Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

הפוסט התחיל בייעוץ לרכישת רכב וממשיך כאן.

ביום שישי האחרון רכשתי לאשתי סוזוקי sx4 2010 האצ׳בק לבנה. רכב חמוד מאוד ודי שמור - יד 1 פחות מ 43k ק״מ.

רכב שמור אבל רוב הזמן בילה בעיר משמע לא מעט שריטות קטנות מפתיחות דלתות ודברים בסגנון , ולכלוכים וכתמים של צואה, פירות של עצים וכדומה ופנס אחד דהוי (השני הוחלף בחדש ע״י הבעלים הקודמים עקב שבירה).

ג׳נטים מג׳ויפים שאני חושב שלא הקדישו להם תשומת לב מהיום שיצא מהחברה, בקיצור הרכב היה צריך מייקאובר רציני.

את העבודה ביצע אלי מאוטופיקס בהוד השרון ( ביצע לי מספר עבודות בעבר ומאוד הייתי מרוצה), וכמובן חיים יד ימינו הנאמן, זאת הזדמנות טובה להגיד להם תודה רבה על ההשקעה והתוצאה המדהימה ורמת הירידה לפרטים הדקדקנית.

התהליך כמובן התחיל בשטיפה טובה ואז פלסטלינה על כל הרכב להוריד את כל הליכלוכים שלא ירדו בשטיפה.

אחרי הפלסטלינה נראה כי ישנם לא מעט סימנים ג׳ינג׳ים על הרכב וכתמים של צואה ושל שרף עצים אז זה חייב לעשות שלייף סבון ואחריו פוליס ולבסוף כמובן וקס. הג׳נטים מבריקים כאילו יצאו מהחברה .

בוצע גם דיטיילינג בפנים הרכב , כתמים על המושבים והדלתות נעלמו כלא היו.

כמו כן בוצעו מספר דברים נוספים בכל הפרוייקט הנל כמו התקנת דיבורית של parrot, הדבקת ציפוי כהה על החלונות מאחורה ועל האחורי (2 ילדים קטנים בבית).

הרכב נראה טוב , ממש טוב, ולצערי לא חשבתי על זה אבל אין לי תמונות של לפני ובמהלך העבודה.

יצאתי מאוד מרוצה גם מהיחס של אלי , גם מהתוצאה וכן גם המחיר היה הוגן בהחלט.

אז שוב תודה רבה וניתן לתמונות לדבר

image.jpg

image.jpg

image.jpg

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...