Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחמותי פיקנטו 2013 EX

הלחיצו אותה שמצב הצמיגים שלה על הפנים למרות שלי המצב נראה די טוב. בכל מקרה היא רוצה להחליף למען הבטיחות והשקט הנפשי ואני מכבד את זה.

בפנצ'ריה אחת ברחובות הציעו לה משהו סיני כלשונה ב-200 שח לצמיג. הפנתי אותה למוריס בבית עובד ושם אמרו לה שיש להם רק מקורי (kumho אני מנחש) ב-330 לצמיג.

האם המחיר נשמע נורמלי?

אשמח גם להמלצות לפנצ'ריה מומלצת באזור רחובות עם שרות טוב ואמין ומבחר.

תודה

פורסם

המידה של הפיקנטו קטנה אז גם המחיר צריך להיות נמוך. נשמע יקר מדי אפילו "למקורי", תוכל לעלות תמונה של מה שיש לה כרגע?

נשלח ממקום סודי.

פורסם

יש 3 מידות אפשריות לפיקנטו.

אם נניח שמדובר במידה הגדולה 175/50R15 75H, המבחר מצומצם, אבל יש לך באתר טיירקלאב גם פאלקן ZE914 ב-258 ש"ח וגם הנקוק K425 ב-312 ש"ח.

על שניהם ברכישת רביעיה דרך האתר/מרכז הזמנות יש 7% הנחה (או 4% ברכישת זוג).

פורסם

אם מדובר על המידה ה"רגילה" (165x60x14), קניתי לפני מספר חודשים (לדגם המאובזר של פיקנטו אוטומטי משנת 2012) רביעיית צמיגי טויו אצל "דורון לדרך" באיזור התעשיה הישן בראשון לציון ב-300 ש"ח לצמיג.

התחושה אחרי ההחלפה שהם רכים יותר מפאלקן 912 שהתקנתי קודם (אולי בגלל שהפאלקן התקשו בשנה וחצי שהשתמשתי בהם).אגב, אותה תחושה היתה לי עם הפאלקן יחסית לקומהו המקוריים.

בכל מקרה, יש בפיקנטו "תופעה" של צמיגים הנשחקים מהר (אחרי 30,000-40,000 ק"מ), ומה שמוזר יותר זה שהאחוריים נשחקים יותר מהקדמיים (הסבירו לי שזה כנראה בגלל שאין לגלגלים האחוריים זרועות נפרדות).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

באתר יד2צמיגים, במידה הנ"ל, הטויו CF2 (בהנחה וזה הדגם המדובר) נמכר קרוב יותר ל-250 ש"ח מלמטה לצמיג, כולל לדעתי בצמיגיה המדוברת (שבדר"כ מציעה מחיר זול דווקא, אבל יש כמה שרשורים שמעלים ספק לגבי טיב השירות). יש שם עוד כמה צמיגים שאפשר לשקול עד 300 - הפאלקן ZE914/912, הנקוק K425, גודייר דוראגריפ) וכתלות בקוד המהירות הנדרש/הרחבת תקציב גם קונטיננטל אקו-קונטקט למשל.

באתר היבואן (גם טיירקלאב) הטויו הנ"ל לא מופיע. אבל כן יש את הפאלקן ZE914 ב-241 ש"ח פלוס ההנחה שהזכרתי קודם.

• תוכן חדש...