Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני ומשבר גיל ה40.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למכונית שלך תקלת ריבוע לבן בחלון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
:o:x עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אתה רוצה לחזור לנושא?

אני ממש לא attention whore . לא חייבים לחזור לנושא או בכלל אלי. אבל אני מודה שכיוון של פנטזיות מיניות ודיון עלתצורת האורגיות שאליו השרשור נלקח נראה לי לא לעניין. אין לי בעיה עם הנושא, למרות שאני אישית דוגל ברעיון "כלב נובח לא נושך".

פורסם

אם להחזיר את הנושא לתלם המקורי שלו, אז אם משבר גיל ה-40 שיבוא עלי לטובה עוד 4 שנים היה היום, הכיוון כנראה היה רכב אספנות או רכב ראלי. מצד שני, התכניות המוטוריות שלי גמישות לרוב, כך שזה בטח יעבור אי-אלו שינויים בדרך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אחלה שרשור עכברוני,

אותי מעניין דווקא משהו אחר בהקשר של המשבר גיל 40, זה שאתה חווית וזה שאחרים פה חוו- במקרה שלך כחלק מה"טיפול" במשבר כאמור החלפת רכב לאחר כזה שקנית בהחלטה רגשית.

האם זה באמת שיפר את המצב והותיר אותך עם תחושה טובה לאורך זמן או שזה "סגר פינה" רק לפרק זמן קצר שלאחריו שוב מצאת את עצמך עם תהיות כאלה ואחרות.

בפן המיני בהקשר לשלל הפנטזיות שהזכירו פה, אני לא חושב שהחוויות האלה באמת "פותרות" משהו, בכלל כל הקטע של מימוש פנטזיות מיניות לאחר החתונה, לדעתי זה אחלה של דבר אם יכול להתבצע במסגרת הזוגיות כחוויה שבה מעורבים שני בני הזוג, זה כבר הופך את העניין ליותר עוצמתי ומרגש.

נכון, יש בזה גם לא מעט סיכון וזה לא מתאים לכל אחד כי יש כאלה שזה יכול לפגוע להם במערכת היחסים, אבל כשבאים לזה בגישה בריאה זו יכולה להיות חוויה חיובית ומאוד מקרבת.

מובן שתמיד כיף לממש פנטזיות, מיניות ואחרות, אבל לא פעם אחרי שמימשת את הפנטזיה אתה למעשה מגיע למסקנה שזה אמנם היה נחמד אבל ממש לא בסקאלה שזה היה בראש שלך.

בקיצור, צריך לקחת הכל בפרופורציות, בסופו של דבר כנראה שהרבה מהפנטזיות שיושבות לנו בראש נראות סופר מלהיבות בעיקר כי בראש כבר פיתחנו והרחבנו ודמיינו אותן לכדי שלמות שפשוט לא קיימת במציאות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שום פתרון מהסוג, בין אם מכונית או אופנוע ובין אם פנטזיה מינית, לא יגרום לשינוי שיחזיק לאורך זמן. אנחנו צורכים גירויים והם צריכים להתחדש כל הזמן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בגלל זה אני אומר, שנה אורח חיים. או, עשה מאמץ לשנות אורח חיים.

נכון, קל להגיד ולא תמיד אפשרי, אבל נראה לי שמי שיכול זה יכול להיות מאמץ טוב עבורו.

קצת להוריד לחץ, קצת להוריד מעמסות בחיים ולהקדיש קצת יותר זמן לעצמך/משפחה/חברים/כלב/חתול/מכונית/להסתכל על הים/תחביב שרצית לממש מגיל 0/מה שאתה אוהב.

מה שאני מנסה להגיד זה שנדמה לי שאולי לחלק מהאנשים זו הזדמנות טובה to cut yourself some slack

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שום פתרון מהסוג, בין אם מכונית או אופנוע ובין אם פנטזיה מינית, לא יגרום לשינוי שיחזיק לאורך זמן. אנחנו צורכים גירויים והם צריכים להתחדש כל הזמן.

אפשר לתמצת את ההודעה ל-2 מילים:

יו הפנר.

