Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני ומשבר גיל ה40.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה לחשוב בכיוון של אופנוע שטח, לדעתי זה אחלה תחביב בישביל גיל 40 , וגם לא דורש הרבה מקום ומתאים לך בול לתקציב :wink:

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אחרי קריאה מעמיקה על בעיות THP ושיחה עם ניצן משאפט שצעק עלי שאין לגעת בנבלה כזאת במקל בכל זאת הלכתי לראות אחת. כאן צריך לציין שפעם אחרונה שקניתי רכב יד שניה הייתה ב2001. הייתי קצת חלוד אבל פיתחתי כמה טכניקות.

א) אלוהים נמצא בפרטים הקטנים. תמיד לבדוק מצב הצמיגים. - צמיג במצב טוב וממותג מכובדמצביע על בעלים קפדן שלא מתפשר על תחזוקה.

ב) תבוא כמה דקות לפני, תעשה סיבוב מסביב לאוטו, תסתכל לו ישר לתוך הפנסים ותראה אם הוא "מחייך אליך" (זה בקטע הרגשי)

3) אם יש ספק - אין ספק. אני צריך לקנות רכב בלב שלם. ללא פשרות.

הסיטרואן הראשונה שראיתי לפני יותר משנה ( היא עדיין למכירה ד"א) עשתה לי את זה. לא איכפת לי מכלום. אני רוצה את הרכב. רק לא אקזמפלר ספציפי.

לא איכפת לי מבעיות במנוע, לא רואה ממטר המלצה של שאפט. אני רוצה את זה! נקודה.

כעבור תקופת מה צצה אחת למכירה. 2012, פחות מ3 שנים על הכביש מבחור שמבין דבר או שניים ברכב צרפתי.

ניפגשנו בחניון ליד תל השומר, ראיתי את האוטו ואמרתי: נראה לי. קבעתי שאני אבוא אליו לנסיעת מבחן שאחריה היה לי מרוח על הפרצוף חיוך של בן 16 שהלך לזונה.

המחיר היה מקובל עלי ונחתם זכרון דברים שהתנאי לביצוע העסקה היה בדיקת דיאגנוסטיקה.

כאן זה המקום להודות לצדיק גדול ששמו יוסי ממוסך גבע שעשה לי את הדיאגנוסטיקה. בבדיקה יצא MISFIRE בבוכנה מס4.

בעקבות כך נעשה ניקוי פיח במסגרת אחריות בלובינסקי. כשהרכב היה על הליפט, הלכנו לעשות העברת בעלות ואני כבר יצאתי מהמוסך עם האוטו.

מאז ועד היום אני מחייך כל בוקר כשאני עובר לידו, או נכנס לתוכו. בשנה האחרונה עשיתי עליו כ12000 קילומטר שזה בערך שליש מנסועה השנתית שלי. כלומר אני נוסע עליו ממש לא רק בסופ"שים. משבר עבר בצורה של קנייית רכב ספורטיבי עם שתי דלתות. בנאלי ונדוש שבא לי להקיא. אבל לא איכפת לי. אני זה שמחייך כל בוקר.

citroen-150802-416.JPGDSC_2442.JPGDSC_2462.jpgIMG_8395.JPGDSC_2480.JPG

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם
תנסה לחשוב בכיוון של אופנוע שטח, לדעתי זה אחלה תחביב בישביל גיל 40 , וגם לא דורש הרבה מקום ומתאים לך בול לתקציב :wink:

זה לא כל כך פשוט כמו שאתה חושב. בניגוד לאופנוע כביש בו אתה רק יושב, רכיבת שטח מצריכה קודם כל, כושר גופני. בלעדיו יכאבו לך שרירים ולא תוכל לתפקד בשטח לאורך זמן. כניסה לעולם השטח ללא הכנה מוקדמת תעייף ותייאש כל אחד וחבל. זה תחביב מדהים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

חלאס לחרטט אותנו, בא לך להתפנק על DS - מפרגנים.

