Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עשיתי תאונה לפני יומיים ואני מתחיל להרגיש שהשמאי ש(נשלח) על ידיי הביטוח עובד יותר לטובטם ...

קודם כל הרכב נוסע בלי בעייה אז נכון שיש המון תיקונים אבל נראה שהביטוח מעדיף להגדירה כאובן להלכה כדי לא להוציא כסף גם על הירידת הערך שלה וגם על התיקונים והשמאי הוא בעסק איתם כדי שהם יקנו את רכב וימכרו את החלקים לסאאב.

מה אני יכול לעשות כדי לחייב אותם לתקן את הרכב ?

אם אני מסתפק בכסף אני לא אוכל לקנות רכב כזה אז אני מעדיף תיקון.

תודה על עזרתכם.

צירפתי את הדו"ח הזמני והתמונה של הרכב כדי שתעריכו את מחיר התיקונים

shamai.pdf

IMG_3435.jpg

פורסם

העצה של armagedon נכונה לטעמי - קח את הכסף ותגיד תודה.

הרכב שלך עבר תאונה לא קלה, גם אם לדעתך הוא שווה יותר מהמחירון שלו - הוא לא ישוב להיות

כפי שהיה. אפילו בהערכה הנוכחית רוב החלפים שאמורים להיות מוחלפים יהיו מוחלפים בחלקים חליפיים

או משומשים משופצים. גם כשתרצה למכור אותו אחרי תאונה כזאת זה לא יהיה קל, בטח ובטח לא עבור

מחיר כמו שאתה אמור לקבל כעת.

בקיצור, עם כל הצער של להיפרד מהרכב שאולי התחברת אליו, ניראה שזאת האפשרות הנכונה ביותר.

* בדוק שאכן אתה מקבל כמה שמגיע לך מחברת הביטוח אחרי שלל השיקלולים.

* כשאתה מעלה טפסים לרשת, כדאי לצנזר פרטים אישיים.

פורסם

כל עוד לא מדובר ברכב ישן במיוחד, או ממש מיוחד, הסיכוי לקבל בעת מכירה מחירון אפסי לדעתי.

עדיף בהרבה לדעתי לקבל את הכסף מאשר לתקן, לחיות עם רכב שספג בומבה, ואז לאכול המון קש במכירה.

פורסם

אני לא מבין את ההתעקשות שלך.

הרכב הנ"ל לא נמכר במחיר מחירון כך שאם תקבל מחירון עליו תוכל לרכוש רכב כזה שלא עבר תאונה ואולי עוד להרוויח כמה זוזים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קח את הכסף וברח

כמה נקודות

אתה לא משלם השתתפות עצמית

דאג שיוסיפו על ק"מ נמוך יד נמוכה אם זה רלבנטי למקרה שלך

ולך לחפש עגלה חדשה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עם כל הכבוד, זה לא איזה רכב נדיר או משהו כזה. קח את הכסף ותקנה רכב חדש. אם תתקן את הרכב:

1. לא בטוח שיתקנו כמו שצריך.

2. אולי יש נזק לשלדה אז הבטיחות של הרכב נפגעת.

3. לא תצליח למכור במחיר הגיוני ככה ששווה לך לקבל מהם אתהכסף ולחפש לעצמך רכב טוב ושמור כי השוק מוצף ברכבים.

בקיצור להיזהר מנהגים חדשים שבולמים בדרך מסוכנת ולשמור ממרחק :-(

לשמור מרחק+קורס נהיגה מתקדמת. אגב זה יכול לקרות לכל אחד עקב חוסר תשומת לב,

קח בקלות, פעם הבאה תהיה זהיר יותר.

בהצלחה בחיפוש הרכב החדש :wink:.

• תוכן חדש...