;)

פורסם

אותי מעניין דווקא משהו אחר בהקשר של המשבר גיל 40, זה שאתה חווית וזה שאחרים פה חוו- במקרה שלך כחלק מה"טיפול" במשבר כאמור החלפת רכב לאחר כזה שקנית בהחלטה רגשית.

האם זה באמת שיפר את המצב והותיר אותך עם תחושה טובה לאורך זמן או שזה "סגר פינה" רק לפרק זמן קצר שלאחריו שוב מצאת את עצמך עם תהיות כאלה ואחרות.

לא החלפתי. הוספתי. תמיד טוב שיהיה רכב ספיר בבית, אתה יודע.:wink:

לגבי משבר ופתרון. עצם המשבר לא קשור לגיל. הוא קשור לשלב שבו אתה מבין שכבר לא כל החיים לפניך ומתחיל לעשות חשבון נפש: האם אלה החיים שאני רציתי? האם הגשמתי את השאיפות שלי? כאשר יש פער גדול בין הרצוי למצוי נוצר דיסוננס קוגניטיבי שגורם לשינויים דרסטיים בהתנהגות שתוארו כאן.

משבר כזה יכול לפקוד אותך בגיל 28 או 60. בד"כ סביב גיל 40 מתחילים להבין שהזמן אוזל ולכן זה יותר נפוץ.

כמובן ששום צעצוע בין אם הוא על 4 גלגלים אן 2 רגליים ארוכות וחטובות לא פותר את הדיסוננס.

אצלי זה היה רצון לקבל משהו שייתן לי הרגשה חיובית מעצם בעלות עליו. הפער בין מה רציתי למה נהייתי קיים, אני חושב שהוא קיים אצל רוב האנשים שלא צורכים סמים קשים בצורה סיסטמטית, אם כי די טוב לי איפה שאני עכשיו ואני לא מתעסק בשאלה WHAT IF? כי אני פשוט יודע שתמיד יכול להיות הרבה יותר גרוע.

פורסם

כן, בהחלט טוב שיש איזה רכב ספייר ;)

מסכים עם דברייך, אני חושב שבאמת תמיד קיים איזשהו פער בין איפה שאתה מתכנן להיות לבין איפה שאתה בפועל, הפער גדול יותר או פחות, אבל הוא שם.

מה שמאזן אצלי ומכניס לפרופורציות זה באמת העניין הזה שגם אם אני לא בדיוק במקום שרציתי או תכננתי\שאפתי תמיד לזכור שזה באמת יכל להיות פחות טוב.

מעבר לזה, לקבל את זה שלא תמיד הכל תלוי בנו ולעתים אפשר לפעול חזק בכיוון מסוים ולהתעורר בוקר אחד ולגלות שהמציאות שנתה לך את התכניות והכתיבה כיוון אחר שמאלץ לעשות את מה שנקרא בשפת ה-GPS "מחשב מסלול מחדש".

פורסם

אתה מתכנן וזה למעלה צוחק.

החיים הם כמו סולם

ס'תכל למעלה כדי לראות שיש לאן לשאוף ס'תכל למטה תראה שאתה במקום לא רע

ככל שתעפיל יותר גבוה כך הסיכוי שהנפילה תהיה יותר כואבת

וכמו שנאמר במקורותינו

מאיגרא רמא לבירא עמיקתא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דווקא ההיפך הוא הנכון לדעתי. מי שעסוק כל כך במרוץ הזה כלפי מעלה פתאום מבין שחוץ מארון משנהב זה לא מקדם אותו לשום מקום. אז אומנם יש לו אחוזה, מטוס ויאכטה, אבל תכל'ס הוא תמיד חלם לעשות מסע צילום בהודו ולצלם נופים. רצה לבלות עם הילדים בספארי בקניה. רצה לעשות coast-to-coast ברכב אמריקאי ישן וחבוט. פשוט אף פעם לא יכל להרשות לעצמו חופשה של יותר מ10 ימים וגם זה מחובר לטלפון ומחשב. הוא קולט שהגיע זמן לחיות כאן ועכשיו ועושה downshift. דווקא המצליחנים פתאום קולטים שהם רצו במרוץ לא נכון. רצו להגיע לאושר והגיעו לעושר ואומללות.

• תוכן חדש...