Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מאזדה 3 ויש לי קצת חוסר בנוזל קירור.שנת 2004 האצבק.אצלי כשנה וחצי ולא הוספתי. נוזל קירור.העניין הוא, שיש מים אדומים, ואני לא יודע איזה סוג של נוזל קירור זה,אפשר להוסיף מים מזוקקים של מצבר עד שארוקן לגמרי ואשים נוזל קירור מקורי? תודה

פורסם

בתור התחלה תשלים למינימום ותבדוק גם שהרדיאטור מלא.

אחרי זה תבצע מעקב במשך שבועיים לפחות, אם הנוזל לא מתרוקן - תרוקן הכל ותמלא חדש לפי התקן.

אם התרוקן לך - תבדוק אם יש נזילה או פריצת אטם, תתקן מה שצריך ואז תבצע החלפה.

פורסם

אם זכור לי נכון במאזדה הזו אין מיכסה לרדיאטור אלא מיכסה למיכל עיבוי בלבד.בכל מיקרה כמו שהציע רועי....תשלים ותעקוב. על פניו ניראה שאכן יש בריחה של הנוזל מאיפה שהוא!

פורסם

באופן זמני תשלים את החוסר עם מי ברז או מים מזוקקים.

שים לב ! מישהו בעבר טיפל בצנרת אשר מתחברת למיכל העודפים והחליף את הבאנדים המקורים בבאנדים עם בורג הידוק והשאיר את הבאנדים היישנים על הצנרת אשר גורמים לכיווץ הצנרת לכן רצוי להסירם.

IMG_20160708_195051.jpg

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...