציין יגאל ואם אתה רוצה יש לי את הספריי היעודי.

פורסם

קודם כל תודה על המענה המהיר יש לציין

מארק, לגבי ניקוי עשיתי את זה עם ספריי מגעים אלקטרוניקה יבש ללא כל מגע עם שום מברשת או כל חומר כלשהו בחיישן עצמו.

שנית, האם אתה מכיר מקום אמין לבדיקה ולא מורשה מאזדה משתי סיבות: האחת הם מפריזים במחירים ללא הצדקה, שנית הם לא מתעסקים עם רכב שהוסב לגז.

מאור, מה שהייתי עושה עד עכשיו זה מנקה את מצערת היניקה עם ספריי קרבורטורים ואת החיישן עם ספריי מגעים לאלקטרוניקה יבש. הייתי שם לב שהתאוצה חוזרת והטורים נשארים יציבים. מה שמציק זה כשהרכב על גז והוא בניוטרל או D בטורים נמוכים אז כל גימגום של האוטו מעביר לי באופן אוטומטי את המערכת חזרה לדלק מה שמצריך לכבות שוב ולהניע בכדי לחזור לגז.

איזה ספריי יש לך לחיישן?

ושוב תודה על המענה :)

• תוכן חדש...