רק שתדע שמה שכונה בעבר "משבר גיל ה 40" מגיע היום בגיל 50 לערך.

אז תכין את אישתך זה היה רק הקדימון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמו שאומרים,

30 is the new 20

עם תוחלת החיים שעלתה בעשרות השנים האחרונות זה סוג של נכון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חלאס לחרטט אותנו, בא לך להתפנק על DS - מפרגנים.

רק שתדע שמה שכונה בעבר "משבר גיל ה 40" מגיע היום בגיל 50 לערך.

אז תכין את אישתך זה היה רק הקדימון.

כן. היא התחילה לחסוך ליאכטה. ביקשתי כזאת המתאימה לאוקיינוס.

פורסם

אשה סופר חכמה יש לך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תקבע לה את ההגה לכיוון מערב.

שמח שאתה נהנה, שתהינה לך הרבה שנים של בריאות וכיף.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

משבר גיל ה-40, אצל הרבה גברים, הוא משבר שלעיתים לוקח לא מעט זמן להשתחרר ממנו, ומצריך פרטנרית שתוכל לתת כתף ולהבין.

תהנה ותעשה חיים.

פורסם

אני דווקא חושב שמשבר גיל 40, עבור מי שיכול, זו הזדמנות מצוינת לשנות אורח חיים. למשל: לא לעבוד יותר 10-12 שעות ביום. להפך, להתחיל את היום מאוחר מדי פעם, ללכת בבוקר לים או לאיזה בית קפה, לצאת מוקדם מהעבודה ולהפתיע את האישה באיזה פיקניק. אני חושב שאחרי שנים של עבודה [עבור מי שכן עבד] זה יכול להיות סוויץ' מחשבתי. כלומר זה לא חייב להיות איזו רכישה של צעצוע יקר דווקא כי גיל 40, אלא יותר שינוי מנטלי: עכשיו אני חי יותר בשבילי. אם חלק מהשינוי הזה יבוא לידי ביטוי בצעצוע יקר בגיל 40, 42 או 47 זה גם מקובל.

לאחד חסר זמן איכות עם אישה, לאחר חסר זמן עם ילדים ולשלישי חסר זמן מנוחה/שינה או עם עצמו. הרביעי בכלל רוצה לחזור לתחביב מגיל 19 שזה לשחק סנוקר באופן מקצועי, או להפוך לשחקן פוקר והחמישי - החמישי רוצה מיאטה NA שהייתה לו כפוסטר בגיל 14 כשהוא היה מאונן על גיליונות פלייבוי כי לא היה אינטרנט. כל אלו גם לגיטימיים.

אבל בשורה התחתונה, לדעתי, מאוד בריא שהשינויים הללו יגיעו מתפיסה כללית של "עכשיו אני חי יותר בשביל עצמי", או "יותר עם הלב ופחות עם הראש"; שכל אחד יתחיל לתת קצת יותר לעצמו..

ומזל טוב! יום הולדת שמח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הילד כבר עבר את גיל ה 40.

אני בזמנו ניסיתי להקים מפלגה שמצעה היה פשוט

בגיל 40 יוצאים לפנסיה עד גיל 60, ומגיל 60 חוזרים לעבוד עד שמתפגרים בעבודה .

לא תפס הרעיון

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני כבר בן 48 ועוד לא הגעתי למשבר גיל ה 40.

אתה עוד בטח בכיתה ג'

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הילד כבר עבר את גיל ה 40.

אני בזמנו ניסיתי להקים מפלגה שמצעה היה פשוט

בגיל 40 יוצאים לפנסיה עד גיל 60, ומגיל 60 חוזרים לעבוד עד שמתפגרים בעבודה .

לא תפס הרעיון

אני הייתי מצביע לך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
משבר גיל ה-40, אצל הרבה גברים, הוא משבר שלעיתים לוקח לא מעט זמן להשתחרר ממנו, ומצריך פרטנרית שתוכל לתת כתף ולהבין.

תהנה ותעשה חיים.

די בטוח שאישתו תתנגד לרעיון של מאהבת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...