Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לחברת ביטוח לסופרב 2016.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

מבקש המלצה לחברת ביטוח/סוכן שיציע מחיר שפוי לביטוח הרכב , סופרב מנוע 2.0 L&K.

בדקתי את רוב החברות הגודלות , חובה סביב ה 1500 ברובם וזה בסדר גמור אך המקיף סביב ה 9.

נשמע לי דיי הזוי מחיר המקיף.

פרטים כללים : כל נהג מעל גיל 25 , אין נהגים חדשים.

ללא שלילות או עבירות למעט תביעה אחת על רכוש.

תודה מראש לכל מי שיכל לעזור.

2017 Type R

פורסם

כן בדקתי , למעשה הייתי מבוטח אצלם בשלושת השנים האחרונות אך לצערי גם המחיר שלהם לא רחוק ממה שהאחרים הציעו.

2017 Type R

פורסם

תנסה את זכריה הולנדר. כשביטחתי את האוקטביה רוב החברות רצו מעל ל 5500 רק למקיף. אצלו השגתי 3200 למקיף.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

הסופרב של אבא שלי (אותו דגם) מבוטחת ב 9 מליון עם נהג חדש וצעיר

לפי מה שהבנתי זה הכי משתלם שהוא מצא (לא מחייב לנהג חדש כי הוא היה מבוטח שם מה 20.1.16 ואני התחלתי לנהוג באוטו ממאי ולא היה לו כוח לחפש הצעה אחרת אבל בגדול אם נשים את הנהג החדש בצד אז הוא אמר ש 9 מליון הכי משתלם שהוא מצא)

• ספונסר פורום
פורסם

המחיר הטוב ביותר שהצלחתי למצוא כשביטחתי את האוקטביה של אישתי היה בסוכנות הביטוח יוסי אלדד בראשון לציון, בנוסף גם אין דרישות מיגון כלל.

פורסם

ברשותי סופרב 2013, אני מבטח כבר מס' רב של שנים את כל הרכבים שלי ב-9 מיליון, כשאמרו לי את המחיר הבלתי שפוי של 10,000 עבור הביטח, הפצרתי באיומים לעזוב אותם לשירביט שתאגד עבורי את כל הביטוחים, ותוך שעה קיבלתי את ההצעה הבאה: 6100 ש"ח חובה+מקיף!

פורסם

8200 מקיף , 1405 חובה.

היו מס הצעות יותר זולות ב כ 200-300 ש"ח במקיף אבל החלטתי שלא שווה את זה.

באלייד יש דברים ששווים את ההפרש לטעמי , למשל מוסכי ההסדר הם מוסכי היבואן , חלקים מקוריים בלבד , כיסוי מלא כולל אבזור , טוטאל לוס 40% , וחדש תמורת ישן במקרה של טוטאל לוס ללא תוספת תשלום למעט 990 ש"ח השתתפות עצמית.

2017 Type R

פורסם

איזה מחיר הזוי שיאללה. אניזרק משפט (יש מצב שאני טועה) לדעתי זה בגלל סקודה, סקודה זה חברה שהביטוח שלה יותר גבוה מכל המתחרות שלה. אולי בגלל שהיא נגנבת יותר או בגלל סיבות אחרות אין לי מושג אבל רכבים אחרים באותו מחיר לא עולים כל כך יקר בביטוח וזה שיקול משמעותי בקנית רכב.

אתה לא יכול לשלם על סופרב למשל עוד איזה 10-15K על הרכב מול דגמים של מתחרות (יונדאי, מאזדה, טיוטה וכו) ועוד להוסיף אלפי שקלים בביטוח.

פורסם

אני עם סופרב 2L L&K 280

מבטח באלייד.

ללא נסיעות בשבת.

שני נהגים נקובים בשם מעל גיל 40.

ללא תביעות/שלילות וכל מיני סעיפים שמייקרים.

4700-4900 למקיף...לא זוכר במדיוק.

חובה - 1200+-

הם היו הכי זולים ובהרבה.

supreb 2016 l&k 280 4*4

• תוכן חדש...